Autor Tema: Igrac bor1s^^  (Pročitano 5610 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Adrenaline [Vladan]

• Extra član
  • *
  • Ugled: +42/-31
  • Pol: Muškarac
  • 46.4.76.142:27300
    • Pogledaj profil
Igrac bor1s^^
« poslato: 18.12.2010. 10:39:47 »
Na serveru danas u 10:35 mali stalno spama na admin say ciav server priajvljje, prijeti meni da cu izgubiti admina jer mu je empty rodjak... Uzmem ja tako njega na provjeru (de_inferno) i imam sta vidjeti: Mis se trese ko je*ena zecica, puca kroz svaki zid, zna tacno gde su ljudi, ide na njega covjek sa puskom i walka iza zid, a boris ima awp.. odjednom Boris pali zoom i ceka sekund da ovaj izadje.. naravno ovaj izadje boris odma opali i naravno ubije a nema sile da ga je cuo... Puca kroz kutije kroz zidove tacno u ESP Kazem mu fino, imas 15 sekundi da izadjes sa servera ili imas ban poklon, kaze on bice ti skinut admin, reko 5 sekundi i Maniac ga ban... Radite sta ocete ja sam fino vidio da covjek ima wh i citav ga server prijavljuje...

Van mreže Nick Praskaton

• Urednik za Kombiniranje
  • Urednik
  • Extra član
  • *
  • Ugled: +24/-7
  • Kombiniram
    • Pogledaj profil
Одг: Igrac bor1s^^
« Odgovor #1 poslato: 18.12.2010. 10:44:44 »
Mislim da smo vam vec rekli da takve prijetnje ne uzimate u obzir. Davanje i skidanje admina i komandi ostavite Headovima, postoje logovi mi cemo sve provjeriti, vi radite svoj posao, ako je imao cit ban bez obzira sta vam govori. Ja sam svoje prvo koljeno banovao bez imalo dileme.
This Kingdom Shall Fall.

Van mreže Salter

• Super član
  • *
  • Ugled: +11/-9
    • Pogledaj profil
« Odgovor #2 poslato: 18.12.2010. 11:04:40 »
Tom malom je ime Belmin Tokalic..mali je retardiran..zivi u zepcu..i stalno krade nickove od drugi ljudi...taj nick boris je nick jednog igraca s paneta..pravi boris je strava igrac...ja tom likom juce dao ban..cim sam ga vidio...jer znam da "pravi"boris neigra na ovom serveru nikad i da je to ovaj klinac koji krade tudje nickove...
nicK:DAmple - je njegov brat..isto mali pali cit i zajebaje se...tako da...o tome je bezze pricat..ova dva klinca od mene imaju zabranu igranja...
U svijetu moje mladosti padaju cak i zidovi kad bih te znao pronaci i da te mogu sakriti,DAO BI CARSTVO ZA TEBE...

Van mreže Madaru

• Iskusan
  • *
  • Ugled: +3/-1
  • Bileća
    • Pogledaj profil
« Odgovor #3 poslato: 18.12.2010. 12:35:20 »
Tako je salter nebati Dample citer anger ga banuje emptyju on salje PP-ove .....Dample ima cit!!!!!!!!A znate sta pise u nasoj skoli u wc-u?????
Panet | Supa (Belmin Tokalic)
OVAKO PISE,,,,MALI KRADE NICKOVE

Van mreže D@mpLe | X2

• Poznat lik
  • *
  • Ugled: +0/-0
  • Mislim,dakle jesam...
    • Pogledaj profil
« Odgovor #4 poslato: 18.12.2010. 15:11:01 »
Salteru nikad me nisi provjeravao,,,banovo si mi steam,,zajebajes me a ne sjecam se da si me ikad pratio,,neki dan igtamo dust2002 ja te kill i ti mene ban,,,a znas da sam znao igrat i iz igraone dok nisam dobio komp...Stalno ovo ponavljam...Nikad nisi uradio komandu SS na mene,,,banshot,,ali si me samo banovo i banovo...Samo znam da nemam  cit,,ali da to shvatis je za tebe teska nuklearna fizika jer mislis da ako si best player u zepcu mislis da si BOG I BATINA...Sad ulazim na steam dobijam ban..Cim sam usao,,ali nije ni bileca jedini CS Server,ako necete unban me od ja ,,a zamolio bih nekog od hedova da me nekad prate,,,pa nek kazu jesam li citer....PozZ.....

Van mreže Salter

• Super član
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #5 poslato: 18.12.2010. 15:15:39 »
Salteru nikad me nisi provjeravao,,,banovo si mi steam,,zajebajes me a ne sjecam se da si me ikad pratio,,neki dan igtamo dust2002 ja te kill i ti mene ban,,,a znas da sam znao igrat i iz igraone dok nisam dobio komp...Stalno ovo ponavljam...Nikad nisi uradio komandu SS na mene,,,banshot,,ali si me samo banovo i banovo...Samo znam da nemam  cit,,ali da to shvatis je za tebe teska nuklearna fizika jer mislis da ako si best player u zepcu mislis da si BOG I BATINA...Sad ulazim na steam dobijam ban..Cim sam usao,,ali nije ni bileca jedini CS Server,ako necete unban me od ja ,,a zamolio bih nekog od hedova da me nekad prate,,,pa nek kazu jesam li citer....PozZ.....

Rekao sam ti..kad prestana krast ljudima nickove i citovat ti i brat..onda su vam vrata servera sirom otvorena...znam te..znam da si dobar decko nisi idiot ko belmin.....al jbg...neokrivljujem te za cit.nego za druge stvari
U svijetu moje mladosti padaju cak i zidovi kad bih te znao pronaci i da te mogu sakriti,DAO BI CARSTVO ZA TEBE...

Van mreže Salter

• Super član
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #6 poslato: 18.12.2010. 15:17:00 »
plus u matrix kada dodjes mozes uvjek da igras...ali od kuce..te igrace sto iz igraone nemogu sastavit 2 3 kila a od kuce nabiju po 30 40 kilova po mapi ja nepriznajem.....isti si logitech

Van mreže Salter

• Super član
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #7 poslato: 18.12.2010. 15:21:13 »
Plus cuo sam da pod taj nick igraju 2 lika..i da jedan pali cit stalno..demire ako nisi ti..onda jbg...izmlati tog drugog..ili jednostavno promjeni nick....vako nema igranja

Van mreže D@mpLe | X2

• Poznat lik
  • *
  • Mislim,dakle jesam...
    • Pogledaj profil
« Odgovor #8 poslato: 19.12.2010. 21:19:59 »
Ej Salteru ja nikad nisam krao nikove drugih ljudi,,,brat me ne interesuje,,znaci to je samnom zavrseno...OK...

Van mreže D@mpLe | X2

• Poznat lik
  • *
  • Mislim,dakle jesam...
    • Pogledaj profil
« Odgovor #9 poslato: 19.12.2010. 21:22:23 »
Salteru ako me ne okrivljavas za cit,,za sta me onda okrivljavas...Vec sam ti rekao da ne koristim tudje nikove,,niti da citam na Bilecoj...

Van mreže D@mpLe | X2

• Poznat lik
  • *
  • Mislim,dakle jesam...
    • Pogledaj profil
« Odgovor #10 poslato: 21.12.2010. 07:52:48 »
plus u matrix kada dodjes mozes uvjek da igras...ali od kuce..te igrace sto iz igraone nemogu sastavit 2 3 kila a od kuce nabiju po 30 40 kilova po mapi ja nepriznajem.....isti si logitech

Pa ja od kuce nikad nisam presao 35,,a iz Matrixa sam znao i po 25killova po mapi pa do 35...

Van mreže assassiN|sharm

• Extra član
  • *
  • Ugled: +4/-1
  • .This is not the end.This is not the beginning.
    • Pogledaj profil
« Odgovor #11 poslato: 23.12.2010. 13:17:41 »
Salta brate meni obrnuto ja od kuce solidno igram(normalno), a kad sam u igraoni kidam.  :D :D