Autor Tema: Tema za sve i svasta!  (Pročitano 599551 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Adrenaline [Vladan]

• Urednik
  • Extra član
  • *
  • Ugled: +42/-31
  • Pol: Muškarac
  • 46.4.76.142:27300
    • Pogledaj profil
Odg: Tema za sve i svasta!
« Odgovor #1710 poslato: 09.08.2011. 19:34:17 »
Hahahahah aj ti prvo skoci pa onda reci HOP.

• Urednik
  • Extra član
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1711 poslato: 09.08.2011. 19:44:28 »
Organizirani Kriminal, eskobar, Grobar 4ever, qq lele i svi vi ostali, ako zelite da igrate mixeve koristiti Bileca ClanWar Arena #2, tamo sam stavio sve admine koji su bili na #1, tako da svi koji su imali tamo sad imaju na ovom. Svaka vam cast ako se ne mozete suzdrzati jos 7, 8 dana koliko ce trajati turnir. A zamolio bih gospodina Organiziranog Kriminala, jos jednom, da mi porodicu ne dira, jer obicno onaj koji psuje tudju ne voli ni svoju, pa nek se suzdrzi molio bih. Hvala.

46.4.76.142 : 27070  Bileca ClanWar Arena #2

Van mreže Neki ljudi

• Novi na forumu
  • *
  • Ugled: +2/-1
  • Bileća
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1712 poslato: 09.08.2011. 20:43:08 »
Organizirani Kriminal, eskobar, Grobar 4ever, qq lele i svi vi ostali, ako zelite da igrate mixeve koristiti Bileca ClanWar Arena #2, tamo sam stavio sve admine koji su bili na #1, tako da svi koji su imali tamo sad imaju na ovom. Svaka vam cast ako se ne mozete suzdrzati jos 7, 8 dana koliko ce trajati turnir. A zamolio bih gospodina Organiziranog Kriminala, jos jednom, da mi porodicu ne dira, jer obicno onaj koji psuje tudju ne voli ni svoju, pa nek se suzdrzi molio bih. Hvala.

PRIDRUZUJEM SE ŽELJAMA KRIMINALA ,I PODRŽAVAM NJEGOVO MIŠLJENJE ŠTO SE TIČE VLADANA.. SISAJ GA SELJAČINO!

Van mreže Organizirani Kriminal

• Poznat lik
  • *
  • Ugled: +1/-4
  • Bileća
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1713 poslato: 09.08.2011. 20:43:15 »
znaci opet ti sve jebem ...po redu naravno.... turnir se nece vise odrzavat eto da znas sve cu timove banati isto ko i danas ... i vidit ces kad te budem kindapovo gurat cu ti metlu u supak debilčino pederčino

Van mreže miRolu

• Iskusan
  • *
  • Ugled: +10/-7
  • Bileća
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1714 poslato: 09.08.2011. 20:45:37 »
Yes,yes to to to stvarno trebao si da udjes na ser i da im lepo kazes da izadju a ne promjeniti pw....

• Poznat lik
  • *
  • Bileća
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1715 poslato: 09.08.2011. 20:53:32 »
pa normalno ...ali vidis da je to debil od djeteta zao mi je onoga koga ovako glupog napravi !!

Van mreže eskobar

• Poznat lik
  • *
  • Ugled: +5/-4
  • Bileća
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1716 poslato: 09.08.2011. 21:01:54 »

PRIDRUZUJEM SE ŽELJAMA KRIMINALA ,I PODRŽAVAM NJEGOVO MIŠLJENJE ŠTO SE TIČE VLADANA.. SISAJ GA SELJAČINO!

SSSSIIIIIIISSSSSAAAAAAJJJJJJJJJJJJJ

• Urednik
  • Extra član
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1717 poslato: 09.08.2011. 21:46:22 »
Yes,yes to to to stvarno trebao si da udjes na ser i da im lepo kazes da izadju a ne promjeniti pw....

Kako da kazem pokusavam 10 minuta uci na server ne znam pw, ulazim na ts, u zakljucanoj su sobi, kako da ih izbacim ? I na kraju banuju mi igrace?

Vidim da nisam omiljeni, ali dobro, ja sam bio pristojan i fino sam vam rekao, vas rijecnik - vasa kultura. To je nesto sto se iz kuce nosi a vi vidim dosta toga ste ponijeli. Mozda ste vi izasli iz sela, ali nije selo iz vas.

Dovidjenja

Van mreže Grob@r [4]ever

• Novi na forumu
  • *
  • Ugled: +3/-0
  • Život je 1, kanter je 1.6
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1718 poslato: 09.08.2011. 21:50:38 »
Zamolio bi ubuduce da se moj nick ispravno pise Grob@r [4]ever, jer moze doci do zabune. Da se neko drugi ne nadje uvredjen ili povredjen.... HVA-LA
Ja volim Partizana i svakog novog dana kucaće srce moje za Crno-Bele boje!!!

• Urednik
  • Extra član
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1719 poslato: 09.08.2011. 21:51:50 »
znaci opet ti sve jebem ...po redu naravno.... turnir se nece vise odrzavat eto da znas sve cu timove banati isto ko i danas ... i vidit ces kad te budem kindapovo gurat cu ti metlu u supak debilčino pederčino

Jedino 3 covjeka u ovom communityu mogu reci da se turnir vise ne odrzava.

Ilija Vukovic
Dragan Stolica
Ivan Pervan

Za ostala misljenja me ne zanima, ne znam sa cega ces banovati, posto nema vise admina. Ako mozes banovati sa  "z" flagom banuj do iznemoglosti.

Van mreže Jocker

• Novi na forumu
  • *
  • Ugled: +3/-2
  • Bileća
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1720 poslato: 09.08.2011. 22:31:32 »
toliko o mom rijecniku ... i opet ti jebem citavu porodicu sve redom na kitu nabijam ..ti ces odrati hahahahahahhaahaha joj ojoj debilu takve za dorucak jedem ko ti mutantu...sto si bio na bileci bio si vise te nema  ...ne znas se umiti debilu ...
pa jel se moze rijesiti normalnim razgovorom?!?  daj smirite se sta'e sta se svadjate ! nista se nemoze rijesit rijecnikom ili bitkom fino sjednete i popricate i rijesite, nemorate psovat toliko! ;) :) dogovorite se ako mozete bez svadje :D

Van mreže aldin

• Extra član
  • *
  • Ugled: +3/-4
  • Tuzla
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1721 poslato: 09.08.2011. 22:41:31 »

Ni bileca vise nije kao prije ma ja bi vama svima sknuo admina pa sisajte veslo jedino Adrenalinu nebi njega postujem i cjenim ko covjeka a ovi seljaci samo jebo ovo jebo ono sramota  :-X

Van mreže miRolu

• Iskusan
  • *
  • Ugled: +10/-7
  • Bileća
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1722 poslato: 09.08.2011. 23:51:27 »

Ni bileca vise nije kao prije ma ja bi vama svima sknuo admina pa sisajte veslo jedino Adrenalinu nebi njega postujem i cjenim ko covjeka a ovi seljaci samo jebo ovo jebo ono sramota  :-X
Gospodine nasao si se u ne obranom grozđu ;)

• Poznat lik
  • *
  • Bileća
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1723 poslato: 10.08.2011. 02:11:45 »
turnir je prekinut a ti ces vidit kako ...znaci igre nema vise !!! a ti si fino u sobi mogo poslat nam poruku i pitati pw ...a posto si glup tako i pravis se pametan nisi mogo jbg ..bolje onako ispasti mangup preko panela pa ugasit ser!!
a sta je stobom aldine !? i tebi muti u glavi aaa ?

Van mreže Neki ljudi

• Novi na forumu
  • *
  • Ugled: +2/-1
  • Bileća
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1724 poslato: 10.08.2011. 02:14:34 »
Aldine sine,poštuješ ga? Pa vodi ga kuci jebo te on!