Autor Tema: Klasično Bilećko blejanje  (Pročitano 209574 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže explorer

• Globalni moderator
  • Extra član
  • *
  • Ugled: +29/-30
    • Pogledaj profil
Odg: Klasično Bilećko blejanje
« Odgovor #120 poslato: 22.12.2007. 02:01:34 »
sta vi kenjate.kako su vam glupi imena koja koristite
Cija je ovo OVCA,i ko je ovo pogresno odlucio?
Moj Proda,dje ti zaluta,idi bolan malo u one teme gramatika i pravopis,da vidis malo dje se stavlja ? a gdje ..
I,kakva ti je bolan ovo recenica <kako su vam GLUPI imena koja koristite>,a tvoje je bas kreativno ?.
« Poslednja izmena: 23.12.2007. 00:17:50 explorer »

Van mreže zid

• Urednik
  • Extra član
  • *
  • Ugled: +51/-46
  • Pol: Muškarac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #121 poslato: 22.12.2007. 17:34:04 »
sta vi kenjate.kako su vam glupi imena koja koristite
Marko-proda cini mi se da si ti neki provokator? A ako si provokator onda aj mrs odavde!!!

Van mreže zid

• Urednik
  • Extra član
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #122 poslato: 23.12.2007. 08:01:11 »
Dobro jutro Bileco!!!

Van mreže zid

• Urednik
  • Extra član
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #123 poslato: 23.12.2007. 08:20:07 »
Ojuzice danas, ako vec nije!!??!! OSjecam boli me desni clanak. A mene kad god zaboli desni ojuzi u Bileci. Ovo je 100% provjereno.
I tako... 'ta ja znam?... Opet nekako crni cojek podnosi i jugovinu i sav teret zivota. Samo se jedno podnijet ne moze! A to je zulum strasnog Arheologa iz Sobadina! Mastodonta nad mastodontima. Surovi ubica mornara!  Dok pali  cigaretu svijecom uziva! Prljava sudopera.
Ali nece ni on vijecno! Ima i nad popom pop!!!

Van mreže explorer

• Globalni moderator
  • Extra član
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #124 poslato: 23.12.2007. 23:46:12 »
a nece vjecno,sjebace i njega ovo globalno otopljavanje,i ne prilagodjenost tj. evolucija,isto kao i mastodonta,a i niko ne pamti ratnike nego samo kraljeve,i sta ti ja znam,nekud vala odlutah,sta sam mislio?, boze sacuvaj.Nego evo danas neko opljackao manastir u Orahu,odnio bruku para i nakita,da bog sacuva,malo je bolesno ali to me podsjeti na jednu pricu iz bilece.
Jedan gradjanin koji ima oko 50 god u mladosti imao tako obicaj da odluta od kuce po godinu-dvije,tako jednom otisao u manastir i bio godinu dana u njemu pa se vratio opet kuci, i pitaju ga kako je provodio vrijeme?.
Kaze,najcesce je sa monasima igrao pokera u klempe,ali se klempe nisu udarale svojom rukom,nego bila u manastiru ruka nekog sveca(e ne znam koga) pa sa njom.
Pa kaze, kad mu je zaverglas onom suvarinom,zvoni mu uvo po tri dana!
Sta cu,morao sam ovo da napisem,pa kome se nesvidja, neka ne cita.
« Poslednja izmena: 23.12.2007. 23:47:46 explorer »

Van mreže Hercegovac77

• Globalni moderator
  • Super član
  • *
  • Ugled: +45/-18
    • Pogledaj profil
« Odgovor #125 poslato: 24.12.2007. 23:31:12 »
Ne svidja mi se, al kasno sad procitah.Hm malo vise nego neukusno da iznosis podsmehu svete mosti. Ali to skodi samo tebi i nikom drugom pa ti vidi...........

Van mreže Mare

• Globalni moderator
  • Mega star
  • *
  • Ugled: +60/-52
  • Pol: Žena
  • ...pamti me k'o prijatelja-cuvaj me u dusi...
    • Pogledaj profil
« Odgovor #126 poslato: 24.12.2007. 23:43:55 »
Ne svidja mi se, al kasno sad procitah.Hm malo vise nego neukusno da iznosis podsmehu svete mosti. Ali to skodi samo tebi i nikom drugom pa ti vidi...........
Zasto se sve to desava,
da l' covek ista resava?!
Il' smo samo tu
zbog ravnoteze medju zvezdama?! ...

Van mreže zid

• Urednik
  • Extra član
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #127 poslato: 25.12.2007. 00:12:42 »

Ajde, ajde pravoslavci nemojte  da ste na kraj srca! Sala je bas dobra i na kraju nema tema koje ne mogu biti predmet sale! Niko od nas nije cistunac! Meni pade na pamet neki nevesinjac koji je prico kako je kad su bili negdje na bdijenju kod mrtvackog sanduka igrali sedmice!
Kaze on: bilo dosadno cumit cijelu noc a mi udri sedmice na onom sanduku! A jes zgodan onaj sanduk, ima one optoke pa karte nidje ne lete sve ostaju na sanduku.
Stvarno boze sacuvaj za tu kradju u Manastiru! A evo i ovaj momak pogino... Nista lijepo da cujes!

Van mreže explorer

• Globalni moderator
  • Extra član
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #128 poslato: 25.12.2007. 00:17:03 »
pa ja sam samo citirao,ovo nisu moje rijeci,ne znam sta se durite,jel nisam trebao ni da napisem i ovu vijest za kradju u manastiru,jel sada ne trebam da kazem ko je ...?

Van mreže Hercegovac77

• Globalni moderator
  • Super član
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #129 poslato: 25.12.2007. 00:20:43 »
Ma naravno da si mogao da napises za kradju. Samo kazem da nije lijepo niti dobro za tebe da svetinju (mosti ) izvrces podsmehu jer moze da se obije od glavu tome ko to cini. ima milion primjera za to, pa ovo sto napisah vise dodje kao neki savjet. Sta se odmah uzbuniste?

Van mreže zid

• Urednik
  • Extra član
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #130 poslato: 25.12.2007. 00:21:33 »
Ko je stvarno takav kreten mogo da bude? Ne mogu da vjerujem da policija ne zna!!!???  i ako stite neke druge u drugim situacijama ovde bi trebali da reaguju!!!

Van mreže Hercegovac77

• Globalni moderator
  • Super član
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #131 poslato: 25.12.2007. 00:23:14 »
Ko??? pa rekao je Iguman za dnevnik u jednoj recenici : To je mogao da uradi samo ateista, bezboznik ili umno poremecen covek.

Van mreže zid

• Urednik
  • Extra član
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #132 poslato: 25.12.2007. 00:26:27 »
A nije mi jasno sta je mogo da ukrade da bude vrijednost 40.000Km. Da li je to bilo u manastiru ili... ne kontam???

Van mreže explorer

• Globalni moderator
  • Extra član
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #133 poslato: 25.12.2007. 00:54:42 »
A nije mi jasno sta je mogo da ukrade da bude vrijednost 40.000Km. Da li je to bilo u manastiru ili... ne kontam???

manastir dobio neki dan neku donaciju,20 000 km 5000 E i oko 10 000 u zlatnom nakitu.

Van mreže prinudna uprava

• Start moderator
  • Super član
  • *
  • Ugled: +63/-70
    • Pogledaj profil
« Odgovor #134 poslato: 25.12.2007. 09:26:17 »
juce sam na par sati boravio u bileci,jeste da je povod tuzan,ali ipak mislim da je bileca spremna da doceka praznike koji slijede,i da vesela omladina popije hektolitre gustog soka i grickalica svih vrsta
Ne bojim se tudjinskog nakota,no se bojim od zla domaćega!!!