Autor Tema: Klasično Bilećko blejanje  (Pročitano 209464 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže explorer

• Globalni moderator
  • Extra član
  • *
  • Ugled: +29/-30
    • Pogledaj profil
Odg: Klasično Bilećko blejanje
« Odgovor #240 poslato: 22.01.2008. 19:06:21 »
Mogli smo vala otvoriti i temu <Cemu smo se nekad smijali>
Danas se sjetih nekog vica iz 91 god.
Kaze ulazi Rambo u skupstinu BiH,i dere se,
Ko je odje Radovan Karadzic?!!!
Ustaje Radovan,tresuci se, dize ruku,kaze JA.

Lezi RASO,RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR!!!!!

I jos da napomenem,sinoc je a i nocas na euro sportu 2 prenos drevne igre zvane TAVLA.

Van mreže zid

• Urednik
  • Extra član
  • *
  • Ugled: +51/-46
  • Pol: Muškarac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #241 poslato: 22.01.2008. 20:41:32 »
Ulazi Saban Saulic u prodavnicu sportske opreme i pita
Imate li moj zadnji album na nekom nosacu zvuka?
kazu oni: nemamo
kaze on: eeeeeeeee!

Van mreže sremci

• Extra član
  • *
  • Ugled: +23/-10
    • Pogledaj profil
« Odgovor #242 poslato: 22.01.2008. 22:20:31 »
DJE SI MAJSTORE-BIO VESEO

Neprijateljima treba neprekidno oprastati,jer je upravo to ono sto ih najvise ljuti!

Van mreže explorer

• Globalni moderator
  • Extra član
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #243 poslato: 23.01.2008. 01:00:42 »
A sad svi fino ustanite,ide himna BiH.
Oj djevojko Dzidzo moja,dzidzala te majka tvoja,oooooo Dzidzo moja,ooooooooooooooo dzidzala te majka tvoja oooo oo ooooo oooooooo dzidzala te majka tvoja,pa solaza,pa opet,Dzidzo moja dzidzala te majka tvoja ooooo oooo o....

Van mreže TOBDZIJA

• Novi na forumu
  • *
  • Ugled: +2/-1
    • Pogledaj profil
« Odgovor #244 poslato: 23.01.2008. 13:18:27 »
Ide Meho Puzic kroz sumu kad Zagor pred njega :" O Meho sta si ono pjevo jebo ti mater sad cu te zaklat ko kera!" Nisam Zagore ne znam sta govoris nisam,nisam! Sta nisi jesam ja cuo : "Zvjezda cera mjeseca ZAGORU ga zacera !"

Van mreže sremci

• Extra član
  • *
  • Ugled: +23/-10
    • Pogledaj profil
« Odgovor #245 poslato: 23.01.2008. 15:18:52 »
Danas procitah u Blicu da su se u Bileci pojavile nove Cere.Primjecene su izmedju DUBRAVA i VATROGASNOG.Kazu da su jos ljepse i mladje od prehodnih(a posebno ova mladja)...Ako neko moze nesto vise da mi kaze o njima bio bi mu zahvalan...                                                                               Pozdrav iz dijaspore!!!
Neprijateljima treba neprekidno oprastati,jer je upravo to ono sto ih najvise ljuti!

Van mreže TOBDZIJA

• Novi na forumu
  • *
  • Ugled: +2/-1
    • Pogledaj profil
« Odgovor #246 poslato: 24.01.2008. 12:27:56 »
Ljudi izgleda da se na forumu pojavio trebinjac koji se pravi pametan mnogo i zajebava narod! Nas vrli clan Zid juce u popodnevnim casovima se sukobio s njim na chatu, mislim da se tome treba stati u kraj a to mozemo samo ujedinjeni! Sto se tice laznih Cera mislim da se radi o Cepama (serama) ali ne vjerujem da mogu zamjeniti postojece i parirati im u bilo kom segmentu zivota! Starija je ona sto je uvvjek lijevo kad patroliraju po gradu!

Van mreže zid

• Urednik
  • Extra član
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #247 poslato: 24.01.2008. 16:31:00 »
Treba otic na taj trebinjski sajt i djavolu ga dat'!
Nate ih mate bilo! Nek se pripoje Dubrovniku! Treba uc' s Gacanima u savez! NAs je koalicioni potencijal veliki! Moremo s kim ocemo! Oni mogu samo s Ljubinjcima.
Spaliti Trebinje!

Van mreže prinudna uprava

• Start moderator
  • Super član
  • *
  • Ugled: +63/-70
    • Pogledaj profil
« Odgovor #248 poslato: 24.01.2008. 16:45:11 »
dasta,dasta,odma ga baterisati!!!!
Ne bojim se tudjinskog nakota,no se bojim od zla domaćega!!!

Van mreže G F F

• Iskusan
  • *
  • Ugled: +16/-6
    • Pogledaj profil
« Odgovor #249 poslato: 24.01.2008. 17:27:29 »
Ljudi polako,nemojte da prenagljujete.Sta ako trebinjci iz odmazde odluce da nam se osvete na bilecanima koji dolje rade ili idu u skolu!?!?Pogan je to narod,svasta im moze na pamet pasti.Ne daj Boze da nam kindapuju Sica-GLOBUSA,Pikulu,Mrkaju,Vula-bata ili citav bus djaka...Veliki bi to udarac bio za nas grad.Nego ja predlazem da se mi prvo maskiramo u ljubinjce pa tek onda da im odemo na sajt.Pa ako se budu svetili neka se njima svete....

Van mreže zid

• Urednik
  • Extra član
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #250 poslato: 24.01.2008. 20:04:56 »
MUdro zboris GFF. Ti kao da si imo dosta iskustva s njima nate ih mate bilo, pa se dosjeti te mudrosti! Dobar predlog casti mi!
Evo ja cu se logovati na njiovu sajtu kao DObroslav Cuk!

Van mreže G F F

• Iskusan
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #251 poslato: 24.01.2008. 20:46:57 »
ma latini su to,moramo biti oprezni sa njima...Mislim da ce nam makaay biti od velike pomoci u pronalazenju adekvatnih nikova.On je skak'o po ljubinjskim turnirima,garant zna dosta ljudi od tamo.A mozemo i popa Draga da angazujemo kao insajdera,ili mozda popce...

Van mreže zid

• Urednik
  • Extra član
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #252 poslato: 24.01.2008. 21:02:34 »
Jos za vrijeme vladavine TvrtkaII a pogotovo posle njegove smrti, Kosace su se vise puta klale oko Trebinja. Dubrovacka Republika se direktno mijesala u te sukobe i obicno ostajala kratkih rukava. Tom prilkom je Dubrovnik zajedno sa Papskim Vikarem Bonifacijem bacio hiljadugodisnju anatemu na ovaj grad. S obzirom da je to bilo u periodu od 1412 do 1416, Nate ih mate bilo sve do 2416.

Van mreže explorer

• Globalni moderator
  • Extra član
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #253 poslato: 24.01.2008. 23:43:37 »
Pu pu pu,odje se o zdravlju zborilo,kakvo Trebinje,to ne valja ni spominjati,cim spomenes to je ko AZAZEL,prelazi polako zlo iz anateme kojom ih je sasio papa,nego ono treba ogradit koju godinu i sve vladike doves da se bore da ono zlo oceraju dolje niza stranu.A sto se tice ovih nadimaka ljubinjskih, evo od mene dva, KVOCKA i NAD DIP.

Van mreže G F F

• Iskusan
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #254 poslato: 25.01.2008. 00:01:12 »
Jos za vrijeme vladavine TvrtkaII a pogotovo posle njegove smrti, Kosace su se vise puta klale oko Trebinja. Dubrovacka Republika se direktno mijesala u te sukobe i obicno ostajala kratkih rukava. Tom prilkom je Dubrovnik zajedno sa Papskim Vikarem Bonifacijem bacio hiljadugodisnju anatemu na ovaj grad. S obzirom da je to bilo u periodu od 1412 do 1416, Nate ih mate bilo sve do 2416.
moram ti reci da je tvoj podatak samo djelimicno tacan.Pocetkom 90-tih u Rimu je na celu sa Vucurevic Bozom boravila delegacija iz Trebinja.Cilj njihove posjete je bio da se smanji rok trajanja anateme.Medju mnogobrojnim poklonima koje su odnjeli u Vatikan nasao se i par ROLEtni(gelenderi,persijani)iz FABRIKE NAMJESTAJA LUC.Tih dana Vatikanom je duvao snazan sjeverni vjetar.On je na jednom vatikanskom konaku slomio roletne.Vidjevsi roletne od kvalitetnog hercegovackog drveta sto su im trebinjci donjeli svestenici su im se mnogo obradovali.Oni izvrsise pritisak na papu i on skrati trajanje anateme do 2225god.Od toga dana trebinjci u znak postovanja prema ROLEtnama jedni druge zovu ROLE a anatema im trje do 2225.god