Ma slabo ko zna zela,ja cu vam rec...Tudju djecu bi svak poveo kad bi imao hrabrosti da krade kao on!Sta je dao omladini,nek se jave ti...Tu istu djecu koju vodi sa sobom je ocjenama ucjenjivao da se uclane u odred izvidjaca...vidjecemo sad kad im vise ne predaje sta ce bit...I jos nesto,cuo sam da je tu istu djecu na zadnjem izletu pustio da rade sta god hoce rekavsi da mora tako jer mu dogodine nece htjet ici jer im vise nepredaje!!!
Ne znam ko si,ali ti ocigledno nemas sta reci...To sto si rekao,odnosno napisao,je u skladu sa tvojim mentalnim sklopom.
Ocigledno.Vjerovatno si rastao na nekom selu ili prigradskom naselju.Imam osjecaj da ti razmisljanje kao u neke zena koja je penziju zaradila na Bilecanki.
Sta ti znas sta su IZVIDJACI kada ti je radijus kretanja Divin Mosko.Eventualno do Tb po patike.
Ocigledno nisi makao vise od svog sela,pa onda pljuvas po ljudima koji se bar nesto ucinili za omladinu u Bileci.Da nije njega bilo i mi ostali bi imali tvoj radijus kretanja>Hvala BOGU pa je postojao bar neko da to sprijeci.Ma kakav on bio,Bilecani su mu duzni spomenik dici.Nisi bio na proslavi 50 god Izvidjaca?!Pa odakle ces i bit,i kada si juce dosao sa sela,Nisi vidio koliko je damo bilo doktora,inzinjera,ekonomista,pravnika,tehnologa...Nisi jer nisi bio.A sto nisi bio?

PITAJ UCITELJICU!!!
Odnosno tu
NEPRIPADAS>Ne znam odakle ti za pravo da komentarises stvari koje postoje decenijama.
Nekada je pametnije sutjeti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!