BILEĆAinfo forum, sep 2007. - jul 2014.
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
bogati empty jesi ti pogledo demo njihovih igraca prije nego sto si im dao admine,ako si im dao...lik opali jedan metak iz awpa sa rampe i pogodi mene u bazi i to 10 puta...(mislim ne samo mene nego i druge suigrace)vidi se da ljudi dobro pucaju i da igraju odavno al veze nemaju jer kao kanteri rushaju i znas zasto?zato sto nas onaj izgadja awpom i oni bace po bombu i gotovo !ZAPITAJTE SE MALO!!i znam da uopce niste pratili mec jer znam sta svaki sudija radi,spusti na fejs i zajebaje se,i tako niste mogli vidjeti ima li ko wh !pozz iz mostara,svaka cast brijesnici,dobro ste se provukli zahvaljujuci sudijama.i jos nesto mislim da nije fer da igramo samo 1 mapu mi smo trebali birat jos jednu al eto..empty ne ljuti se al tako ti je samo iznosim svoje misljenje..sve u svemu dobar si coek!ZEPCE nek mi popusi racku jer veze nemaju os csu NICK PRASKATON svaka ti cast sto si priznao da su trazili pomoc...posten coek i uostalom oni su pisali na pocetku i trebali su bit diskv. na nasu jednu rijec oni dodaju 10 i onda se zale HAHAHHAHA !mozemo s vama igrati kad god hocete i pokazati da smo jaci igraci 5 puta !
Nick necu moci ja biti u 17:10 u matrix-u tek nekad oko 6 ili pola 7 jer moram ici sad ucit :S...A Salter će za to od nas dobit batina sviju..
1. oni su objavili svoje 2. Fatality. je igrao od mene i nisam uploadovo slike.Vama je krivo sto ste izgubili od njih.Da ste dobili kurac bi vas zanimalo za ss ili demo
Citat: Durke 22.11.2010. 20:40:241. oni su objavili svoje 2. Fatality. je igrao od mene i nisam uploadovo slike.Vama je krivo sto ste izgubili od njih.Da ste dobili kurac bi vas zanimalo za ss ili demodi su objavili..da nisu u Vecernjem listu objavili..kazem.dovoljno je dokaz da 24 sata nakon meca...nisu stavili SS..ah da..zaboravi ja..NA DORADI SU