Autor Tema: Nabudzene cijene u kaficima...  (Pročitano 52002 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže ford

• Poznat lik
  • *
  • Ugled: +12/-7
    • Pogledaj profil
Odg: Nabudzene cijene u kaficima...
« Odgovor #60 poslato: 30.07.2009. 09:14:34 »
alo domuze koji lokal drzis? ne pisi velikim slovima cu da ti prikinem jednu  :crazy:

Van mreže ksc

• Poznat lik
  • *
  • Ugled: +7/-1
    • Pogledaj profil
« Odgovor #61 poslato: 30.07.2009. 10:31:46 »
realno je jelen 1,50 km nijedan lokal ne vrijedi da bude 2 km..........

Van mreže road king

• Extra član
  • *
  • Ugled: +61/-27
  • Pol: Muškarac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #62 poslato: 30.07.2009. 13:18:36 »
zna li iko od vas koji lokal drzi ovaj dripac strumfic. molim te mi recite mi?

Ovi ce se poubijati na kraju  :D
Neznam , nisam siguran ,mozda drzi Mali Magelan........ ;D

Van mreže road king

• Extra član
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #63 poslato: 30.07.2009. 13:21:02 »
realno je jelen 1,50 km nijedan lokal ne vrijedi da bude 2 km..........

Tacno tako, i beks da je 2 km, najlakse je dici cijene a onda im kuku sto ne rade.... :'(

Van mreže mister no

• Iskusan
  • *
  • Ugled: +16/-8
    • Pogledaj profil
« Odgovor #64 poslato: 31.07.2009. 16:59:00 »
uvjek sam se divio ljudima koji svoje neko nezadovoljstvo i svoje komplekse lijece u konverzaciji sa drugim ljudima-kao sto ford to radi.
on bi mogao da se svadja sa cijelom smjenom bilecanke i da mu nista ne mogu.
iz njegovih postova nisam procitao nista pametno a raspolozen je jedino za prepirku i gluposti.
argumente nema ni za kakvu pricu a prica non-stop-sto ce reci o kakvoj se opobi radi.
zato bih zamolio admina da ga skida sa scene,da ne dozvoljava da njegove gluposti idu u etar.
unaprijed zahvalan

Van mreže ford

• Poznat lik
  • *
  • Ugled: +12/-7
    • Pogledaj profil
« Odgovor #65 poslato: 31.07.2009. 22:41:01 »
uvjek sam se divio ljudima koji svoje neko nezadovoljstvo i svoje komplekse lijece u konverzaciji sa drugim ljudima-kao sto ford to radi.
iz njegovih postova nisam procitao nista pametno a raspolozen je jedino za prepirku i gluposti.
argumente nema ni za kakvu pricu a prica non-stop-sto ce reci o kakvoj se opobi radi.
zato bih zamolio admina da ga skida sa scene,da ne dozvoljava da njegove gluposti idu u etar.
unaprijed zahvalan

o lonce   aaa to si ti poklopce   koji tije moj ******* sta sam tebi govorio            sta sam ja covjece lose rekao samo branim sebe   ako tebi smeta idi na onaj forum ************  ,  ja se evo prosvlijetlih iz ovijeh tvojieh gluposti da ziv neznam kud cu sad. danu zbori jos koju pametnu da ***** na nju hahahahah . admine ako me skines sa scene samo mi zbori zasto . ja samo podrzavam svoje misljenje. a da se ja pitam najprije bi skino ove likove iz crtanih romana sto glume neki nivo a obicne su ********** hahahahahhaha . ova bona i strumf su bar zanimljivi za razliku od ovoga lika ******** hahahahha. jos da zborim i ovu pametnu koju          Kad su svi protiv Vas to znači ili da ste apsolutno u krivu ili apsolutno u pravu.
Albert Guinon     sto izjavi . mislim da sam u pravu hahahahahah   lik iz ctranog romana mi je smijesan do bola    *********  no sikirikiiii
odoh na nocno kupanje pa u baron na zezanje  upssss  ko zna dje je to hahahhahha
« Poslednja izmena: 01.08.2009. 01:12:51 S.A.F. »

Van mreže djeturum

• Extra član
  • *
  • Ugled: +19/-30
  • Pol: Žena
    • Pogledaj profil
« Odgovor #66 poslato: 31.07.2009. 23:15:50 »
 ne moj samo na tom kupanju sretnut  dje  Milorada Cavica, i jos ako se potrkate prestici ces  ga ko da gledam :o
javi nam rezultat ;D ;D

Van mreže S.A.F.

• Globalni moderator
  • Extra član
  • *
  • Ugled: +27/-34
    • Pogledaj profil
« Odgovor #67 poslato: 01.08.2009. 01:10:47 »
unaprijed zahvalan

admine ako me skines sa scene samo mi zbori zasto . ja samo podrzavam svoje misljenje.
Ako te banuje biće to zato što to sam tražiš. Pogledaj samo kako oslovljavaš druge članove foruma ''mamlaze'', ''glavonjo'', ''glupačo''...... Evo ja ti svečano obećavam da ću ti svako vrijeđanje drugih članova od danas pa nadalje brisati.

Van mreže Veliki_strumpf

• Iskusan
  • *
  • Ugled: +20/-51
    • Pogledaj profil
« Odgovor #68 poslato: 01.08.2009. 01:11:42 »
e moj jadni forde, pod1 si nepismen, jedino ako to nije ovaj novi maternji pravopis, pod 2 si glup, ali to u cg je svakodnevna pojava tako da se razlika osjeti samo u hercegovini, pod 3 si rekao da zivis u bileci a sada ides kao u baron na pojednu haha nama je sada stvarno muka od tebe i tvoih kompleksa zato ti fino kazemo fuck off seljaku jedan(vjerovatno s vracenovica ili petrovica) idi brate tamo sa krdom tvojim vodi ljubav sta li vec radis ostavi nas na miru ipak nisi ti nas nivo ti si samo crnogorac, ajd caos seljačicu mali sa ovim zatvaram raspravu sa tobom :zvizduk: ;D ;D

Van mreže S.A.F.

• Globalni moderator
  • Extra član
  • *
  • Ugled: +27/-34
    • Pogledaj profil
« Odgovor #69 poslato: 01.08.2009. 01:14:45 »
Štrumpfe, bez vrijeđanja. Ako se svi spustimo na isti nivo sa pojedinima onda nema ništa od foruma.

Van mreže Veliki_strumpf

• Iskusan
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #70 poslato: 01.08.2009. 01:20:37 »
haha povlacim sledece rijesi ;glup,nepismen,voditi ljubav sa krdom i CRNOGORAC nadam se da sam ponistio sve ruzne rijeci koje sam napisao u proslom postu ;D ;D ;D ;D ;D

Van mreže road king

• Extra član
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #71 poslato: 01.08.2009. 01:20:40 »
Ma nemoj mu SAFE brisati postove, vidis da je ovaj ford neki kontras, ako nista vazda se zacenem majmunu..... :D :D :D

Van mreže BaNiX

• Start moderator
  • Urednik
  • *
  • Ugled: +149/-112
  • Forum je naš
    • Pogledaj profil
« Odgovor #72 poslato: 01.08.2009. 01:25:35 »
Ako iko,ikoga vrijedja na ovom forumu to je Veliki_strumf.Njemu djavo prosto neda mira,zato ima ovako los ugled,izaziva forda(iako mozda covjek nije iz Crne Gore,vec je samo crnogorac).

Van mreže Veliki_strumpf

• Iskusan
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #73 poslato: 01.08.2009. 01:37:48 »
haha malac ti si opterecen ugledom, svaka budala ti moze napraviti dnevno 1 minus i za mjesec eto minus 30 hahaha ajde sada mi daj minus da lakse zaspim  ;D ;D ;D ;D

Van mreže milozeks

• Iskusan
  • *
  • Ugled: +87/-40
    • Pogledaj profil
« Odgovor #74 poslato: 01.08.2009. 01:40:14 »
haha malac ti si opterecen ugledom, svaka budala ti moze napraviti dnevno 1 minus i za mjesec eto minus 30 hahaha ajde sada mi daj minus da lakse zaspim  ;D ;D ;D ;D
Sad su ti seljaci ovi sa vracenovica, neseri majketi...Ako se vec obracunavas sa fordom nemoj da vrijedjas i ostale...
« Poslednja izmena: 01.08.2009. 01:43:35 milozeks »
Pre cu biti JA nego ono sto vi volite!!!