BILEĆAinfo forum, sep 2007. - jul 2014.
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Citat: Adrenaline [Vladan] 05.03.2011. 22:38:47Samo mi se javite bilo ko od vas da oce cw. It's One vas ceka Joj Adrenaline ti se uvalio u dobar klan i kurcis se a nmzs da ubijes 2 covjeka za 5 cw-ova hahahahah Rani se PLSS ili se ispisi iz CS !
Samo mi se javite bilo ko od vas da oce cw. It's One vas ceka
Citat: L[e]GT 06.03.2011. 10:04:29Citat: Adrenaline [Vladan] 05.03.2011. 22:38:47Samo mi se javite bilo ko od vas da oce cw. It's One vas ceka Joj Adrenaline ti se uvalio u dobar klan i kurcis se a nmzs da ubijes 2 covjeka za 5 cw-ova hahahahah Rani se PLSS ili se ispisi iz CS ! Pusti covjeka ,a ti igras u Cajnice [4] ever tu samo pro igraju osim tebe!!!!
Eh ovdje da kazem..Kad vec niko od head admina nece odgovorit na PP trebam ovdje....J a na nikovima : D@mpLe | X2,,,,CrosS,,,,SpeeDTouch,,,,Captain Posse,,,,imam preko 120 sati pa barem da nesto dobijem na serveru BILECA 2 ! Hvala !!!
LUDAK i njegov taoc oduvjek sam znao da cu bit teror
Citat: aldin 07.03.2011. 02:06:26LUDAK i njegov taoc oduvjek sam znao da cu bit teror Ahahahahah...DOBRA ! )
JA SAM PERM DOBIO OD CUNETA ! TREBO ME JE SLIKATI I MISLIM DA NIJE REALNO ! nemoze da se pomiri da je neko bolji ! to se zove komplex !
Citat: HeRcuLeS 07.03.2011. 20:53:49JA SAM PERM DOBIO OD CUNETA ! TREBO ME JE SLIKATI I MISLIM DA NIJE REALNO ! nemoze da se pomiri da je neko bolji ! to se zove komplex ! Ideti srpski dobro!!!
Kolicina banova koju na dan podijelite je zapanjujuca, znaci svaki dan se radi 40+ banova.... vecinom perm banovi....