uvjek sam se divio ljudima koji svoje neko nezadovoljstvo i svoje komplekse lijece u konverzaciji sa drugim ljudima-kao sto ford to radi.
on bi mogao da se svadja sa cijelom smjenom bilecanke i da mu nista ne mogu.
iz njegovih postova nisam procitao nista pametno a raspolozen je jedino za prepirku i gluposti.
argumente nema ni za kakvu pricu a prica non-stop-sto ce reci o kakvoj se opobi radi.
zato bih zamolio admina da ga skida sa scene,da ne dozvoljava da njegove gluposti idu u etar.
unaprijed zahvalan
o lonce aaa to si ti poklopce koji tije moj
******* sta sam tebi govorio sta sam ja covjece lose rekao samo branim sebe ako tebi smeta idi na onaj forum
************ , ja se evo prosvlijetlih iz ovijeh tvojieh gluposti da ziv neznam kud cu sad. danu zbori jos koju pametnu da
***** na nju hahahahah . admine ako me skines sa scene samo mi zbori zasto . ja samo podrzavam svoje misljenje. a da se ja pitam najprije bi skino ove likove iz crtanih romana sto glume neki nivo a obicne su
********** hahahahahhaha . ova bona i strumf su bar zanimljivi za razliku od ovoga lika
******** hahahahha. jos da zborim i ovu pametnu koju Kad su svi protiv Vas to znači ili da ste apsolutno u krivu ili apsolutno u pravu.
Albert Guinon sto izjavi . mislim da sam u pravu hahahahahah lik iz ctranog romana mi je smijesan do bola
********* no sikirikiiii
odoh na nocno kupanje pa u baron na zezanje upssss ko zna dje je to hahahhahha