Mene stvarno interesuje par stvari, i volio bi da mi na njih odgovore profesori SSC Golub Kures,koji posjecuju ovaj sajt.
1.Da li ste primijetili da u reagovanjima ucenika na rad profesora, i na nacin na koji ocjenjuju, niti jednom nije spomenuto ime prof. Borise Bjelice, kao ni prof. Ljuba Boljanovica, koji daju vise losih ocjena nego svi ostali profesori zajedno?
2.Kako to da se iz godine u godinu stalno od strane ucenika kritikuju jedni te isti profesori, a da niko nije nista uradio od nadleznih po tome pitanju, ni direktor niti prosvjetni inspektor?
3.Odkuda nekome pravo da trazi od administratora sajta da brise postove u kojima se nalaze kritike profesora, sta bi bilo da je administrator anonimna licnost, da ga ne poznajete, i ko to sebi daje za pravo da cenzurise bilo ciji post koji nije izasao van pravilnika ovoga foruma( ovdje niko nije napisao ko je koga j... od profesora, nego se na ovome sajtu nalaze samo sale i posalice vezane za lapsuse i razne skeceve profesora, koje po meni su cak i dobre stvari, koje bi trebale da uticu na rad profesora da ne prave iste greske sto godina, pa hoce li za boga 20 generacija da prodje a da profesor srpskog jezika govori APASALUTNO i EngleNski jezik) i na kraju ovoga pitanja samo jedna informacija; Ukinut je Komitet?.
4.Kako to da vam smeta rad ovoga foruma, a svojevremeno vam nije smetala ''Vesela sveska'' kao ni danasnji skolski listovi koji na tri lista, u svakom broju nose bisere profesora, a ispod svakog bisera stoji ime i prezime profesora, kao i naziv skole u kojoj predava,vjerovatno zato sto ne mozete da uticete ovim vasim primitivnim metodama, kao i zato sto ovaj list podrzava ministarstvo prosvjete?.