Autor Tema: Rezultati turnira  (Pročitano 27528 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže vuduu

• Poznat lik
  • *
  • Ugled: +2/-1
  • Bileća
    • Pogledaj profil
Одг: Rezultati turnira
« Odgovor #45 poslato: 22.11.2010. 14:28:55 »
izgleda mi najbolje prodjosmo od svih  :P :P :P :P
Momci svaka cast na igri...SKV

Van mreže Salter

• Super član
  • *
  • Ugled: +11/-9
  • Pol: Muškarac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #46 poslato: 22.11.2010. 14:39:19 »
bogati empty jesi ti pogledo demo njihovih igraca prije nego sto si im dao admine,ako si im dao...
lik opali jedan metak iz awpa sa rampe i pogodi mene u bazi i to 10 puta...(mislim ne samo mene nego i druge suigrace)
vidi se da ljudi dobro pucaju i da igraju odavno al veze nemaju jer kao kanteri rushaju i znas zasto?
zato sto nas onaj izgadja awpom i oni bace po bombu i gotovo !
ZAPITAJTE SE MALO!!
i znam da uopce niste pratili mec jer znam sta svaki sudija radi,spusti na fejs i zajebaje se,i tako niste mogli vidjeti ima li ko wh !
pozz iz mostara,svaka cast brijesnici,dobro ste se provukli zahvaljujuci sudijama.
i jos nesto mislim da nije fer da igramo samo 1 mapu mi smo trebali birat jos jednu al eto..
empty ne ljuti se al tako ti je :P samo iznosim svoje misljenje..sve u svemu dobar si coek!
ZEPCE nek mi popusi racku jer veze nemaju os csu ;)
NICK PRASKATON svaka ti cast sto si priznao da su trazili pomoc...posten coek ;)
i uostalom oni su pisali na pocetku i trebali su bit diskv. na nasu jednu rijec oni dodaju 10 i onda se zale HAHAHHAHA !
mozemo s vama igrati kad god hocete i pokazati da smo jaci igraci 5 puta !

MA VI STE NAJJACI..JA SAM PRATIO BRIJESNICU U POLUFINALU..SAMO SAM NJIH PRATIO...LIKOVI SU CISTI......
U svijetu moje mladosti padaju cak i zidovi kad bih te znao pronaci i da te mogu sakriti,DAO BI CARSTVO ZA TEBE...

Van mreže Salter

• Super član
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #47 poslato: 22.11.2010. 14:46:08 »
NEKA PILECA TIM OKACI SS-OVE I DEMO....msm sony vegas pro je napredan program..u njemu se svasta moze uraditi...zasto nisu odma stavili poslije meca....dobro imali su finale..ali poslije finala..trebali su staviti..a ne ovako..kazem vam sony vegas pro je cudna stvar..moze se svasta napraviti i za slikama i sa demo-ima
U svijetu moje mladosti padaju cak i zidovi kad bih te znao pronaci i da te mogu sakriti,DAO BI CARSTVO ZA TEBE...

Van mreže .::Zepce Crew::.|BoKi|

• Neću kući neću nikad!!!
  • Extra član
  • *
  • Ugled: +8/-0
  • Bileća
    • Pogledaj profil
« Odgovor #48 poslato: 22.11.2010. 15:15:53 »
Nick necu moci ja biti u 17:10 u matrix-u tek nekad oko 6 ili pola 7 jer moram ici sad ucit :S...A Salter će za to od nas dobit batina sviju.. >:( >:(

Van mreže Salter

• Super član
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #49 poslato: 22.11.2010. 18:34:33 »
Nick necu moci ja biti u 17:10 u matrix-u tek nekad oko 6 ili pola 7 jer moram ici sad ucit :S...A Salter će za to od nas dobit batina sviju.. >:( >:(

jebote salter

Van mreže Durke

• Poznat lik
  • *
  • Ugled: +10/-2
  • Bileća
    • Pogledaj profil
« Odgovor #50 poslato: 22.11.2010. 20:09:12 »
igraci iz pilece su poslali SS meni a ja ih nisam objavio jer sam zab, objavicu sad.

Van mreže .::Zepce Crew::.|BoKi|

• Neću kući neću nikad!!!
  • Extra član
  • *
  • Ugled: +8/-0
  • Bileća
    • Pogledaj profil
« Odgovor #51 poslato: 22.11.2010. 20:17:08 »
valjda stavljuju oni a ne ti...I šta oni tebi imaju slat SS-ove šta ti imaš sa tim,nemaš nista

Van mreže Salter

• Super član
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #52 poslato: 22.11.2010. 20:27:41 »
KAO STO SAM REKAO....SONY VEGAS PRO JE CUDNA STVAR..NORMALNO DA CE STAVITI 24sata nakon meca.....MALO DOK SE PRERADE..PA DA ONDA STAVE...TOLIKO O VASOJ POBJEDI

Van mreže Durke

• Poznat lik
  • *
  • Bileća
    • Pogledaj profil
« Odgovor #53 poslato: 22.11.2010. 20:40:24 »
1. oni su objavili svoje
2. Fatality. je igrao od mene i nisam uploadovo slike.

Vama je krivo sto ste izgubili od njih.Da ste dobili kurac bi vas zanimalo za ss ili demo

Van mreže Eric Cartman

• Poznat lik
  • *
  • Ugled: +2/-2
  • Bileća
    • Pogledaj profil
« Odgovor #54 poslato: 22.11.2010. 21:02:39 »
steamgay wh il je heaton igro na njegovom compu jedino to ps nismo nijednom koristili say ps i ja sam se dopisivao sa nickom pa sta ko da on tu ima sta sutit samo gleda da neko ne prekrsi pravilo smijesni ste

Van mreže Salter

• Super član
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #55 poslato: 22.11.2010. 21:56:09 »
1. oni su objavili svoje

Vama je krivo sto ste izgubili od njih.Da ste dobili kurac bi vas zanimalo za ss ili demo

di su objavili..da nisu u Vecernjem listu objavili..kazem.dovoljno je dokaz da 24 sata nakon meca...nisu stavili SS..ah da..zaboravi ja..NA DORADI SU

Van mreže Y.W.Tae

• Iskusan
  • *
  • Ugled: +1/-0
  • Bileća
    • Pogledaj profil
« Odgovor #56 poslato: 22.11.2010. 22:18:40 »
1. oni su objavili svoje

di su objavili..da nisu u Vecernjem listu objavili..kazem.dovoljno je dokaz da 24 sata nakon meca...nisu stavili SS..ah da..zaboravi ja..NA DORADI SU

iskuliraj šalter,ne smaraj bolan,pusti pastire

Van mreže Durke

• Poznat lik
  • *
  • Bileća
    • Pogledaj profil
« Odgovor #57 poslato: 23.11.2010. 12:10:05 »
Prvo steamgay nije imo WH i nije banovan , izaso je zbog servera jer mu je lagalo... drugo vi neznate procjenit igraca ni nista vi cim vidite kad vas ubije neko odma na wh opalite , a vi nemozete podnijeti da izgubite , odma serete nesto

Van mreže St.Anger

• St.Anger
  • Extra član
  • *
  • Ugled: +7/-4
  • Mudo labudovo xD
    • Pogledaj profil
« Odgovor #58 poslato: 23.11.2010. 13:06:01 »
Pa ja sam bio u igraoni...Durke oni su mislili da je banovan  :'( :'( :'( :'( xD  :D :D :D :D :D :D