Autor Tema: Prevara  (Pročitano 6161 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže dotkor_Cucuric

• Novi na forumu
  • *
  • Ugled: +0/-0
    • Pogledaj profil
Prevara
« poslato: 21.05.2008. 18:28:04 »
Prewara je bolna jer kada was neko prewari (pogotowo neko wama drag) wi gubite powerenje u njega, a ono se teshko wratja, takodje tada spoznate kakwa je ta osoba zaprawo. Dakle da li was je neko izdao na taj nachin i kako ste se osetjali i da li biste ikada oprostili prewaru i zashto ?

Van mreže explorer

• Globalni moderator
  • Extra član
  • *
  • Ugled: +29/-30
    • Pogledaj profil
Odg: Prevara
« Odgovor #1 poslato: 21.05.2008. 19:14:02 »
Prewara je bolna jer kada was neko prewari (pogotowo neko wama drag) wi gubite powerenje u njega, a ono se teshko wratja, takodje tada spoznate kakwa je ta osoba zaprawo. Dakle da li was je neko izdao na taj nachin i kako ste se osetjali i da li biste ikada oprostili prewaru i zashto ?
A moj care, ti imas vecih problema od ovih ljubavnih ili sta ti je ovo vec, pa bolan da te vidi sad Vuk Karadzic, nabio bi te nogom u glavu, i to onom stajnom, da ti izbije ovo W i SH.

Van mreže dead

• Extra član
  • *
  • Ugled: +27/-5
    • Pogledaj profil
« Odgovor #2 poslato: 21.05.2008. 19:21:47 »
A moj care, ti imas vecih problema od ovih ljubavnih ili sta ti je ovo vec, pa bolan da te vidi sad Vuk Karadzic, nabio bi te nogom u glavu, i to onom stajnom, da ti izbije ovo W i SH.
Miiiran.Ti bi sad i Djuleta nabio u vugla zato što ne zna da kaže R. :evil1: :guitar:
« Poslednja izmena: 21.05.2008. 19:28:28 dead »

Van mreže sesili

• Poznat lik
  • *
  • Ugled: +1/-1
  • Pol: Žena
    • Pogledaj profil
« Odgovor #3 poslato: 21.05.2008. 19:28:33 »

E vala se od srca nasmejah.Obozavam ovu prepoznatljivu hercegovacku suptilnost.

Van mreže dotkor_Cucuric

• Novi na forumu
  • *
  • Ugled: +0/-0
    • Pogledaj profil
« Odgovor #4 poslato: 21.05.2008. 21:21:36 »
hooooooo explorer, ako nemas sta reci na temu a ti nemoj. Ili te je pogodila tema, frka ti da pises,  pa sad glumis kao nesto. Otvori se, svi smo ovde drugari, isplaci se ako ce ti tako biti lakse,ali nemoj da kvaris....
Nadam se da si ovo prijateljski shvatio.

Van mreže BaNiX

• Start moderator
  • Urednik
  • *
  • Ugled: +149/-112
  • Pol: Muškarac
  • Forum je naš
    • Pogledaj profil
« Odgovor #5 poslato: 21.05.2008. 22:53:44 »
hooooooo explorer, ako nemas sta reci na temu a ti nemoj. Ili te je pogodila tema, frka ti da pises,  pa sad glumis kao nesto. Otvori se, svi smo ovde drugari, isplaci se ako ce ti tako biti lakse,ali nemoj da kvaris....

Bez ljutnje.Gdje si vidio da se pise W umjesto V mozda od nasih pojedinih clanova. ;D

Van mreže explorer

• Globalni moderator
  • Extra član
  • *
  • Ugled: +29/-30
    • Pogledaj profil
« Odgovor #6 poslato: 22.05.2008. 01:45:57 »

Ma nemam ja sta da napisem, mene tema ne interesuje ni malo, i nisam kritikovao temu,jebe mi se za nju, nego samo nacin na koji je post napisan,a ti, ako te je decko ostavio ti slobodno kukaj, ma sve ako hoces kolut naprijed po forumu dok ti se ne zamanta, meni to ne smeta.
« Poslednja izmena: 22.05.2008. 01:47:37 explorer »