Autor Tema: Vijesti iz showbizza  (Pročitano 3526 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže VLADIX

  • BILEĆAinfo founder
  • Administrator
  • Urednik
  • *
  • Poruke: 1623
  • Ugled: +121/-17
  • Pol: Muškarac
  • Vladimir Duka
    • Pogledaj profil
    • VLADIX.NET site
Vijesti iz showbizza
« poslato: 21.10.2007. 21:26:59 »
Nekadašnji ukućanin kuće Velikog Brata Marko Miljković, poznatiji kao bivši dečko Ene Popov, vratio se pređašnjim navikama - provodu sa starijim devojkama i prihvatanju skupih poklona. Naime, posle godinu dana zabavljanja na Eninu i Markovu vezu je stavljena tačka, pa iako ovaj par krije razloge kraha njihove ljubavne romanse, anonimni izvor otkriva da je u pitanju nova Markova devojka, koja svoju posesivnost ispoljava brojnim zahtevima: Uvek privlačan ženskom polu, Marko Miljković je potvrdio sumnje da je zbog druge devojke raskrstio s bucmastom Novosađankom - tvrdi izvor. Reč je o izvesnoj Beograđanki Gordani, koja je od momka iz Brusa starija četiri godine, a zajedno su tek nedelju dana. I pored kratkog „furanja", Marko i Goca kuju ozbiljne planove za budućnost. A, da li Markić i ovom vezom potvrđuje činjenicu da juri samo one koje leže na parama, pokazaće vreme. On nikada nije krio sklonost ka starijim devojkama, a još ako one žele da ga bogato darivaju, tim bolje. Tek, Gordana je ćerka čoveka vrlo uticajnog u javnom životu. Pre Miljkovića bila je u šemi sa dečkom kome je kao izraz ljubavi poklonila BMW 5?! Ali, kad su raskinuli, momak joj je kola vratio, pa sada skupljaju prašinu u njenoj garaži. Ona namerava da ih pokloni svom novom dragom, ali na pitanje: „Kada ću dobiti ona kola koja trunu nevožena?", uvek dobija isti odgovor: „Kad ih zaslužiš„!

Van mreže prinudna uprava

  • Start moderator
  • Super član
  • *
  • Poruke: 833
  • Ugled: +63/-70
    • Pogledaj profil
Odg: Vijesti iz showbizza
« Odgovor #1 poslato: 06.11.2007. 10:03:21 »
Kum Kajma prodao drva.
Ne bojim se tudjinskog nakota,no se bojim od zla domaćega!!!

Van mreže Jelena

  • Urednik
  • Iskusan
  • *
  • Poruke: 210
  • Ugled: +12/-3
  • Pol: Žena
    • Pogledaj profil
Odg: Vijesti iz showbizza
« Odgovor #2 poslato: 27.11.2007. 14:20:12 »
Mateus ostavio Marijanu  

Lotar Mateus ima novu devojku Kristinu Lilijan, dvadesetogodišnju ukrajinsku manekenku. Njih dvoje su pre nekoliko dana posetili njen rodni Kijev, a slavni fudbaler za nemačke novine uveliko priča da je zaljubljen u Kristinu. Posle četiri godine braka čuveni fudbaler (46) se razveo se od svoje treće supruge Marijane Mateus (36). „Pre četiri meseca smo se rastali kao prijatelji“, potvrdio je bivši nemački fudbalski reprezentativac listu „Bunte“.

Lotar i Kristina su se upoznali na Oktoberfestu, a zatim nastavili da izlaze po elitnim minhenskim diskotekama ne krijući svoju ljubav. Njegovi prijatelji tvrde da je zaljubljen do ušiju u mlađanu Ukrajinku i predviđaju da bi upravo ona mogla biti njegova četvrta supruga. Ali, kako je došlo do toga da bajkovita ljubav između Marijane i Lotara, koji će se uskoro vratiti u minhenski Bajern, doživi krah? Pre četiri meseca Marijana je na priče o razvodu odgovarala ovako: „Lotar i ja se volimo kao prvog dana i srećniji smo nego ikada.“
Ljubavna priča između Lotara i Marijane počela je veoma romantično. Posle samo četiri meseca zabavljanja veza je 2003. godine krunisana brakom i par je govorio o velikim planovima za budućnost. „O takvoj ljubavi može samo da se mašta. Siguran sam da sam našao ženu za ceo život“, govorio je tada Mateus.
U početku su pričali da, iako oboje imaju po troje dece iz ranijih brakova, priželjkuju sedmo, zajedničko. Kasnije su prestali da govore o prinovi, pa se pretpostavlja da u nemogućnosti da dobiju dete leži jedan od razloga za razvod. Takođe, pričalo se da Lotarova majka, za koju je on veoma vezan, ne voli snaju. Marijana je tu priču demantovala prošlog leta kada ju je ekipa „Blica“ posetila u Budimpešti, tvrdeći da su priče o tradicionalnoj netrpeljivosti između svekrve i snaje srpski izum.
„Jedan od razloga za razvod bila je činjenica da su se suviše retko viđali. Lotar je često putovao zbog fudbala, a zbog posla uglavnom boravio u Minhenu, dok je Marijana dane provodila sama u njihovom luksuznom penthausu u Budimpešti gde ima butik u hotelu Kempinski“, tvrdi jedan dobar Mateusov prijatelj.
Baš u Minhenu, na Oktoberfestu Mateus je, daleko od Marijane, upoznao Kristinu, Ukrajinku koja živi u Minhenu. Iako su za šest nedelja veze nekoliko puta viđeni zajedno u elitnim minhenskim klubovima, Mateus je uporno tvrdio da on i Marijana nameravaju da se presele u Minhen. Prekjuče je, međutim, javno priznao da voli svoju novu devojku Lilijanu.
Marijana je uvek veoma afirmativno govorila o braku, pa pretpostavljamo da će ova lepa žena uskoro naći novog čoveka svog života. „Brak kao institucija mora da se očuva i ja sam prva za brak. Verujem u brak, sebe mnogo dajem, pa, prirodno, očekujem i da mi se na isti način vrati. Brak je ljubav, a kad ta ljubav izbledi, mora da postoje tolerancija, razumevanje, podrška, poštovanje i spremnost na kompromis. Divno je danas verovati u brak, ali vidim da je malo onih koji to iskreno čine“, govorila je ne tako davno, sada već bivša gospođa Mateus koju juče nismo uspeli da dobijemo jer je njen mađarski mobilni telefon ceo dan bio isključen. Ostaje da se prisetimo šta je govorila nakon razvoda sa Miodragom Kostićem.
„Iako sam sa troje dece i nekoliko kofera izašla iz života Miodraga Kostića, nisam izgubila veru u novu ljubav i optimističan pogled na svet. Znam da mnoge žene upravo tada najviše pate, ali ja to sebi ne želim da dopustim. Čovek mora biti spreman na sve što nakon razvoda sledi“.
Svi Marijanini muževi
Lotar Mateus bio je treći muž „devojke od milion dolara“, kako zovu Marijanu. Lepa Novosađanka bila je u braku sa biznismenom Miodragom Kostićem Koletom, iz kog ima dve ćerke i sina. Bila je i udata za italijanskog biznismena sa kojim nije imala decu.
Sve Lotarove žene
Sa Silvijom (47), Lotar je bio u braku od 1981. do 1992. Njih dvoje imaju dve ćerke: Alisu (21) i Violu (19). Mateus je u drugi brak ušao sa Lolitom Morenom (47), švajcarskom voditeljkom 1994. godine. Razveli su se pet godina kasnije. Imaju sina Lorisa (15). Sa deset godina mlađom Marijanom Kostić bio je u braku četiri godine, od 2003. do 2007. On i Marijana nisu imali dece.
« Poslednja izmena: 27.11.2007. 14:22:02 Jelena »

Van mreže VLADIX

  • BILEĆAinfo founder
  • Administrator
  • Urednik
  • *
  • Poruke: 1623
  • Ugled: +121/-17
  • Pol: Muškarac
  • Vladimir Duka
    • Pogledaj profil
    • VLADIX.NET site
Odg: Vijesti iz showbizza
« Odgovor #3 poslato: 03.12.2007. 14:34:33 »
INTERVJU... Dušan Svilar, pevač
KAKO DA DEVOJKAMA KAŽEM NE



Mladi Subotičanin priča o tome koliko se promenio otkada je pobedio u „Zvezdama Granda", šta je za njega luksuz, zašto se redovno moli Bogu i zašto ne može da odbije i najnasrtljivije obožavateljke

Ima 17 godina, a već je slavan. Iako je pobedio na takmičenju „Zvezde Granda", Dušana Svilara za razliku od njegovih kolega nema puno u medijima. A, njega to baš mnogo ne interesuje. Važno mu je da nastavi da usavršava svoje pevanje i zabavlja svojom pesmom ljude širom zemlje. Popularnost ga nije mnogo promenila i uvek ima vremena da odgovori na poruke i pisma svih obožavateljki. I dok svakodnevno nastupa, pokušava da uklopi sve obaveze, snimi prvi album i ostane dobar đak.

Drugari mi šalju beleŠke sa časova

n Koliko ti pomažu tvoji školski drugari, s obzirom da zbog nastupa prilično izostaješ iz škole?

- Dosta gubim od škole i drugari mi zaista mnogo pomažu. Šalju mi beleške sa časa preko i-mejla, ili mi pošalju poruku koje strane iz knjige su prešli da bih to pročitao. Tako ja svako slobodno vreme koristim da nadoknadim gradivo.

n Kako si se prijavio za audiciju na „Zvezde Granda"?

- Bilo je to sasvim slučajno. Otišao sam zapravo da gledam druga, kako će on pevati. Pošto je sala za audiciju bila mala, a puno prijavljenih, gledaoci nisu mogli da uđu. Da bih ušao, morao sam da se prijavim, a onda sam se dvoumio da li ću pevati ili ne.

n Kako si onda presekao i odlučio da nastupiš?

- Kada je red stigao na mene, potpuno sam zaboravio da sam se prijavio. Bilo je veoma interesantno gledati druge. Prozvali su me, izašao sam, otpevao nekoliko pesama i prošao.

n Kako si se osećao kada su ti rekli da si prošao?

- Nisam očekivao da ću proći. Prvi put sam pevao pred ljudima koji se profesionalno bave muzikom i mnogo mi je značilo kada su rekli da je to odlično. Osećaj je zaista lep kada te pohvali neko ko je kompetentan.

n Da li si imao tremu kada si prvi put izašao da pevaš?

- Da, imao sam veliku tremu. Zato sam i puno pevao. Da bi pokušali da razbiju tremu i čuju kako zaista pevam, naterali su me da otpevam čak šest pesama. I u tome su uspeli.

n Da li si po prirodi tremaroš, i kako se sada osećaš pred nastupe?

- Plašio sam se ranije. Ko preživi sve one emisije „Zvezde Granda" i posle toga ima neki strah, sa njim nešto nije uredu. Manju tremu sam imao na finalnom takmičenju na „Tašu", nego na snimanju emisija.

n Na snimanju su posebno bila zanimljiva pitanja novinarskog žirija koji se trudio da otkrije vaš karakter?

- Nisam se uopšte pretvarao i bio sam onakav kakav sam. Ne možeš ceo život da glumiš.

n Iako si pobedio, manje te ima u medijima od ostalih kolega. Zašto?

- Verovatno nisam interesantan novinarima. Nikad nisam o tome razmišljao previše. To me baš ne dotiče.

n Pa šta ti je onda važno?

- Da dobro pevam na nastupima i da se u najboljem svetlu predstavim ljudima.

n Da li te možda nervira što se neke tvoje kolege previše eksponiraju?

- Meni to ne smeta, jer svi imaju svoje želje i ciljeve.

n Šta je onda trenutno tvoj cilj u životu?

- Da dobijem titulu pevača.

n Zar ti već nisi pevač?

- Malo je vremena prošlo. Da neko dobije titulu pevača treba da prođe mnogo vremena.

n Da li si oduvek želeo da postaneš pevač?

- Od treće godine sam počeo da pevušim neke italijanske pesmice i hitove Zdravka Čolića, koji je jedan od mojih pevačkih uzora.

n Da li ti smeta kada kažu da si Čolićeva kopija?

- Da li vama ličim na Čolinu kopiju? Moj glas je drugačiji od njegovog, a njegove pesme sam pevao zato što mi se sviđaju.

n Kako je popularnost i pobeda u „Zvezdama Granda" uticala na tvoj život i koliko se on promenio?

- Promenilo se mnogo stvari. Uglavnom se promenio tempo života. Sada bukvalno spavam samo onoliko koliko je dovoljno da se odmorim.

n Kakav si bio pre nego što si postao zvezda „Grand produkcije".

- Bio sam isti. Uvek ću imati isto društvo i nikada neću zameniti svoje prave drugove.

n Koliko si tada izlazio?

- Izlazio sam često, ali sam uvek imao puno aktivnosti. Voleo sam da mi ceo dan bude ispunjen. Kada je čoveku dosadno i ne zna šta će sa svojim vremenom, padaju mu razne stvari na pamet, a ja nisam želeo da sebe dovedem u situaciju da mi se tako nešto desi.

n Da li te ljudi prepoznaju i da li ti prilaze na ulici?

- Da. Prilaze mi i u autobusu, i u vozu, i na ulici, i u školi. Hvala Bogu pa mi svi prilaze sa osmehom i to mi je najdraže.

n Da li sebe možeš da zamisliš u skupim kolima sa tri sponzoruše oko sebe?

- Svašta može da se zamisli, ali pravo pitanje je da li to čovek želi.

n Da li bi zloupotrebio svoju popularnost?

- Ja to do sada nisam uradio. Mislim da ne bih mogao.

n Ti ćeš pevati i zabavljati ljude, ali to je tvoja profesija i imaćeš priliku da dobro zaradiš. Da li će te to možda promeniti?

- Ne verujem.

n Zašto?

- Zato što luksuzom smatram „lambordžini mijuru" iz 1966. godine. To je jedan izvanredan oldtajmer koji bih voleo da imam.

n A luksuzne kuće, stanovi, „BMW"?

- „BMW" je dobar nemački automobil i ne bih imao ništa protiv da imam jedan takav. Da pravim ludorije ili nešto slično, mislim da nema potrebe. Za početak imam „ford fijestu" i to mi je dovoljno. Doduše, nemam vozačku dozvolu.

n Za tebe kažu da sve što sebi zacrtaš uvek i ostvariš?

- Trudim se da uradim ono što stvarno želim i nikada ne skrećem s tog puta. Ne bih se zaustavio kraj kožne fotelje, ako sam krenuo ka stolici koju sam zamislio. Tako je i sa ostalim stvarima u mom životu. Ne bih voleo da skrećem levo i desno jer su to đavolji putevi.

n Sad kad si spomenuo đavola, ljudima, a posebno tvojim vršnjacima je nezamislivo da redovno ideš u crkvu?

- Verujem u Boga i idem u crkvu kao svaki hrišćanin. Barem jednom nedeljno odem u crkvu i tamo se molim Bogu.

n Da li postoji neki poseban razlog zbog čega to radiš?

- Odmalena idem u crkvu i tako sam vaspitan. Ne mogu da kažem da mi je odlazak u crkvu postala navika. U crkvi se čovek drugačije oseća i to će vam svi reći.

n Da li imaš devojku?

- Nemam. Sada trenutno nemam vremena za to.

n A, da li ti se dešava da te devojke napadaju i javljaju ti se?

- Devojke mi se redovno javljaju, a bez njih teško da bih imao inspiraciju da pevam. Odgovoriću im kada budem imao slobodnog vremena.

n Kako izlaziš na kraj sa najnavalentnijim?

- Nikada ih ne odbijam, jer je to nepristojno.

n Ni one uporne i dosadne?

- Dešava se da me često zovu, ali ja ih razumem jer njih interesuje šta ja radim.

n Gde sebe zamišljaš za 20 godina?

- Ne zamišljam ništa i ne proričem sebi budućnost. Samo se trudim da iz dana u dan budem sve bolji.


press

Van mreže VLADIX

  • BILEĆAinfo founder
  • Administrator
  • Urednik
  • *
  • Poruke: 1623
  • Ugled: +121/-17
  • Pol: Muškarac
  • Vladimir Duka
    • Pogledaj profil
    • VLADIX.NET site
Odg: Vijesti iz showbizza
« Odgovor #4 poslato: 18.12.2007. 14:42:28 »
Košarkaš Marko Jarić konačno je javno priznao da je u vezi sa Brazilkom Adrijanom Limom, jednom od najbolje plaćenih manekenki na svetu i bivšom verenicom princa od Lihtenštajna.


U izjavi za magazin "Hello!“ reprezentativac Srbije i NBA zvezda je rekao da mu nije najprijatnije zbog tolike fame koja je stvorena oko njega i njegove nove devojke, ali i da gaji iskrena osećanja prema nesudjenoj princezi.

"Ne mogu da vas lažem. Istina je, zaljubljen sam u Adrijanu. Naravno, uvek sam uz sebe imao devojke koje su lepe, ali ona je nešto posebno. Snaga njene ličnosti, energija, pamet i stav čine da se izgled, koji je besprekoran, ipak stavi na drugo mesto", rekao je Marko Jarić.

Iako je Adrijana bila zauzeta u momentu kada su se upoznali, to najvećeg srpskog plejboja nije zaustavilo u nameri da je osvoji.

"Adrijanu poznajem već godinu i po dana, ali smo u vezi mnogo kraće. Ona nije devojka koju je lako osvojiti. Uostalom, kad sam je upoznao, na humanitarnoj zabavi u Los Andjelesu, bila je verenica princa od Lihtenštajna, tako da nisu ni postojali uslovi da započnemo bilo kakvu vezu", priznaje Marko i objašnjava koliko je bilo teško osvojiti Adrijanino srce: "Ona mi je na kraju dala svoj broj telefona, ali sam se ozbiljno pomučio da dodjem do njega. Neću vam baš otkriti kako, ali ću reći samo da sam imao drugačiji pristup nego što je uobičajeno.“

Inače, Jarić je poznat po brojnim ljubavnim vezama, a u njegovom zagrljaju do sada su bile: Nina Morić, Sandra Melničenko, Ivana Berendika, Ivana Stamenković- Sindi, Elizabeta Kanalis...

On je vidjen i na reviji poznate robne marke "Viktorija sikret“ (Victoria's Secret).

"Tačno je da sam bio na reviji, pa i Adrijana dolazi na moje utakmice. Ona ima posebno mesto u mom životu, što ne znači da ostale devojke nisu lepe. Tu reviju je otvorila upravo Adrijana, a to ipak nešto znači", kaže Jarić.



http://www.google.ba/search?q=adriana+lima&sourceid=navclient-ff&ie=UTF-8&rlz=1B3GGGL_enBA250BA251