Prikaži poruke

Ovaj odeljak vam dozvoljava da vidite sve poruke ovog člana. Imajte na umu da možete da vidite samo poruke iz onih oblasti kojima imate pristup.


Poruke - No Deagle-No Fun

Stranice: [1]
1
BILEĆA CS server / Odg: Zalba na admina:
« poslato: 28.07.2011. 03:38:19 »
Alkazar se puno kurči što ima admina....ja mislim da je bio CS 2 srw gdje smo se posvađali.....čitao sam pravilnik i po pravilu je trebao da me gaguje (a on je prvi počeo da vrijeđa) a ne da prijeti banom ili sta god je htio........jeste i ja sam morao da mu odgovorim i on odma: "Smijes da ponovis sta si rekao" i "Ajd,cekam da ponovis".........mislim da sa takvim ponasanjem ne bi trebao imati ADMINA.....Sta njega briga sto se ja yalim kad me kill ,ako mu smetam prema pravilniku treba da me gag... :angryfire:

2
BILEĆA CS server / Odg: Tema za pomoc!
« poslato: 28.07.2011. 03:31:21 »
Jedno pitanje: Kako da mi se ova % linija pokrene...meni je starting vec4 dana....a samo pisem po forumu

3
BILEĆA CS server / Odg: Prijedlozi, pohvale, kritike...
« poslato: 28.07.2011. 03:20:58 »
Da se ja pitam, Death Run bi bio istorija u ovom community-u.....Ja bih najradije jedan Deagle only server (a ni AWP nije loša ideja) jer volim to oružje a ne znam kao pro da igram....kako god....provodim vrijeme na DM-u ali ne služi kad 75% koristi AWP tako da bi bilo dobro za ljubitelje Deagle-a mogao bih reklamirati srw na FB-u......Što se tiče DeathRun-a Danas sam bio na serveru (samo zbog DRpoena xD) i bio sam sam.....bezze skakao ko neka budala....i kad bi neko dosao..malo...malo,pa ode....maksimalno nas je bilo 3 na srw ne racunajuci onu reklamu.......tako da DeathRun= Dead server
P.S. Ja sam veliki ljubitelj DeathRun-a ali igram na drugim srw....ovaj je bukvalno propao....Nemojte se vrijeđati admini sa srw.....xD To je to.

4
Pitajte??? Pitanja i odgovori. / Sta da uradim za admina??
« poslato: 22.07.2011. 16:17:45 »
Momci.....ima više od pola godine da sam na serverima CS2 i DM ......nisam baš neki PRO ali bih volio da imam admina na bar jednom od ova 2 servera.....molim vas recite mi sta treba da uradim da dobijem admina (samo nemojte da dovodim igrače jer sve igrače koje znam već igraju na serverima)..... ;D ::) 8)

Stranice: [1]