BILEĆAinfo forum, sep 2007. - jul 2014.
0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
prijatelju moj idi se ti prijavi na turnir u kukanju u Sarajevu.....
pa mrvice ljubavi oces da te prijavim...!? mislim da bi tu najbolje Adrenalin prosao ,ali nista te ne kosta probati :*
Do 15. juna cu biti malo neaktivniji na serveru i forumu jer imam oko skole pun vrag posla, pa kad zavrsim sa tim cijelo ljeto cemo se pucati. Poz
Citat: Adrenaline [Vladan] 10.06.2011. 15:31:56Do 15. juna cu biti malo neaktivniji na serveru i forumu jer imam oko skole pun vrag posla, pa kad zavrsim sa tim cijelo ljeto cemo se pucati. PozSredjujes da ne padnes? ahahahPozz
Citat: CHECK IT OUT NOW ! 10.06.2011. 15:50:43Citat: Adrenaline [Vladan] 10.06.2011. 15:31:56Do 15. juna cu biti malo neaktivniji na serveru i forumu jer imam oko skole pun vrag posla, pa kad zavrsim sa tim cijelo ljeto cemo se pucati. PozSredjujes da ne padnes? ahahahPozzDa. Nesto cudno? A da ti si jos u osnovnoj
TRAC sto sam cuo u zadnje vrijeme:Head admin bilece EMPTY vrsi pripreme za WCG! da li je ovo istina ne znam, al je potvrdjeno da ce davati casove iz CSa kada prodje ispitni termin. Cijena casa 10 Km, sliku uplatnice upload na foum.