BILEĆAinfo forum, sep 2007. - jul 2014.
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
POsto ne moze vis eda se odg onako evo ovako cu! Kakvi kontraverzni zakljucci? Imam svjedoke koji su bili na serveru tad... Je li ce ti nesto znaciti da ih ja dovedem pa da ti kazu preko foruma? Je li treba i to da uradim?
Citat: lazokralj 19.01.2011. 12:20:41POsto ne moze vis eda se odg onako evo ovako cu! Kakvi kontraverzni zakljucci? Imam svjedoke koji su bili na serveru tad... Je li ce ti nesto znaciti da ih ja dovedem pa da ti kazu preko foruma? Je li treba i to da uradim?Zakljucak je nesto licno, nesto tvoje, ako dovedes ostale to ce biti njihovi zakljuci, oni mogu da potvrde ili da negiraju neku pricu.
Citat: mrvica 19.01.2011. 12:27:20Citat: lazokralj 19.01.2011. 12:20:41POsto ne moze vis eda se odg onako evo ovako cu! Kakvi kontraverzni zakljucci? Imam svjedoke koji su bili na serveru tad... Je li ce ti nesto znaciti da ih ja dovedem pa da ti kazu preko foruma? Je li treba i to da uradim?Zakljucak je nesto licno, nesto tvoje, ako dovedes ostale to ce biti njihovi zakljuci, oni mogu da potvrde ili da negiraju neku pricu.OK..mislim da sa ovom tvojim postovima mozemo da idemo u nedogled...za tebe je samo validan dokaz SS...postujem..samo razmisli malo...
Citat: lazokralj 19.01.2011. 12:28:59Citat: mrvica 19.01.2011. 12:27:20Citat: lazokralj 19.01.2011. 12:20:41POsto ne moze vis eda se odg onako evo ovako cu! Kakvi kontraverzni zakljucci? Imam svjedoke koji su bili na serveru tad... Je li ce ti nesto znaciti da ih ja dovedem pa da ti kazu preko foruma? Je li treba i to da uradim?Zakljucak je nesto licno, nesto tvoje, ako dovedes ostale to ce biti njihovi zakljuci, oni mogu da potvrde ili da negiraju neku pricu.OK..mislim da sa ovom tvojim postovima mozemo da idemo u nedogled...za tebe je samo validan dokaz SS...postujem..samo razmisli malo...Stacu kad sam nepovjerljiv, vi nemate sta da se svajdate, neko se pravi mangup na serveru a vi fino SS pa idemo da vidimo ko ce praviti ispade.
Citat: mrvica 19.01.2011. 12:33:36Citat: lazokralj 19.01.2011. 12:28:59Citat: mrvica 19.01.2011. 12:27:20Citat: lazokralj 19.01.2011. 12:20:41POsto ne moze vis eda se odg onako evo ovako cu! Kakvi kontraverzni zakljucci? Imam svjedoke koji su bili na serveru tad... Je li ce ti nesto znaciti da ih ja dovedem pa da ti kazu preko foruma? Je li treba i to da uradim?Zakljucak je nesto licno, nesto tvoje, ako dovedes ostale to ce biti njihovi zakljuci, oni mogu da potvrde ili da negiraju neku pricu.OK..mislim da sa ovom tvojim postovima mozemo da idemo u nedogled...za tebe je samo validan dokaz SS...postujem..samo razmisli malo...Stacu kad sam nepovjerljiv, vi nemate sta da se svajdate, neko se pravi mangup na serveru a vi fino SS pa idemo da vidimo ko ce praviti ispade.posto je "sponzor" u pitanju ne vazi nista nikakav dokaz....
Citat: lazokralj 19.01.2011. 13:13:26Citat: mrvica 19.01.2011. 12:33:36Citat: lazokralj 19.01.2011. 12:28:59Citat: mrvica 19.01.2011. 12:27:20Citat: lazokralj 19.01.2011. 12:20:41POsto ne moze vis eda se odg onako evo ovako cu! Kakvi kontraverzni zakljucci? Imam svjedoke koji su bili na serveru tad... Je li ce ti nesto znaciti da ih ja dovedem pa da ti kazu preko foruma? Je li treba i to da uradim?Zakljucak je nesto licno, nesto tvoje, ako dovedes ostale to ce biti njihovi zakljuci, oni mogu da potvrde ili da negiraju neku pricu.OK..mislim da sa ovom tvojim postovima mozemo da idemo u nedogled...za tebe je samo validan dokaz SS...postujem..samo razmisli malo...Stacu kad sam nepovjerljiv, vi nemate sta da se svajdate, neko se pravi mangup na serveru a vi fino SS pa idemo da vidimo ko ce praviti ispade.posto je "sponzor" u pitanju ne vazi nista nikakav dokaz....Drago mi je sto tako mislis, nemamo dalje o cemu raspravljati. tema LOCK!