Autor Tema: I VI STE MI KAO NEKI IGRACI(obavezno procitati)  (Pročitano 3876 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Salter

• Super član
  • *
  • Ugled: +11/-9
  • Pol: Muškarac
    • Pogledaj profil
I VI STE MI KAO NEKI IGRACI(obavezno procitati)
« poslato: 05.12.2010. 14:42:03 »
...e znaci vako...danas su u CS SVIJETU u "modi" scripte..mnogi od vas u to sam 100% posto uvjeren imaju scriptu za nisan na awp(obicni nisan kao na emki pistolima)....i dupli nisan na emki i ostalim(kao na polusnajperima..b44).....isto to....igrac "souzwow" ja kad sam ga vidio na serveru ja sam bio odusevljen..ono igracima..bas mi vakav jedan ttreba na serveru..ali..(ima scriptu za dmg
i aim silent
ni jednim metkom ne masi igraca
brate
koji go opali metak
ide u igraca
ide u prsa
i u glavu)....ja se iskreno slabo razumijem u te stvari..ali moj drug nick THUGZ DONT DIE.(kojeg ste juce banovali radi kao cita..a lik je ne 100% ne 1000% nego 10000000000% cist)...lik je s awp daleko najjaci igrac kod nas..i daleko najjaci kojeg sam ja gledao...thugz se dosta dobro razumije u takve stvari..i lijepo mi je objasnio......MSM AKO JE FAZON TAKO IGRATI...onda stvarno.....Jednostavno-NAUCITE IGRATI NA SLUSKE i NAUCITE IGRATI MAPE..jer vidim vecina vas..nema pojma o cs-u.znate samo pucati..ali nerazumijete igru..Kanter nije samo ici i pucati..Kanter je prije svega razmisljati :D.....Toliko od mene..pozz
U svijetu moje mladosti padaju cak i zidovi kad bih te znao pronaci i da te mogu sakriti,DAO BI CARSTVO ZA TEBE...

Van mreže St.Anger

• St.Anger
  • Extra član
  • *
  • Ugled: +7/-4
  • Mudo labudovo xD
    • Pogledaj profil
Одг: I VI STE MI KAO NEKI IGRACI(obavezno procitati)
« Odgovor #1 poslato: 05.12.2010. 14:55:19 »
Da rekao mi je thugz da ima suzzwow te skripte ja se u te stvari ne razumijem  :P :P :P Fora je sto admini brane neke svoje prijatelje koji pale gase cit ....Upravu je sta on ima skripte imat jeblo ga to neka igra kako zna :P :P

Van mreže Nick Praskaton

• Urednik za Kombiniranje
  • Urednik
  • Extra član
  • *
  • Ugled: +24/-7
  • Kombiniram
    • Pogledaj profil
« Odgovor #2 poslato: 05.12.2010. 15:31:01 »
E ovako posto sam ja doveo igraca suzZwow-a na server i dao mu osobno admina i znam ga, da ja nesto napisem.
Prvo- Zasto se uopce raspravlja o skripti za awp....
Drugo - Obicni nisan na pistolju kao na emki nije skripta vec to salter mozes naprati za 5 sec u consoli samo ne znas.
Trece - Govoris kako suzZwow ima skriptu za dmg i aim silent, pa pogledaj kako izgleda aim silent na youtube pa nesto onda recite, a sto se skripte tice lik je sinoc igrao iz igraone u kojoj nema uopce pristup My Computer (sto znaci da ne moze ubaciti skriptu), a pogledaj na SS koji je skor napravio. Lika su jednom u danu 23 puta banali jer misle da je citer sto dokazuje stanje na serverima.
Cetvrto - Ja sam ban Thugz dont die (ili kako se vec zove), nek stavi SS sa inferna jer sam ga banshot (a nije nikad postavio ss ni sto je ga durke banshot, ja svoj zahtjevam), kad puca nisan mu se trese  sto mi je bilo sumnjivo i ja sam ga rutinski banshot. Vidim da ti je fino objasnio za te scripte, fino se on u to razumije??

Imao je i flekica na /top15 780 kilova i od tog 620 u glavu, sta sad da i njeg proglasimo citerom? Pa prije 2-3 mjeseca si ga ban kad je on usao sa drugim nickom na server.... i napisao si da ima aim.... ja nisam htio raspravljat jer znam da nema svrhe....
Cim dodje netko tko bije, vi sumnjate, u spec i prati ako treba 4-5 mapa, pa se uvjerite.

Thugz nek postavi ss i sve ce biti rijeseno, mozda sam i ja pogrijesio, ali zato najbolje da postavi....

I da branim suzZwowa.   L2P

Eto toliko od mene. Pozz
This Kingdom Shall Fall.

Van mreže Salter

• Super član
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #3 poslato: 05.12.2010. 16:07:33 »
ovo je napisano jel sam popizdio sto ste banovali thugza bezze.......mozda je souzwow cist..ako je..neka je..drago mi .......ali nekazem samo za njega....ima ih par s nisanom na awp-u.-.-jer brate...slucajnost je ubiti nekog bez nisana jednom dvaput na veliku daljinu..ali slucajnost nije ubiti nekog 7 8 puta na 40 metara bez nisana(pravog)
U svijetu moje mladosti padaju cak i zidovi kad bih te znao pronaci i da te mogu sakriti,DAO BI CARSTVO ZA TEBE...

Van mreže Salter

• Super član
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #4 poslato: 05.12.2010. 16:09:07 »
a to vec kod SS-ova...trap i cruzn nikada nisu okacili ss ...a igraju..onda opet ona prica od turnira..pileca tim niko nije okacio ss...malo tko okaci ss kad ga se uslika..

Van mreže Nick Praskaton

• Urednik za Kombiniranje
  • Urednik
  • Extra član
  • *
  • Ugled: +24/-7
  • Kombiniram
    • Pogledaj profil
« Odgovor #5 poslato: 05.12.2010. 16:38:35 »
traP i cruzN su cisti.... radio sam dosta cw-a s njima, nedavno su pozvani na turnir od 64 ekipe, da nisu cisti ne bi ni ih pozvali. Reci thugzu nek postavi ss i to je to, nemam ja nista protiv njeg bila je to rutinska kontrola, nemojte mislit da i admine ne provjeravamo, u 2 sec se moze skinuti admin i banshot ga (tko bude dovoljno sumnjiv).

Lock cu ovo. Imate teme za sve i svasta.
This Kingdom Shall Fall.