Autor Tema: VOJISLAV SESELJ - Istina i pravda  (Pročitano 17042 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže NeProdajemNasmjesenogPsa

  • Novi na forumu
  • *
  • Poruke: 11
  • Ugled: +2/-0
  • Pol: Muškarac
  • SrboChetnik
    • Pogledaj profil
VOJISLAV SESELJ - Istina i pravda
« poslato: 09.11.2007. 11:54:50 »
08.11.2007, HAG   Vojislav Šešelj zatražio od Haškog tribunala da ga osudi „što žešće" i tako učini „besmrtnom njegovu ideologiju srpskog nacionalizma"
 

Lider SRS-a Vojislav Šešelj pozvao je juče Haški tribunal da ga osudi „što žešće" i tako učini besmrtnom njegovu „ideologiju srpskog nacionalizma". Šešelj je u svom uvodnom govoru na početku suđenja rekao da je Tribunal „nelegalan i nelegitiman", da je osnovan „po diktatu SAD" i da je „kao antisrpski falsifikovao genocid nad muslimanima u Srebrenici".


Ne postoji govor mržnje, pitajte Vrhovni sud SAD
Osvrćući se na navode optužnice da je „govorom mržnje" podsticao, ali i „počinio" zločine nad nesrbima, Šešelj je rekao:- Ne može postojati fizičko počinjenje zločina govorom mržnje. Govor mržnje je izmišljeno krivično delo. Postoje dve odluke Vrhovnog suda SAD, u kojima je navedeno da je čak dozvoljeno i pozivanje na protivpravno ponašanje. U optužnici nisu ni konkretno navedeni zločini koji su navodno počinjeni posle mog podstrekivanja, niti je definisano šta je to govor mržnje - rekao je Šešelj.

 

- Tražim da me osudite na najžešću postojeću kaznu, jer što je kazna žešća, moja ideologija će biti besmrtnija... Ja sam se naživeo i sada hoću svoju ideologiju da učinim besmrtnom. Žao mi je što ne postoji smrtna kazna i što moju ideologiju ne mogu da zapečatim ponosnom smrću, kao moj prijatelj Sadam Husein - rekao je Šešelj.

On je dodao da se suđenjem u Hagu njegova ideologija „neće iskoreniti, već dublje ukoreniti u srpski narod".

- Tribunal misli da može da osudi mene i moju nacionalističku ideologiju, a ja se na to moram nasmejati, jer vi ni meni, ni mojoj ideologiji ne možete ništa... Ja mogu uskoro i umreti, ali ću umreti od smeha, smešne optužnice, smešnih zapadnih sila, smešnih SAD i smešnog antisrpskog Tribunala - kazao je Šešelj.

On tvrdi da je Tribunal dobio zadatak da falsifikuje srpsku istoriju:

- Sude mi jer sam postao nepodnošljiv Amerikancima, pošto je već 2002. pretila opasnost da SRS obori marionetski, izdajnički, mafijaški režim u Beogradu, koji su oni postavili 5. oktobra. Ovaj sud dobio je zadatak da falsifikuje srpsku istoriju i to čini svojim optužnicama i presudama. Drastičan primer je proglašavanje da se u Srebrenici desio genocid, izmišljanjem da je tamo pobijeno 7.000-8.000 muslimana. Istina je potpuno drugačija - pronađeno je 2.500 tela, od toga više od 800 ljudi koji su poginuli od 1992. godine. U Srebrenici je streljano oko 1.000 zarobljenika i to jeste grozan zločin, ali nije genocid. Žig genocidnosti je smišljeno nametnut Srbima - tvrdi Šešelj.


Ne dam „veliku Srbiju"

Lider radikala osporio je koncept „udruženog zločinačkog poduhvata", čiji je cilj, prema optužnici, bilo trajno proterivanje nesrpskog stanovništva sa srpskih teritorija.

- Učesnici zločinačkog poduhvata su oni koji su razbijali Jugoslaviju, a ne oni koji su želeli njeno očuvanje. Niko u Srbiji 1990. i 1991. nije želeo rat, već su ga želeli oni koji su proglasili otcepljenje. Hrvatska po Ustavu nije mogla da se otcepi bez saglasnosti Srba koji žive u Hrvatskoj. Još drastičniji slučaj desio se u Bosni, gde su tri naroda bila konstitutivna. Po kom osnovu bosanski Hrvati i muslimani mogu da se otcepe od SFRJ, a Srbi ne mogu da se otcepe od Bosne? Tu nema nikakve logike - naglasio je Šešelj.

On je rekao da to što ga Tužilaštvo tereti zbog koncepta „velike Srbije" „znači da ne razume taj koncept".

- To je ideologija SRS-a, koja podrazumeva jedinstvo svih Srba. Ona predviđa bratsku slogu i jedinstvo Srba pravoslavaca, Srba katolika, Srba muslimana, Srba protestanata i Srba ateista... Velika Srbija je naš dugoročni cilj, ali nikada naša namera nije bila da proteramo milion-dva ljudi, već da ih osvestimo i ubedimo da su Srbi - rekao je Šešelj.

On je negirao i da je početkom 1990. imao „značajnu političku moć".

- Te godine bio sam u zatvoru tri puta, partija mi nije bila registrovana i samo sam planirao kako da zbacim Miloševića. Kako sam ja mogao da uvodim restriktivne mere protiv nesrpskog stanovništva, kada nisam imao vlast - rekao je Šešelj, i dodao da nikada nije „ohrabrivao na činjenje zločina".

- Jedino sam hrabrio dobrovoljce SRS-a da pobede u ratu i da se viteški ponašaju, posebno prema ženama i deci. Ratni štab stranke prikupljao je dobrovoljce i nije komandovao nijednom jedinicom. Tužilaštvo je meni pripisalo zločine drugih srpskih dobrovoljca. Na ratištu su bili i dobrovoljci SPO-a, „arkanovci", „Žute ose", „Beli orlovi"..., a neprijatelj je sve srpske snage nazivao četnicima - kazao je Šešelj.

On je rekao da su „smešne tvrdnje" da je bio privilegovan u medijima, i naveo da u knjizi „Ekranizacija izbora", u izdanju nedeljnika „Vreme", piše da je SRS u to vreme bio najmanje zastupljen u medijima.


Pet godina skupljao adrenalin
Sudsko veće je u jednom trenutku upozorilo Šešelja da, zbog prevodilaca, govori tiše i sporije, na šta je Šešelj odgovorio:- Pet godina se u meni skupljao adrenalin i danas je dan kada taj adrenalin mora da izađe. Ja ću se, ipak, truditi da govorim tiše i sporije.

 

Hrvati prijatelji Hitlera

Šešelj je rekao da je optužba da je pozivao na proterivanje Hrvata iz Vojvodine smišljena jer tužioci nemaju dokaze o zločinima u Hrvatskoj i BiH.

- Nisam ja pozivao na proterivanje Hrvata, nego sam obećavao proterivanja kada dođem na vlast, jer je Franjo Tuđman već bio proterao 250.000 Srba... Tvrdnje da sam direktno pozivao na proterivanje su falsifikat. Važnije pitanje jeste ko je prvi počeo ubijanje. Prvi su Hrvati počeli da ubijaju Srbe u Hrvatskoj i muslimani Srbe u BiH.

Šešelj je pola sata govorio o stvaranju Jugoslavije, naglasivši da su komunisti „izmislili veštačke nacije, kao što su muslimanska ili crnogorska".

- Hrvati su u Drugom svetskom ratu bili manipulisani od Rimokatoličke crkve i bili su lojalni saveznici Adolfa Hitlera. Mali broj njih bio je među iskrenim antifašistima, a ustanak protiv Hitlera izbio je tamo gde su živeli pravoslavni Srbi. Kada se uskraćuje istina, narodi su osuđeni da im se istorija ponavlja - rekao je Šešelj.

« Poslednja izmena: 09.11.2007. 12:04:15 NeProdajemNasmjesenogPsa »
Ne prodajem nasmjesenog psa.

Van mreže sandro

  • Urednik
  • Iskusan
  • *
  • Poruke: 153
  • Ugled: +15/-24
  • Pol: Muškarac
  • 100% Srbin
    • Pogledaj profil
Odg: VOJISLAV SESELJ - Istina i pravda
« Odgovor #1 poslato: 09.11.2007. 14:09:59 »
VOJISVAV ŠEŠELJ JE PRAVI SRPSKI JUNAK ,KOJI JE DOBROVOLJNO OTISO U HAG DA IH OJADU BAVI. TERETE GA ZA GLUPOSTI, ZA RAT U VOJVODINI(A POZNATO JE DA NIKAKVOG RATA U VOJVODINI NIJE BILO) I MNOGE DRUGE IZMISLJOTINE.
ŽIVIO ŠEŠELJ!!!
$

Van mreže Nikolaj

  • Start moderator
  • Extra član
  • *
  • Poruke: 413
  • Ugled: +17/-19
  • Pol: Muškarac
    • Pogledaj profil
Odg: VOJISLAV SESELJ - Istina i pravda
« Odgovor #2 poslato: 09.11.2007. 17:00:28 »


Dobra stvar u svemu ovome je sto je obezbijedjen direktan prenos na RTS - u ( mada je oko toga bilo muke jer  bijese onih koji su u ime naroda govorili da nije zainteresovan za tako sto. ) kako bi nas SESKO mogao podsjetiti da nebi trebali zaboraviti ( a poceli smo da se uljuvkavamo u zivotnu situaciju koja nam je nametnuta od strane  " DEMOKRATSKOG ZAPADA " ) kolika je pristrasnost zapada kad su u pitanju desavanja u bivsoj SFRJ i da sa druge strane ta pristrasnost je ozbiljna prijetnja koja nam i dalje drzi sjekiru nad glavom. " Nek se baci kamenom..." ko nije od Srba na isti nacin razmisljao kao Seselj kad je razresenje sukoba u bivsoj SFRJ u pitanju  a pod uslovom da nije ta ista drzava mogla da opstane. A nije mogla! Sami sukobi, koji vrlo dobro znamo od strane SRBA nisu bili zeljeni, jer smo predstavljali vecinsko glasacko tijelo, su proizvod nemoci pojedinih naroda da na pravan i pravi  nacin dodju do svog nacionalnog indentiteta i drzave. Po samoj logici da su SRBI I CRNOGORCI ,te pojedinci iz drugih naroda, prestavljali vise od polovine onih koji su bili za ocuvanje bivse drzave mozemo znati da  na " DEMOKRATSKI NACIN " u bivsoj nam drzavi ostala nam " braca  nisu mogla dobiti svoja  prava " na bilo koji nacin nego da pocnu sukobe. " Prevrtao se Svijet " i prije pa nece ni ovaj ostati dovijeka, tad ce se vidjeti da su Seseljeve ideje bile na svom mjestu. Ako su nam " braca " i htjela ici samo su mogla i trebala na nacin da ostave Srbe da odlucuju gdje ce oni. Ja jesam Pravoslavac ali se i pored toga nebojim starijeg nam zakona od " Ko tebe kamenom.. " . " Oko za oko.. " bi nam trebala biti vodilja da pamtimo i vratimo kad tad i to sa idejom Pravog Srpsog Junaka koji sebi nista lose nece dozvoliti ( mada su ratovi glupost ali su uzeli nase i nebi trebalo da tako i ostane ). Bilo je izuzetaka ali nismo niti cemo ikad biti onakvi kakvim nas " prijateljski zapad " zeli prestaviti i nametnuti nam istom pricom nepostojecu opstenarodnu krivicu zbog koje se pronalaze pojedinci da se izvinjavaju u ime naroda. Ti i takvi medju nama po svom nastupu prestavljaju sramotu za nas a mislim da su to upravo onakvi mentalni sklopovi zbog kojih i postoje izuzetci koji kvare sliku Pravih Srpskih Junaka.

Cudan je ovaj moj narod. Sami smo sebi najvise krivi. Evo kad su Bilecani u pitanju zar nije smijesna stvar potezati pitanje nacionalnosti Selimovica, Ovcina, Avdica....etc... Ni sa Crnogorcima nije bolja situacija, najveci broj pobornika Crnogorske nacionalnosti a ne drzavnosti za koju svi dobro znamo poteze se Njegosa
a evo vam njagovog citata u mom potpisu na forumu pa prosudite kome je on pripadao.

Hvala " prijateljskom zapadu " sto nas barem po jednom pitanju u velikoj mjeri drzi slozne. Seselj i njemu slicni i ono sto se sa njma dogadja su znaci gdje nam zele stvoriti mjesto i kako nas zele drzati.

Устат ће Србин,
већ колико сутра,
наћи мјеста
свом унуку и сину,
џаба свима
што га копају и куну,
устат ће Србин.
Њихово је јуче
а његово сутра,
које чека
срце и јунака
образа чиста,
а не лажи и обмане
којима суде.
Дођи хуљо и суче,
Михајлово срце
у грудима што куца,
да ти мачем каже
мјесто и судбу.
Или бјежи прије
мишу друг бити,
јер знај,
устат ће Србин!


Мени је велико задовољство што постоји неко међу нама чија непоколебљивост и исправност ставова
неможе упркос тешкој ситуацији да буде доведена у питање. Историја ће Шешеља другачије памтити послије 50 година без обзира шта сутра буде писало. Могу вам рећи и да су његови ставови екстремнији од онога како ја размишљам али ово што се дешавало и што се данас дешава ми не оставља могућности него да будем још један Шешељ у мноштву њих. 


 
Зна Душана родит Српка, зна дојити Обилиће,
ал хероје ка Пожарске, дивотнике и племиће,
гле, Српкиње сада рађу... Благородством Српство дише...
Бјежи, грдна клетво, с рода - завјет Срби испунише

Van mreže hadzibeg

  • Poznat lik
  • *
  • Poruke: 84
  • Ugled: +14/-59
    • Pogledaj profil
Odg: VOJISLAV SESELJ - Istina i pravda
« Odgovor #3 poslato: 09.11.2007. 21:18:38 »
E Nikolaj neka si ti nama nesto i odguslo,ja kao Bosnjak mislim da je Vojo prva klasa politicar jos veci coek,dabogda uvjek imali takve politicare ko Vojo,samo mi je zao sto je Slobo umro i sto su ga uhapsili,volio bi da je zivio 300 godina ko kornjaca i da je sve to vrjeme bio prjesjednik Srbije

Van mreže Nikolaj

  • Start moderator
  • Extra član
  • *
  • Poruke: 413
  • Ugled: +17/-19
  • Pol: Muškarac
    • Pogledaj profil
Odg: VOJISLAV SESELJ - Istina i pravda
« Odgovor #4 poslato: 10.11.2007. 08:53:42 »


Ti kao " Bosnjak " bi trebao znati da su se gusle svirale i u tvojoj kuci, to sto ih ti nesviras izraz je opse vam narodnog gubitka indentiteta. Uzmi pa pogledaj sta o tome  kazu psiholozi, psihijatri, razni Frojdovi i slicni pa saznaj nesto o sebi. Hvala Bogu sto znam ko sam i odakle i to ne samo u 15 koljena vec i dalje. Turci su mogli i hoce prestavljati nesto na mapi svijeta a vi ste uvijek bili i sluzicete drugima za potkusurivanje ( ponajmanje nama ). Treba nama Vojislava isto koliko i Milosa a ostatak nek ide putem koji vi odabraste. Titulom kojom se ponosis moji su odavno ukrasili njive. Svidjalo se tebi ili ne budete li na pogresnoj strani opet cemo ih ukrasavati. Sa nasim politicarima je bilo sve u redu ali ti neces " da se popenjes na brdo " pa da vidis malo vise il i nemozes sve jedno je. Procitaj malo istorije pa ces vidjeti da je Turska a i drugi svaki put napadala Srbiju kad je Rusija bila najslabija. Nadam se da vam danas Rusija lici na onu od prije 15 godina jer neostvarene zelje ce da vas zabole tim prije sto budu u kracem roku sasjecene a vec vam se dugo motaju po glavi. Udri ti meni u sargije i diplaj koliko hoces....
Зна Душана родит Српка, зна дојити Обилиће,
ал хероје ка Пожарске, дивотнике и племиће,
гле, Српкиње сада рађу... Благородством Српство дише...
Бјежи, грдна клетво, с рода - завјет Срби испунише

Van mreže NeProdajemNasmjesenogPsa

  • Novi na forumu
  • *
  • Poruke: 11
  • Ugled: +2/-0
  • Pol: Muškarac
  • SrboChetnik
    • Pogledaj profil
Odg: VOJISLAV SESELJ - Istina i pravda
« Odgovor #5 poslato: 10.11.2007. 18:43:36 »
E Nikolaj neka si ti nama nesto i odguslo,ja kao Bosnjak mislim da je Vojo prva klasa politicar jos veci coek,dabogda uvjek imali takve politicare ko Vojo,samo mi je zao sto je Slobo umro i sto su ga uhapsili,volio bi da je zivio 300 godina ko kornjaca i da je sve to vrjeme bio prjesjednik Srbije


Nisam otvorio post da bih cuo sta Hadzibeg misli o dr. Vojislavu Seslju i pocetku laznog sudjenja u laznom Haskom tribunalu, a ponajmanje da bi se ja ili vecina dobronamjernih posjetilaca ovog foruma raspravljala sa njim na temu koja nema veze sa ovim postom. U tu svrhu, otvoricu novi post..

« Poslednja izmena: 10.11.2007. 19:22:22 NeProdajemNasmjesenogPsa »
Ne prodajem nasmjesenog psa.

Van mreže wolf sagash

  • Novi na forumu
  • *
  • Poruke: 16
  • Ugled: +0/-1
    • Pogledaj profil
Odg: VOJISLAV SESELJ - Istina i pravda
« Odgovor #6 poslato: 11.11.2007. 10:40:16 »
 vojislav seselj je elementarna nepogoda koja je zadesila srpski narod.stara titina udbasina koja je plakala kad ga nisu izabrali za predsjednika komunisticke organizacije na sarajevskom univerzitetu(provjereno) a posle je poceo da siri neku cetnicko republikansku ideologiju...nidje veze.slobo ga je koristio kao krpu za brisanje prasine.seselj je pored cobeta jasan dokaz gdje je komunisticka ideologija dovela nekad jak i snazan srpski narod.

Van mreže hadzibeg

  • Poznat lik
  • *
  • Poruke: 84
  • Ugled: +14/-59
    • Pogledaj profil
Odg: VOJISLAV SESELJ - Istina i pravda
« Odgovor #7 poslato: 12.11.2007. 06:44:09 »
Nemoj srati wolf vojo je legenda,nemoj da seres na nase,vidi ti njega

Van mreže NeProdajemNasmjesenogPsa

  • Novi na forumu
  • *
  • Poruke: 11
  • Ugled: +2/-0
  • Pol: Muškarac
  • SrboChetnik
    • Pogledaj profil
Odg: VOJISLAV SESELJ - Istina i pravda
« Odgovor #8 poslato: 13.11.2007. 09:48:32 »
ŠEŠELJ - TRIBUNAL 1:0
Lider radikala na početku haškog suđenja imao jače argumente od tužilaštva, kažu ugledni pravnici i haški advokati

 


Predsednik SRS-a Vojislav Šešelj na početku haškog suđenja poveo je sa 1:0! On je imao više argumenata i delovao je ubedljivije od tužiteljke Kristin Dal, kažu za Press ugledni pravnici i iskusni haški advokati. Oni napominju da je optužnica protiv Šešelja „najgore napisana optužnica u istoriji Tribunala".

Advokat Goran Petronijević kaže da je Vojislav Šešelj na početku suđenja pokazao superiornost nad tužilaštvom, koje je napravilo „izuzetno lošu i neutemeljenu optužnicu".

Pacerska optužnica

- Reč je o najgore napisanoj optužnici koju je Haško tužilaštvo do sada podiglo. Optužnica protiv Šešelja je preširoka, puna nepreciznosti i netačnih podataka. Šešelj je, u svojoj uvodnoj reči, zato najviše vremena potrošio na ispravljanje grešaka tužilaštva, koje ne barata istorijskim i geografskim podacima. Mislim da nije trebalo mnogo da ih ispravlja, ali izgleda da on nije mogao da odoli, a da u stilu profesora ne nalupa packe tužilaštvu, koje je svoj posao odradilo na krajnje pacerski način - kaže Petronijević, koji je, inače, jedan od advokata pukovnika Veselina Šljivančanina, koji je u Hagu i pored veoma teških optužbi dobio samo pet godina robije.


Mogao i da spreči suđenje

Goran Petronijević kaže da je Šešelj najefektniji bio na pretpretresnom veću, koje je održano dan pre suđenju.

- Šešelj je tada pokazao svu superiornost u odnosu na tužilaštvo i sud. Briljantno je u maniru vrhunskih advokata u više navrata šokirao sud i tužilaštvo, ukazujući im na procesne propuste. Da je nastavio da insistira na nekim stvarima, mogao je da dovede u pitanje početak suđenja. Šešelj je dokazao da tužilaštvo nije spremno za suđenje i da pokušava da opstruiše odbranu - smatra Petronijević.
 

Borivoje Borović, advokat koji je haških optužbi oslobodio kapetana Miroslava Radića, kaže da je Šešelj dobro odradio prvi deo posla. On, ipak, naglašava da je isuviše rano proglašavati pobednika.

- Moja glavna zamerka jeste da je optužnica preširoko postavljena, što je veliki propust tužilaštva. Ipak, mislim da neki njeni delovi stoje. Naravno, ne može se davati ocena samo posle uvodnih reči, jer tek kada počne unakrsno ispitivanje svedoka i veštaka, videćemo kakva je odbrana. Šešelj će tu imati jako mnogo posla - objašnjava Borović.

Profesor Pravnog fakulteta Oliver Antić poziva Haški sud da odbaci optužnicu protiv lidera SRS-a, uz obrazloženje da je ona pala već posle Šešeljeve uvodne reči. Antić kaže da se na samom početku suđenja videlo da ni „tužilac ne veruje u optužnicu".

- Optužnica je jako slaba, a u njenoj suštini je verbalni delikt, što odavno nije krivično delo u svim demokratskim sistemima. Verbalni delikt je u Srbiju uveo Josip Broz, a ukinuo ga je Slobodan Milošević. To krivično delo je postojalo da bi se totalitarni komunistički režimi zaštitili od argumentovanih kritika - objašnjava profesor Antić. On, međutim, zamera Šešelju što se na početku suđenja uporedio sa pokojnim iračkim predsednikom Sadamom Huseinom.

- Kada je rekao: „Voleo bih da me osudite na smrt, kao mog prijatelja Sadama Huseina", Šešelj je skrenuo sa linije dobre odbrane i sam sebi dao bespotreban autogol. To je bilo van svakog konteksta - kaže Antić.

Zavidno znanje

Advokat Milorad Panjević, branilac majora Emira Šišića, kaže da je Vojislav Šešelj u svojoj uvodnoj reči pokazao zavidno pravničko znanje i da je optužnica laički napisana.

- Šešeljeva odbrana je jako dobra sa pravne strane i on sistemski obara sve bitne elemente optužnice. Šešeljevo pravničko umeće ne treba da čudi, jer on je ipak doktor prava - podseća Panjević, koji procenjuje da će Tužilaštvo imati velike probleme da dokaže navode optužnice.

 
Ne prodajem nasmjesenog psa.

Van mreže sandro

  • Urednik
  • Iskusan
  • *
  • Poruke: 153
  • Ugled: +15/-24
  • Pol: Muškarac
  • 100% Srbin
    • Pogledaj profil
Odg: VOJISLAV SESELJ - Istina i pravda
« Odgovor #9 poslato: 04.12.2007. 14:53:31 »
SRPSKA RADIKALNA STRANKA
$

Van mreže Nikolaj

  • Start moderator
  • Extra član
  • *
  • Poruke: 413
  • Ugled: +17/-19
  • Pol: Muškarac
    • Pogledaj profil
Odg: VOJISLAV SESELJ - Istina i pravda
« Odgovor #10 poslato: 04.12.2007. 18:42:56 »


Hahahaha a dobra fazona  ;D ;D
Зна Душана родит Српка, зна дојити Обилиће,
ал хероје ка Пожарске, дивотнике и племиће,
гле, Српкиње сада рађу... Благородством Српство дише...
Бјежи, грдна клетво, с рода - завјет Срби испунише

Van mreže Nikolaj

  • Start moderator
  • Extra član
  • *
  • Poruke: 413
  • Ugled: +17/-19
  • Pol: Muškarac
    • Pogledaj profil
Odg: VOJISLAV SESELJ - Istina i pravda
« Odgovor #11 poslato: 07.12.2007. 18:26:32 »
Danas u 18.00 casova u Hrtkovcima ce biti odrzana promocija knjige Prof.dr. Vojislava Seselja "Afera Hrtkovci i ustaska kurva Natasa Kandic " kojoj ce prisustovati sve bitnije licnosti iz Srpske Radikalne Stranke. U samoj knjizi se dokazuje jedna od notornih lazi kojom su se posluzili nasi dragi prijatelji iz Haga kao i uticaj podrske pojedinaca iz Srpsog naroda u afirmisanju iste. Ja ne znam kome bi, ko ima imalo zdrave pameti doslo da bez svojih nekih licnih interesa govori o etnickom ciscenju na prostoru Vojvodine.  Cinjenica je  da su ljudi iz Hrtkovaca zamjenjivali svoju imovinu sa Srbima koji bjehu protjerani iz Hrvatske. Kao is sto je cinjenica da vecina Srba koji su prognani iz Hrvatske nije povratila svoju imovinu. Znamo da je vise od 250.000 Srba iz Hrvatske bilo protjerano  u vrijeme kad su bila desavanja oko Hrtkovaca a opet je to beznacajno mjesto koje se jedino moze okarakterisati kao selo uzelo za osnov tvrdnjama o postojanju etnickog ciscenja na prostorima Vojvodine. Sta drugo uraditi nego se dobro nasmijati na sve ovo uz duzno postovanje prema svim onima koji su od ovih desavanja imali samo patnju i nesrecu u zivotu.
« Poslednja izmena: 13.12.2007. 17:02:32 Nikolaj »
Зна Душана родит Српка, зна дојити Обилиће,
ал хероје ка Пожарске, дивотнике и племиће,
гле, Српкиње сада рађу... Благородством Српство дише...
Бјежи, грдна клетво, с рода - завјет Срби испунише

Van mreže zid

  • Extra član
  • *
  • Poruke: 675
  • Ugled: +51/-46
  • Pol: Muškarac
    • Pogledaj profil
Odg: VOJISLAV SESELJ - Istina i pravda
« Odgovor #12 poslato: 08.12.2007. 05:24:09 »

Danas u 18.00 casova u Hrtkovcima ce biti odrzana promocija knjige Prof.dr. Vojislava Seselja                                                          "Afera Hrtkovci i ustaska kurva Natasa Kandic "

Kakav naslov knjige majku Ti boziju!

Van mreže NeProdajemNasmjesenogPsa

  • Novi na forumu
  • *
  • Poruke: 11
  • Ugled: +2/-0
  • Pol: Muškarac
  • SrboChetnik
    • Pogledaj profil
Prvi navodni svjedok tuzilastva - RASKRINKAN, idemo dalje
« Odgovor #13 poslato: 12.12.2007. 16:15:03 »
Citat
HAG 11.12.2007 - Američki profesor Anthony Oberschall kao prvi svjedok protiv Vojislava Šešelja svjedočio je danas kao ekspert tužiteljstva, koji je nakon pauze nastavio svjedočiti žvačući žvakaću gumu. To je primijetio samo Šešelj koji je zatražio od sudije da mu naredi da izbaci žvakaću gumu. - Svjedok time vrijeđa i sudije i mene - poručio je Šešelj.

Predsjedavajući sudac Jean Claude Antonetti dao je Šešelju za pravo.

Šešelj prati suđenje mirno, najavljujući da će u protuispitivanju “uništiti” svjedoka, tako da od njegova ekspertnog nalaza “neće ostati ni kamen na kamenu”.
Ne prodajem nasmjesenog psa.

Van mreže Nikolaj

  • Start moderator
  • Extra član
  • *
  • Poruke: 413
  • Ugled: +17/-19
  • Pol: Muškarac
    • Pogledaj profil
Odg: VOJISLAV SESELJ - Istina i pravda
« Odgovor #14 poslato: 13.12.2007. 17:45:11 »
Citat
Kakav naslov knjige majku Ti boziju!
Citat


Evo jos malo naziva

   1. Marksistički koncept naoružanog naroda, Književne novine, Beograd, 1983.
   2. Vrijeme preispitivanja, 1986.
   3. Hajka na jeretika, autorovo izdanje, 2. izmenjeno i dopunjeno izdanje, 1988.
   4. Optužnica protiv Josipa Broza Tita, 1990.
   5. Knjige za lomaču, ABC Glas, Beograd, 1991.
   6. Demokratija i dogma, ABC Glas, Beograd, 1991.
   7. Sumrak iluzija, ABC Glas, Beograd, 1991.
   8. Pledoaje za demokratski ustav, ABC Glas, Beograd, 1991.
   9. Osvajanje slobode, ABC Glas, Beograd, 1991.
  10. Veleizdajnički proces, SRS, 1991.
  11. Pravo na istinu, 1991.
  12. Suočavanja sa samoupravljanjem, ABC Glas, Beograd, 1991.
  13. Veleizdajnički proces, ABC Glas, Beograd, 1991.
  14. Bal vampira, 1992.
  15. Debrozovizacija društvene svesti, ABC Glas, Beograd, 1992.
  16. Fenomenologija balkanskog despotizma, ABC Glas, Beograd, 1992.
  17. Horvatove ustaške fantazmagorije i druge političke rasprave, ABC Glas, Beograd, 1992.
  18. Politička suština militarizma i fašizma, ABC Glas, Beograd, 1992.
  19. Poslaničke besede, SRS, 1993.
  20. Pali, žari, dedinjski dizdare, ABC Glas, Beograd, 1994.
  21. Vladaćemo sto godina, 1994.
  22. Milošević hapsi radikale, 1994.
  23. Miloševićev zajam za preporod Kipra, ABC Glas, Beograd, 1994.
  24. Preti li nam slobotomija?, ABC Glas, Beograd, 1994.
  25. Milan Panić mora pasti, SRS, 1994.
  26. Načelnik generalštaba na kolenima: (konferencija za štampu 1993. godine), ABC Glas, Beograd, 1994.
  27. Guja u nedrima: Vojislav Šešelj u kandžama Mirjane Bobić-Mojsilović, ABC Glas, Beograd, 1994.
  28. Branković je ustao iz groba, 1994.
  29. Okrugli stolovi, 1994.
  30. Filipinke četničkog vojvode, Srpska radikalna stranka, 1994.
  31. Pada vlada kao klada, 1994.
  32. Srpski četnički pokret, SRS, 1994.
  33. Šta reče, Slobo slobodo?, 1994.
  34. Crveni tiranin sa Dedinja, Srpska radikalna stranka, 1995.
  35. Podgorički atentat, 1995.
  36. Srpski bračni par "Čaušesku", 1995.
  37. Veštica iz Tolstojeve ulice, 1995.
  38. Srpska radikalna stranka, Srpska radikalna stranka, Zemun, 1995.
  39. Da sve srpsko bude kao zemunsko, SRS, 1998.
  40. Promene po volji naroda, SRS, 1998.
  41. Srpski narod i novi svetski poredak, 1999.
  42. Narodni tribun, Srpska radikalna stranka, Zemun, 1999.
  43. Moć argumenata, Srpska radikalna stranka, Zemun, 2000.
  44. Na međunarodnoj sceni, Srpska radikalna stranka, 2000.
  45. Narkomanija Vuka manitoga, SRS, 2000.
  46. Pakleni planovi Zapada, SRS, 2001.
  47. Politika kao izazov savesti, Srpska radikalna stranka, Zemun, 2000.
  48. Sučeljavanje sa sedmom silom, SRS, 2000.
  49. Kontrarevolucionar u buldožer revoluciji, SRS, 2001.
  50. Vlada nacionalnog jedinstva, SRS, 2001.
  51. Bez dlake na jeziku, Srpska radikalna stranka, Zemun, 2001.
  52. Otvoreni dijalog, Srpska radikalna stranka, Zemun, 2001.
  53. Glavni Miloševićev politički robijaš, SRS, 2002.
  54. Dosmanlijski sejmeni na Pravnom fakultetu, Srpska radikalna stranka, 2002.
  55. Ideologija srpskog nacionalizma, SRS, 2002. [5]
  56. Ubistvo ministra odbrane Pavla Bulatovića, Srpska radikalna stranka, 2002.
  57. Kontinuitet radikalske doslednosti, Srpska radikalna stranka, 2002.
  58. Afera Hrtkovci i ustaška kurva Nataša Kandić [6]
  59. Dosmanlijski zulum nad Srbijom, SRS, 2002.
  60. Buldožer kao sudbina, 2002.
  61. Dok patriote obnavljaju izdajnici razaraju, Srpska radikalna stranka, 2002.
  62. Radikali se nisu obrukali, SRS, 2002.
  63. Srpski četnički pokret, Srpska radikalna stranka, Zemun, 2003.
  64. Glogov kolac u dosovskom srcu, Srpska radikalna stranka, 2003.
  65. Sadam Husein protiv agresivnog globalizma, Srpska radikalna stranka, 2003.
  66. Sudanije nepokornog vojvode, SRS, 2003.
  67. Cijin major Grujica Spasović, Srpska radikalna stranka, 2003.
  68. Žigosanje dosmanlijskog beščašća, Srpska radikalna stranka, 2003.
  69. Suočavanje sa haškim inkvizitorima, Srpska radikalna stranka, 2003.
  70. Afirmacija parlamentarizma, Srpska radikalna stranka, 2003.
  71. Čelični vojvoda, SRS, 2003.
  72. Vatikan glavno Satanino gnezdo, Srpska radikalna stranka, 2003.
  73. Dosmanlije kao novi janjičari, Srpska radikalna stranka, 2003.
  74. Četnički vojvoda pred Haškim tribunalom, Srpska radikalna stranka, 2003.
  75. Na junačkim rukama kroz srpsku Boku, SRS, 2003.
  76. Slom savezne države, Srpska radikalna stranka, 2003.
  77. Haški dosije nabeđenog ratnog zločinca, Srpska radikalna stranka, 2004.
  78. Genocidni izraelski diplomata Teodor Meron, Srpska radikalna stranka, 2004.
  79. Četnička sablja nad dosmanlijskom glavom, SRS, 2004.
  80. Pocepana haška inkvizitorska odežda, Srpska radikalna stranka, 2004.
  81. U čeljustima kurve Del Ponte, SRS, 2004.
  82. Falsifikovana volja naroda, Srpska radikalna stranka, 2005.
  83. Srbija pod američkim bombama, Srpska radikalna stranka, 2005.
  84. Peti otadžbinski kongres, Srpska radikalna stranka, 2005.
  85. Đavolov šegrt zločinački rimski papa Jovan Pavle Drugi, Srpska radikalna stranka, 2005.
  86. Svedok odbrane Slobodana Miloševića u haškom procesu, SRS, 2005.
  87. Mafijaška pudlica Nebojša Čović, Srpska radikalna stranka, 2005.
  88. Vašingtonski seksualni manijak Bil Klinton, Srpska radikalna stranka, 2005.
  89. Haško bajramsko prase, Srpska radikalna stranka, 2005.
  90. Hrabrost i savesnost u istorijskim lomovima, SRS, 2005.
  91. Lažljiva haška pederčina Džefri Najs, Srpska radikalna stranka, 2005.
  92. Stazom slave, u službi otadžbine, SRS, 2005.
  93. Engleski pederski isprdak Toni Bler, Srpska radikalna stranka, 2005.
  94. Stanko Subotić - Cane Žabac, kralj duvanske mafije, Srpska radikalna stranka, 2006.
  95. Uporna odbrana srpstva, Srpska radikalna stranka, 2006.
  96. Pontifeks maksimus satanističke crkve Jovan Pavle Drugi, Srpska radikalna stranka, 2006.
  97. Rimska kurija večito žedna srpske krvi, Srpska radikalna stranka, 2006.
  98. Antihristov namesnik zlikovački rimski papa Benedikt Šesnaesti, Srpska radikalna stranka, 2006.

  99. Evropska unija satanistička tvorevina, SRS, 2006.
  100. Krvave ručerde Madlen Olbrajt, 2006.
 101. Hitlerovi najverniji sledbenici Helmut Kol i Hans Genšer, SRS, 2006.
  102. Kriminalac i ratni zločinac Havijer Solana, SRS, 2006.
  103. Podmukli galski picopevac Žak Širak, SRS, 2006.
  104. Rimokatolički zločinački projekat veštačke hrvatske nacije, SRS, 2007.
  105. Kora od banane, SRS
  106. Politički ortakluk Kurve Del Ponte i Kurve Del Koštunice



Prilikom  svjedocenja dr. Seselja na sudjenju Milosevicu, prvi put su u okviru Haskog tribunala bili spominjani neki od naziva knjiga koje gore mozete vidjeti . Dr.seselj je u te knjige fakticki pretocio kompletan dokazni materijal iz svoje optuznice dodavajuci jos neku svoju licnu dokumentaciju (govori, clanci, intervjui itd..) tako da se u toku sudjenja moze pozivati na ove knjige kao dokazni materijal, i pri tome reference i naslovi moraju uci u sudski zapisnik. Na Milosevicevom sudjenju se non stop pozivao na knjigu "Djavolov Segrt Zlocinacki Rimski Papa Jovan Pavle Drugi" i u jednom trenutku gosn Robinson je nasao za shodno da opomene dr. Seselja kako vise nebi vrijedjao papu, na sta mu je dr. Seselj odgovorio da se radi o zvanicnoj publikaciji koja treba da se uvazi kao dokazni predmet .  Robinsonov jedini izbor je bio da  prestne opominjati dr.Seselja. Mislim da cemo osim postojecih naziva, prilikom ovog " sudjenja " koje se trenutno desava, biti upoznati sa novim. Kad su vec nasi '' haski prijatelji " znali mimo svakih propisanih zakona, bez pocetka sudjenja, drzati u pritvoru dr. Seselja 5 god. , znace i da se potrude da ovo " sudjenje " potraje sto duze.
« Poslednja izmena: 13.12.2007. 18:15:57 Nikolaj »
Зна Душана родит Српка, зна дојити Обилиће,
ал хероје ка Пожарске, дивотнике и племиће,
гле, Српкиње сада рађу... Благородством Српство дише...
Бјежи, грдна клетво, с рода - завјет Срби испунише