Autor Tema: Od kuda teku nase rijeke i kamo nas vode?  (Pročitano 98788 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Nigger Gruja

• Extra član
  • *
  • Ugled: +33/-27
  • KOJEKUDE SERBI JAHRASTAFARAI
    • Pogledaj profil
Odg: Od kuda teku nase rijeke i kamo nas vode?
« Odgovor #120 poslato: 20.08.2008. 17:24:31 »
 :D :D :D :D :D :D :D :D :D
sta je Mrndjelino koji su tebi jadi prvi post pa odmah name drvljem i kamenjem;D
Da pricam o rege muzici tu bi tek došlo do jada i stereotipa a i tema bi imala 5 postova i 5 pregleda ukupno jer se
neradi o turbo folku. Daj ljudi skontajte već jednom NIJEDNA TEMA NIJE OBAVEZNA DA SE PREGLEDA I PRATI. I fino imate da otvorite temu svak po svojo volji i da bleji dok mu oči ne ispanu evo i jaću lično veoma rado učestvovat na bilo kojoj temi koju mrendjelini pokrene.Čuj ja ti smetam da se ljudi zajebavaju :pottytrain5: :pottytrain5: :notworthy: :notworthy:
 Znaš još da imam jednu alergiju, alergičan sam kad mi neko nešto brani ili me tetoši i onda ja namjerno još više....tako da me ova priča nimalo ne ometa, čak štaviše........eto da vam branim da se zajebavate ;D ;D ;D
If you know your history
Then you would know where you coming from
Then you wouldn`t have to ask me
Who the heck do I think I am

Van mreže MRNDJELA

• Novi na forumu
  • *
  • Ugled: +1/-0
    • Pogledaj profil
« Odgovor #121 poslato: 21.08.2008. 16:15:03 »
E bas tako, mene u opste ne interesuju ove tvoje teme, i u pravu si  ne mora svaka tema da se pregleda, ali molim te ne moras i ti na svaku temu da stavis poklopac, hajde fino ogradis sebi jedan kotac, npr. Istorija i onda tu mlati koliko hoces, a ne ovako upadnes u neku temu i odma kako je Cezar u starom Rimu sve dero kauntera, pa onda u temu Sex, kako je neki cetnik jebo partizanku, i jos mu pusila... itd...

Van mreže dead

• Extra član
  • *
  • Ugled: +27/-5
    • Pogledaj profil
« Odgovor #122 poslato: 21.08.2008. 18:04:48 »
Ja sam alergičan na pitu sirnicu i nemoj slučajno da mi je neko pomene u ovoj temi.
Uostalom Mrnđela što nemože biti da je četnik derao/nekaže se dero/partizanku pa i Milja je iz AFŽ-SNSD prešla u SDS i nikom ništa.Ja bih još da dodam da bi trabalo pokrenuti temu o uticaju Četnika na postanak i razvoj Death i Black metala jer se iz samog njihovog izgleda vidi da su bili ekstremni rockeri.
« Poslednja izmena: 21.08.2008. 18:12:58 dead »

Van mreže dead

• Extra član
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #123 poslato: 21.08.2008. 18:20:04 »
Zaboravih da dodam da su i drugarice Partizanke znale za blagotvorni uticaj proteina i bjelančevina muške sjemene tečnosti a i Četonje bi poslije bile opuštenije i kulirali uz Eškiju i Šljivu.

Van mreže MRNDJELA

• Novi na forumu
  • *
  • Ugled: +1/-0
    • Pogledaj profil
« Odgovor #124 poslato: 21.08.2008. 18:23:24 »
Dead nisi u pravu, ne kaze se se J-E-B-A-O, ako je trajalo kratko, recimo pet do deset minuta, nego se za to kaze |JEBO, jer je krace, a termin JEBAO se koristi za trajanje seksa vise od 30 min. A kao sto se da zakljuciti iz ovih prilozenih istorijskih saznanja, ona mu je popusila i onda on dva puta uvukAo i to je to, znaci JEBO.

Van mreže zid

• Extra član
  • *
  • Ugled: +51/-46
  • Pol: Muškarac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #125 poslato: 21.08.2008. 18:26:04 »
Ja sam alergican na alergicno-alegoricne zmbacije i uz to joste i na ujed cele. A ne volim mlijeko da pijem. A svi mi govore: Pij mlijeka kukavce ne bio, fali ti kalcijuma u organizmu, zato su ti tako krhke kosti, ali ja ne hajem. U ubijedjenju sam da nedostatak kalcijuma nadomjescujem mlijecnim proizvodima i sokovima od pomorandze i povremeno rastvorim CaCO2 u otopini vode i sinem to. Pa ko ga jebe, more dokle more. Ali recimo vid'te nikad nisam imao potrebu da jedem fasadne zidove.

Van mreže dead

• Extra član
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #126 poslato: 21.08.2008. 18:46:29 »
Dead nisi u pravu, ne kaze se se J-E-B-A-O, ako je trajalo kratko, recimo pet do deset minuta, nego se za to kaze |JEBO, jer je krace, a termin JEBAO se koristi za trajanje seksa vise od 30 min. A kao sto se da zakljuciti iz ovih prilozenih istorijskih saznanja, ona mu je popusila i onda on dva puta uvukAo i to je to, znaci JEBO.
Sereš da to traje toliko,pa kukala mi majka ja sam samo Je/nema nastavak...aaaaaa 'oću i nastavak aaaaaa/
Uostalom što reče nekakav lord svojoj gospođi sve je persirajući:Nadam se da ste zatrudnili jer nemam namjeru da više ponavljam ove smiješne pokrete. :P

Van mreže dead

• Extra član
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #127 poslato: 21.08.2008. 18:50:50 »
A što se tebe Zide i tvojih alergija tiče one su pičkin dim za moje. Ja sam energičan na ujed lava,krokodila La Koste/nije u srodstvu sa Vladom Čubrilom/ i na udarac Zelengorskog medvjeda.

Van mreže S.A.F.

• Globalni moderator
  • Extra član
  • *
  • Ugled: +27/-34
    • Pogledaj profil
« Odgovor #128 poslato: 21.08.2008. 19:03:45 »
Ja bih još da dodam da bi trabalo pokrenuti temu o uticaju Četnika na postanak i razvoj Death i Black metala jer se iz samog njihovog izgleda vidi da su bili ekstremni rockeri.
Meni su vazda više ličili na ZZ Top al' ajde.

Van mreže dead

• Extra član
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #129 poslato: 21.08.2008. 19:16:00 »
Ja bih još da dodam da bi trabalo pokrenuti temu o uticaju Četnika na postanak i razvoj Death i Black metala jer se iz samog njihovog izgleda vidi da su bili ekstremni rockeri.
Nemo' da ti pokažem slike moga strikana i ćaleta,nigdje veze sa ZZijima,pravi mladi Blackeri.

Van mreže zid

• Extra član
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #130 poslato: 21.08.2008. 19:18:43 »

Black sabatth - war pigs
ta na ta na na tananananana ta na na

Van mreže dead

• Extra član
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #131 poslato: 21.08.2008. 19:22:20 »
A da se ipak vratimo na Bregu i Lošu i New Partisans/napisah li ovo dobro,ja sam imao Francuski u srednjoj uzaludnoj/Eto me nazad samo da iskopiram drugi dio Dospine svadbe,mora se štrpnuti koja parica :D
« Poslednja izmena: 21.08.2008. 19:24:32 dead »

Van mreže zid

• Extra član
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #132 poslato: 21.08.2008. 19:30:38 »
A da se ipak vratimo na Bregu i Lošu i New Partisans/napisah li ovo dobro,ja sam imao Francuski u srednjoj uzaludnoj/
Ej da da Losa cuveni borac protiv fasizma.
i najgluplji tekst od kad je postala muzika
Fasista nemoj biti ti
jerbo cu te ja draga ubiti

Van mreže Nigger Gruja

• Extra član
  • *
  • Ugled: +33/-27
  • KOJEKUDE SERBI JAHRASTAFARAI
    • Pogledaj profil
« Odgovor #133 poslato: 21.08.2008. 22:05:36 »
Eто ко каже и да ова тема неможе бити занимљива за широку рају и увјек сам тврдио да немора бити стручна него може и опуштена
и позитива, предходни постови то потврђују. И  да одговорим овом Мрнђелинију да сам у теми "колико си их имала до сад" био позван да напишем који пост са историјске стране, и то позван од уредника или уреднице теме и још неких чланова и то сам урадио чисто онако из шупље. (и убудуће препорука за њега да прво пропрати дешавања прије у теми па коментарише,али добро нови је човек па му незамјерам ;)) Волим и што ми се daed укључио на тему и то са врло занимљивог становишта у којем му по мени у нашем малом граду нема премца. Поздрав и S.A.F.-у и зиду а у њихове добре и оргиналне постове нисам ни сумњао. Имам и неких коментара на тему о изгледу четника али и неке озбиљније чињенице везане око тога али то неки други пут јер да не покварим ову опуштанцију ;D. А ево и једна фина фотка наших локалних четника(префарбана и дорађена). Поздрав свима
« Poslednja izmena: 21.08.2008. 22:07:13 Nigger Gruja »
If you know your history
Then you would know where you coming from
Then you wouldn`t have to ask me
Who the heck do I think I am

Van mreže S.A.F.

• Globalni moderator
  • Extra član
  • *
  • Ugled: +27/-34
    • Pogledaj profil
« Odgovor #134 poslato: 22.08.2008. 01:21:59 »
Dead možda te neki od četnika sa manjim bradama sa fotografija iz toga perioda podsjeća na pokojnog Thomasa Forsberga aka Quorthona, nekadašnjeg frontmena Bathorya, ali ja drugu sličnost sa blackerima u izgledu nisam pronašao.