Autor Tema: Nemo's vjerovat' !!  (Pročitano 4311 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže HeRcuLeS

• C r v e n A | Z v e z d A
  • Extra član
  • *
  • Ugled: +1/-2
  • Pol: Muškarac
    • Pogledaj profil
Nemo's vjerovat' !!
« poslato: 05.01.2011. 11:55:22 »
Ban na bileca CS !
Mislim da je parmanently !
Ja mislim da me je ban proYect jer sam ga najvise puta ubio ! i Jer sam mu se priblizio u top15 !
Ovo je za nepovjerovati ! Bez provjere bez SS !

94.250.107.80
94.250.107.80
94.250.107.80
Unban ! Ako moze  >:( >:( >:( >:(
Upališ komp, sjedneš u stolicu, klikneš dva puta na ikonu, udješ na server, izabereš tim, staviš slušalice i tvoj život je savršen idućih 3 sata. Nije te briga jesi gladan,jeli ti zima,dali imas para

Van mreže Nick Praskaton

• Urednik za Kombiniranje
  • Urednik
  • Extra član
  • *
  • Ugled: +24/-7
  • Kombiniram
    • Pogledaj profil
Одг: Nemo's vjerovat' !!
« Odgovor #1 poslato: 06.01.2011. 14:26:37 »
Ban na bileca CS !
Mislim da je parmanently !
Ja mislim da me je ban proYect jer sam ga najvise puta ubio ! i Jer sam mu se priblizio u top15 !
Ovo je za nepovjerovati ! Bez provjere bez SS !

94.250.107.80
94.250.107.80
94.250.107.80
Unban ! Ako moze  >:( >:( >:( >:(

Ajde sta se bunis odmah, odbanovati ce te netko, vi kad ste na bileca 1 podijelili 300 banova usutili ste se, sad kad je tebe netko ban spamujes 4 teme kako su te ban! Shvatili smo da si banovan.
This Kingdom Shall Fall.

Van mreže HeRcuLeS

• C r v e n A | Z v e z d A
  • Extra član
  • *
  • Ugled: +1/-2
    • Pogledaj profil
« Odgovor #2 poslato: 07.01.2011. 08:58:44 »
Mene nemogu unban preko IPa. Strumf kaze da mi je banovan STEAM ID[ip] nzm ni ja !
A ako treba steam postavio sam ga negdje na forumu lako ga je naci !
Fazon je nece niko unban !
Nick razmisli  mom [PP]u :D
Upališ komp, sjedneš u stolicu, klikneš dva puta na ikonu, udješ na server, izabereš tim, staviš slušalice i tvoj život je savršen idućih 3 sata. Nije te briga jesi gladan,jeli ti zima,dali imas para

Van mreže mrvica

• empty
  • Urednik
  • Super član
  • *
  • Ugled: +132/-25
  • Nobody is perfect, I am Nobody!!!
    • Pogledaj profil
    • CS Bileca serveri
« Odgovor #3 poslato: 09.01.2011. 01:58:58 »
Evo otkricu vam malu tajnu, ovako smor mi vise da pisem kao i sta al eto kao hed sam nekad bio pa da podjelim iskustvo koje ce vjerovatno mnogim pomoci posto nisam vidio da se tim sluzi! Sto se tice unbana ovako: mozete biti banovani po IP adresi ili po ID broju, e sada ako je neko te amx_banip banovan si po IP ako je neko amx_banshot banovan si po ID (tako sam ja namjestio ovaj BAN) u zavisnosti od toga mogu te unaban na sledeci nacin
1. ako si banovan po IP onda npr. amx_unban 221.123.45.234
2. Ako si banovan po ID onda udjes na neki drugi server kucas u konzolu status tu ti izbaci ID-ove od svih igraca koji su na serveru, nadjes svoj steam ID i onda amx_unban "steam ID"  (trebaju navodnici da znate) i nemoj da kopirate one brojeve pored steam ID broja vec samo njega.
 Pisao sam iz glave nisam ni provjeravao a ni skoro tako nesto radio mislim da je ok text al' ako nije neka neko me ispravi. pozzz