Prikaži poruke

Ovaj odeljak vam dozvoljava da vidite sve poruke ovog člana. Imajte na umu da možete da vidite samo poruke iz onih oblasti kojima imate pristup.


Poruke - kerber_

Stranice: 1 [2] 3 4 ... 14
16
Noćni život Bileće / Odg: ARE U READY
« poslato: 12.07.2009. 04:14:09 »
ZA TIERA
 Tier ponovo ne kontas. Kao sto vidis svak je pohvalio organizatore do sada na organizovanju festivala kao sto je i vecini krivo sto se prekida nesto sto je vec bilo na dobrom putu da zauzme obiljezje naseg grada tj Bilece  … zbog nekih glupih razloga. Sto se niko od organizatora ne javi da kaze da li je isao kod nacelnika da trazi pomoc da se skup odrzi ,da li je iko od njih trazio bilo kakvog sponzora itd itd??….vec su samo rekli izgleda ..ma ko ce ove godine o tom jadu raditi ….Ja samo kazem sto su nesto ikako i pocinjali ako sada tako olako odustaju od toga festivala..Bio sam svaki put i extra je bilo..kao i ljudi sa strane koji su dosli samo su imali rijeci hvale….
Tier ti mi kazes , sakupi ti ekipu pa organizuj taj skup..  E sad sto bi ja to radio, fino sam ti rekao nisam ja to pocinjao niti cu ga zavrsavati…volio bi da se odrzi i nista drugo..
Onda mi pricas nesto o organizaciji … evo ne znam sa cim bi sad da uporedim ali hajde evo..igrom slucaja jedne godine sam drzao sator u Orahu  (proslava za Trojcin Dan) i znam koliko truda ,zivaca treba, koliko se iz minusa polazi. Lik koji je zajedno sa mnom trebao da drzi sator odustaje 7 dana prije skupa(plaseci se da ne ode u minus) ali uprkos svemu nisam odustao i ono sto sam naumio odradio sam. E SAD STA TI MISLIS KOLIKI JE TO POSAO BIO..to ti je posao kao da ti neko kaze otvori restoran ovde na livadi  za sedam dana  a ti nemas nista ,… trebalo je nabaviti 20 satorskih polja, case,viljuske nozeve,tanjire,100 STOLOVA ,400 ,stolicA,KLUPA, napraviti montazni sank,  docerati frizdere,docerati pice, prikljuciti struju. ispeci meso…  iznajmiti ozvucenje, docerati burad sa vodom posto nema vode,pospremiti itd itd..ma kad sve sredis vazda nesto hvali i moras ponovo trkat u grad po to.Pet-sest drugova  mi je pomoglo postaviti satore i stolove a 90% sam sam odradio…
TU MOJ CARE NEMAS SPONZORA, NE DAVA TI OPSTINA 5000 KM,  NE DAVA TI TABAKOVIC 1000 KM NE DAVA TI HIPO BANKA 1000 KM… NE MOZES ODGODITI ZA SUTRA AKO TI VRIJEME NE DOZVOLI TJ BUDE Kise,nema specijalaca da te cuvaju ako neko pravi probleme  … prepusten si sam sebi i da te malo sreca posluzi da bude fino vrijeme.. I na kraju nikom nista nije hvalilo cak bih i extra ostao dobar da nije bilo nasih *postenih* konobara koji su cuveni po *postenju* rada u Orahu…ali o tom po tom….
Pitas se sad sto ti ovo pisem – samo sam ti naveo primjer kako se sve moze odraditi ako se hoce i da je tri puta teze drzati sator u Orahu i da ti treba vise truda i znoja nego organizovati skup na muzeju.
A evo kako,  neznam sad koliko ih ima u toj organizaciji zora –fest ali ima ih najmanje 7-8… svi su zaduzeni za nesto… ne trebaju dovoziti ako nece svoje pice da prodaju niti praviti montazne sankove vec zovnuti Sibaliju ili Miljana sa svojom ekipom da dodju i da prodaju pice… (case su plasticne sto nije bio slucaj u orahu gdje se svaka mora preprati)  ….znaci kompletan njihov posao je napraviti binu i iznajmiti dobro ozvucenje koje je naravno potrebno…ograditi odredjeni dio muzeja postaviti 3 momka da naplacivaju ulaz (sa kojim se mogu 90% troskova pokriti)..I to je to. Svaki gazda kafane ce dati svoj doprinos koliki-toliki …kazem ne trebaju se dovoditi neka zvucna imena moze i neki lokalni pustati muziku isto ce puno biti. I sada ako njih desetak iz te organizacije jednostavno kazu da nemaju uslova da odrze taj skup zato sto nemaju  podrske.. onda su jednom rijecju nesposobni …Bolje neka kazu necemo da se vise bakcemo sa tim i gotovo   ..sta.. nikom nista..a ne da kukaju tu  te ne moze se te nema se…ma ajde bolan…nemam vise zivaca raspravljati se ovde sa tobom  i zdravo bio ili bila ako si zensko…Ako si nesto poceo to i zavrsi a ne pojavom prvog problemcica odustaj...e o tome ti sad pisem. ;)




Pa, tu leži zec! Mainstream, je mainstream, tu se igra prilično na sigurno, a Zora fest je ipak za bilećke uslove avangarda i tu je teren dosta tvrđi, ali je i pobjeda mnogo slađa.
Naravno, road king, ne umanjujem tvoj trud nijednog momenta, nije lako ni krsnu slavu organizovati, a ne bilo kakav događaj javnog karaktera.

17
Forumaši / Odg: Kaladont
« poslato: 11.07.2009. 02:11:17 »
Kad sam se uključio na ovaj forum, bilo mi je jako drago što je već bio preležao opaku bolest zvanu Kaladont i mislio sam da je taj Kaladont kao boginje, kad ih preležiš, stekneš trajni imunitet, ali evo jada iznenada...
Banix, zelim ti mnogo sreće u Kaladontu, mnogo ga godina igrao i prs' te u njemu ne zabolio, mnogo ljepših promijenio, mnogo puta zajeb'o sam sebe, zaključav'o se k'o "Elzet" brava...

18
Sport / Odg: Univerzijada Beograd
« poslato: 11.07.2009. 01:57:21 »
Idem ja danas nesto bzv do Delte i slucajno skrenem pogled u desno kad vidim masa sportista sa Univerzijade i pitam se dje se to sve uputilo.Kad na sledecoj stanici vidim veliki broj zgrada.I sada ja znatizeljan okle zgrade tolike i tako mocne.Vidio sam ih i prije,ali nisam obracao paznju i nisu bile do kraja zavrsene.Reko sada cu se ja malo raspitat sta i kako.I ulaze neki momci u tramvaj (volonteri) i ja ih upitah sta te zgrade uopste predstavljaju.Kazu oni to su ti moj brate zgrade u kojima su ugosceni sportisti na Univerzijadi.I sad mene interesuje da li ce te zgrade poslije pripadati Beogradu ili nekom pojedincu.Kazu oni meni slusaj brate da te ne lazemo ovu organizaciju oko ovih zgrada ti je uzeo Miskovic i bice njegove.Neki stariji momci su bili inace da su bili neki mladji ne bi ih ni pitao.

Tako moj Banix toliko o Univerzijadi i njenom znacaju za Beograd i Srbiju.

Mogao si ti da kupiš stan, više njih, možda čak i cijelu zgradu u tom naselju, cijena je bila 2000 evra (sa PDV-om) za kvadrat. Znam čovjeka koji je kupio jedan, samo ne znam šta će od njega ostati kad protutnji ova bjelosvjetska bagra kroza nj...
A što se volontera tiče, nisu mi jasni zere jedne. Sad sam čuo da "bolonjskim" studentima krčme ispite, tj. daju par bodova za volontiranje, a oni se kurče sa onim A4 akreditacijama, k'o da su birvaktile nosioci Partizanske spomenice. Ne znam zašto, ali ja osjećam dozu sažaljenja prema njima iako ih niko nije mobilisao da idu tamo, nego se sami ponudili.

19
Noćni život Bileće / Odg: ARE U READY
« poslato: 11.07.2009. 01:41:02 »
Meni samo nije jasno kako organizator može "ispaliti" nekog od sponzora? Šta, ne pročita ga da je dao 20, 50, 100 maraka? Ne okače mu baner na ogradu? Dakle, jedini prostor za eventualne mahinacije je tal sa onim što ne davaju iz svog džepa- Opštinom, ali nju svakako svak muze, tako da...

Lično mislim da oko jedne takve organizacije ima mnogo posla, tako da su organizatori teško mogli da ostvare zaradu koja bi prevazilazila uloženi trud.
Pogotovo što su novi u tom poslu, pa dosta stvari plate i preplate. Ne znam koliko su prošle godine dali Šćepi (Night shift), neman infirmacije ni od organizatora, ni Šćepe, ni Kljuna, čovjeka preko kog su dobili Šćepin kontakt, a za koga ja povremeno radim, ali imam utisak da im je zacifrao poprilično, a oni pristali. Ali takve stvari su normalne, ja radim u klubu koji organizuje svirke i znam da kad moj kolega Ljupče zove bend, dobije cijenu 30% višu nego kad ih zove neko od poznatijih menadžera. Zato nam se bolje isplati da damo procenat izvjesnom nekom i završimo stvar. Isto tako meni Kljun donese za 150 evra opremu koju inače iznajmljuje za 200.

Nego, jeste da je prilično kasno da se krene sa organizacijom, ali ko voli nek' izvoli... :)

20
Noćni život Bileće / Odg: Idealna diskoteka u Bileći
« poslato: 17.06.2009. 17:52:20 »
Problem leži u nemilosrdnom zakonu ponude i potražnje, jednostavno nema kome.

21
Noćni život Bileće / Odg: Idealna diskoteka u Bileći
« poslato: 14.06.2009. 00:39:58 »
Kad kažem radila, mislim pozitivno poslovala, tj. donosila dobit vlasniku koji bi prevazilazio iznos koji bi vlasnik dobio na ime kamata kada bi taj kapital deponovao u banku, da ne kažem ratu kredita koji bi uzeo za opremanje.
A takvo mišljenje mi odatle što u novembru u kafanama nema 50 ljudi, tako da sumnjam da bi bilo i u toj što bi se zvala diskoteka, folkoteka, torina ili već kako...

22
Noćni život Bileće / Odg: Idealna diskoteka u Bileći
« poslato: 14.06.2009. 00:24:31 »
Neka montažna, portable, da se instalira 01. 07. i demontira 20. 08. pa ponovo od 25. 12. do 15. 01.
Ne znam kako bi se isplatilo opremiti diskoteku koja će godišnje raditi mjesec dobro i mjesec potanko...?
Znam koliko košta ozvučenje i rasvjeta, pa da nije ništa osim toga opet je mnogo.

23
Bilećko "blejanje" / Odg: Bileća ne prašta!
« poslato: 24.03.2009. 21:14:03 »
jednu ridjokosu djevojku iz ljubinja koja jos pride ima i pjegice, zovu korozija.

Jednog mog kolegu iz Bijeljine iz sličnih razloga zovu takođe Korozija, mada on ima i alternativni nadimak- Mrkva, a izgledom najviše podsjeća na kakvog vikinškog ratnika, vjerovatno Erika Crvenog lično.

24
Politika / Odg: ZABRANJENA ISTORIJA SRBA - dr Jovan Deretic
« poslato: 16.02.2009. 13:03:31 »
Slabo sam upućen u ovu problematiku, a čak se nisam ni udostojio da pogledam više od prvog klipa izlaganje ovog gospodina, pa bih upitao da li on u načelu misli da je problem naše istoriografije u tome što nije niko prije njega bio kadar da prevede par izvora sa klasičnih jezika, a inače tamo sve jasno piše?
Takođe, kad ga već ovi naši šikaniraju i osporavaju, da li je objavio kakvih radova u respektabilnim inostranim časopisima, ako već ne predaje na nekom prestižnom univerzitetu? I zašto nije uspio koga da ubijedi da zakopaju malo po tim dolovima oko Trebinja, jer kad je on kao dijete mogao naći materijalne dokaze za pobijanje aktuelne teorije, onda bi dobri arheolozi mogli čuda iskopati...
Složio bih se sa Niggerom da je gospodin jako senzacinalističan i dodao bih da upravo na tome gradi svoje ime.
Napominjem da sam ovakav utisak stekao isključivo na osnovu prvih 8 minuta izlaganja dr Deretića, i znam da se takav stav može i nazvati predrasudom, ali sam takvog dojma.

25
Bilećke aktuelnosti / Odg: Otvara se cementara ?
« poslato: 12.02.2009. 00:02:02 »
CITAT:
Predstavnici opštinske vlasti predložili su mještanima da delegacija, koju oni izaberu, posjeti cementaru u Italiji kako bi se uvjerili o stepenu zagađenja.

Kako sam se slatko nasmijao, kome da pokazu? Ko je ovdje lud? Ma oni su zacrtali da to nevalja i nema te sile da ih neko ubijedi u suprotno, mi vise sami sebi nevjerujemo :D :D :D


Takav smo mi narod, nije ni cudo sto nista nemamo...

Neki dan sam morao da donesem Studiju o procjeni rizika od instalacije bazne stanice mobilne telefonije rađenu od strane komisije sa Elektrotehničkog fakulteta kako bih pokušao da uvjerim komšije da nećemo svi pokrepati od raka za par mjeseci ukoliko dopustimo postavljanje iste na krov zgrade. Naime, zaključak Studije je da rastojanje na kome nema nikakvih štetnih posljedica po ljudsko zdravlje iznosi 1m (jedan metar), ali naravno većina je to sa omalovažavanjem odbacila uz konstatacije da "to oni sebi na kuću montiraju", "neka svojoj deci leukemijuna vrat natovare"... Napominjem da se na krovu Elektrotehničkog fakulteta nalaze bazne stanice najveće snage sva tri operatera mobilne telefonije, nekoliko predajnika druge namjene, itd, itd...
Kako onda neko misli da bilo šta na tu temu razgovara sa žiteljima Plane?!

Zaboravih da kažem da to ne bismo radili da učinimo sirotom "VIP-u", već bi za taj ustupak dijela krova dobili mjesečnu naknadu od 600€, što bi pokrilo sve troškove tekućeg održavanja za svu zgradu.

26
Muzika / Odg: Bob Marli kralj regea
« poslato: 03.02.2009. 16:24:49 »
To je neki novi hit da svi slave rođendan Boba Marleya, čak i oni klubovi gdje se tokom cijele godine ne pusti jedna jedina njegova pjesma imaju veče posvećeno njemu toga, već koga februara...

27
Bilećko "blejanje" / Odg: Antikaladont
« poslato: 24.01.2009. 03:01:52 »
vajlis (zanimljiv izgovor engleske riječi wireless)

28
Ljubav / Odg: DEPILACIJA
« poslato: 22.01.2009. 13:23:25 »
Šta dalje da raspravljamo kad djevojka nije uspjela da prepozna ko smatra da je tema opravdana...
Vidim kasnije je otvorila niz tema, moglo bi se reći provokativnih i škakljivih, ali je toliko tendeciozno i nametljivo pristupila njima, da je to đuture postalo antipatično...

29
Ljubav / Odg: DEPILACIJA
« poslato: 21.01.2009. 12:53:26 »
Šuti, šuti svakakvih nas ima, sad se sjetih jednog momka kako se falio novom ribom ''Mladež ko drenjina, a pi*ka ko šubara''  :D :D :D

Ja znam drugog koji je iznio poređenje sa priglavkom...  :D :D   
Vjerovatno je tu mislio na sam gabarit, a ne na maljavost, ali nije naodmet pomenuti da ima i takvih, pa se sada zapitajte da li je ova tema suvišnai da li je pitanje iz naslova glupo...

DECKO!!!!! AKO MISLIS DA TI JE TEMA GLUPA ZASTO BRE IKAKO ODGOVORE DAJES.((((( JUCE SE BUNITE DA VAM DEVOJKE NIKAKO NE PISU A KADA
NAPISU IOLE SLOBODNIJU TEMU ODMAH NEGODUJETE, NIKO TE BRE NE CERA DA ODGOVARAS NA ONO STO SMATRAS GLUPIM
A CAK IMAM MISLJENJE DA SI MOZDA GAY PA TE TEMA DIRNULA U SRCE.(((((((

Djevojčice, stvarno ne mogu da vjerujem da nisi uspjela da pronikneš u bit moje poruke, čak šta više si dijametralno suprotno shvatila ono što ona poručuje...
Mislim da ipak nemamo o čemu da razgovaramo, pošto nisi u stanju da shvatiš jednu bezazlenu ironiju, a da ti objašnjavam u fusnotama svaku riječ, zaista nemam ni živaca ni želje.
Pozdravljam te i zahvaljujem za temu!

30
Ljubav / Odg: DEPILACIJA
« poslato: 19.01.2009. 14:58:54 »
Šuti, šuti svakakvih nas ima, sad se sjetih jednog momka kako se falio novom ribom ''Mladež ko drenjina, a pi*ka ko šubara''  :D :D :D

Ja znam drugog koji je iznio poređenje sa priglavkom...  :D :D   
Vjerovatno je tu mislio na sam gabarit, a ne na maljavost, ali nije naodmet pomenuti da ima i takvih, pa se sada zapitajte da li je ova tema suvišnai da li je pitanje iz naslova glupo...

Stranice: 1 [2] 3 4 ... 14