Autor Tema: Najveci problem mladih u Bileci!!!  (Pročitano 66765 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže pectoralis

• VIP
  • Iskusan
  • *
  • Ugled: +26/-30
  • Pol: Muškarac
    • Pogledaj profil
Odg: Najveci problem mladih u Bileci!!!
« Odgovor #90 poslato: 07.12.2008. 10:34:31 »
Nije droga!
Prvo mislim da bi nas sve trebalo testirati da li smo uopšte normalni.
Ali onda bi se neki razredi skroz ugasili a školi iovako hvali dosta đaka.
Problem je droga.
Problem je što se najviše puši trava.
I onda jedan idiot je problem za grad 30 godina.A njemu ništa,osim što mu se smanjuje zapremina
mozga kojeg ionako nema.Travu treba zabraniti,a jače nešto legalizovati.
I onda imamo problem koji će trajati 3 ili 5 godina i tako problemi pošto
ih nikone rješava vremenom sami nestaju a ovako se samo gomilaju.
A drugi problrm je što smo seljaci.Mnogo problema nastaje i zbog toga.
I svima je najvažnije šta će drugi misliti

Van mreže masa

• Novi na forumu
  • *
  • Ugled: +1/-0
    • Pogledaj profil
« Odgovor #91 poslato: 07.12.2008. 11:08:40 »
Nije droga!
Prvo mislim da bi nas sve trebalo testirati da li smo uopšte normalni.
Ali onda bi se neki razredi skroz ugasili a školi iovako hvali dosta đaka.
Problem je droga.
Problem je što se najviše puši trava.
I onda jedan idiot je problem za grad 30 godina.A njemu ništa,osim što mu se smanjuje zapremina
mozga kojeg ionako nema.Travu treba zabraniti,a jače nešto legalizovati.
I onda imamo problem koji će trajati 3 ili 5 godina i tako problemi pošto
ih nikone rješava vremenom sami nestaju a ovako se samo gomilaju.
A drugi problrm je što smo seljaci.Mnogo problema nastaje i zbog toga.
I svima je najvažnije šta će drugi misliti
E svaka ti cast za ovaj post,vrlo originalan komentar i nadasve istinit!
Vip moram ti priznati da imas odlican dar da sagledas problem sa realisticno-sarkasticnog stanovista,da nas nasmijes sa surovom realnoscu!
E dobar si "sta ce narod rec"...pa ovaj nesretni narod sto zivi u Bileci se bavi svime samo ne svojim poslomE bas me zanima sta ce narod rec kad procita ovaj post :D

Van mreže Veliki_strumpf

• Iskusan
  • *
  • Ugled: +20/-51
    • Pogledaj profil
« Odgovor #92 poslato: 22.12.2008. 15:26:14 »
Potpuno se  slazem za legalizaciju teskih droga (heroin) nek ih djavo sto prije odnese. A moj predlog za dzankije su gasne komore sa gasom ciklon b koji se pokazao kao efikasan u proslom periodu...

Van mreže sremci

• Extra član
  • *
  • Ugled: +23/-10
    • Pogledaj profil
« Odgovor #93 poslato: 23.12.2008. 02:27:37 »
Pa druze valjda bi ljudima koji uzimaju bilo sta trebalo pomoci da se izvuku!?!
Neprijateljima treba neprekidno oprastati,jer je upravo to ono sto ih najvise ljuti!

Van mreže Veliki_strumpf

• Iskusan
  • *
  • Ugled: +20/-51
    • Pogledaj profil
« Odgovor #94 poslato: 23.12.2008. 12:50:14 »
Naravno da bi trebalo pomoci dje ima osnova za to, ali ko je zagrizao duboko tu pomoci nema, ili barem ja neznam da se neko izvukao iz tog pakla . Uzmimo na primjer pusace , svak zna koliko je tesko ostaviti cigare,na granici nemoguceg, a sada tu dodaj jos *100 zavisnostii vidices da su sanse da se ostavi teska droga u promilima.

Van mreže zajebi za to

• Poznat lik
  • *
  • Ugled: +16/-4
    • Pogledaj profil
« Odgovor #95 poslato: 23.12.2008. 14:01:47 »
Evo jednog "zanimljivog" sajta

http://www.nikad-heroin.com/

Ime samo kaže...
Neka je blagosloven onaj koji nema šta da kaže, a ipak ćuti.

Van mreže mrvica

• empty
  • Globalni moderator
  • Super član
  • *
  • Ugled: +132/-25
  • Nobody is perfect, I am Nobody!!!
    • Pogledaj profil
    • CS Bileca serveri
« Odgovor #96 poslato: 25.12.2008. 03:04:09 »
Ja bi da se uvede neki standard,klasa,kvalitet robe je bitniji od svega ostalog,evo pola estrade se "puca" pa hajmo Jovo na novo,  ajde boga vi droge je bilo i bice...svak sebi kapu kroji...

Van mreže pectoralis

• VIP
  • Iskusan
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #97 poslato: 01.08.2009. 16:14:50 »
Citat
Vip moram ti priznati da imas odlican dar da sagledas problem sa realisticno-sarkasticnog stanovista,da nas nasmijes sa surovom realnoscu!
E dobar si "sta ce narod rec"...pa ovaj nesretni narod sto zivi u Bileci se bavi svime samo ne svojim poslomE bas me zanima sta ce narod rec kad procita ovaj post :D

E bas mi je drago da me neko razumije.A sto se tiče odvikavanja,najbolja je bila Crna Reka i smjeni onaj vladika čovjeka koji je sve to stvorio.Uslovi su bili jasni : zavisnik i roditelj potpišu ugovor tamo piše da će biti fizičkih mjera.Zavisnik može da napusti kad god hoće samo da najavi koji dan unapirjed kad želi da izađe.Normalno da će ga prisiljavati i udarati kad mu je kriza i kad hoće tad da napusti.Džabe su sami roditelji protestvovali..Moja tetka je neuropsihijatar i plus se bavi odvikavanjem od droge vec 10 godina,kaže da je kod nje i uopšte svjetski standard da se odvikne 5%.A u Crnoj Reci je bio mnogo veći procenat...
Ali to je samo jedan problem,udjite na fejsbuk pa vidite koliko djece iz osnovne skole ima slike sa kalašnjikovima,zoljama...
« Poslednja izmena: 01.08.2009. 17:10:04 .:VLADIX:. »

Van mreže ford

• Poznat lik
  • *
  • Ugled: +12/-7
    • Pogledaj profil
« Odgovor #98 poslato: 01.08.2009. 20:30:49 »
najveci problem mladijeh u bileci je ova turbofolkerska muzika i krkani od gazda sto je odvrnu do kraja. ako se nadje neko u ovome nek izvini :idea1:

Van mreže BaNiX

• Start moderator
  • Urednik
  • *
  • Ugled: +149/-112
  • Forum je naš
    • Pogledaj profil
Одг: Odg: Najveci problem mladih u Bileci!!!
« Odgovor #99 poslato: 02.08.2009. 13:53:06 »
Citat
E bas mi je drago da me neko razumije.A sto se tiče odvikavanja,najbolja je bila Crna Reka i smjeni onaj vladika čovjeka koji je sve to stvorio.Uslovi su bili jasni : zavisnik i roditelj potpišu ugovor tamo piše da će biti fizičkih mjera.Zavisnik može da napusti kad god hoće samo da najavi koji dan unapirjed kad želi da izađe.Normalno da će ga prisiljavati i udarati kad mu je kriza i kad hoće tad da napusti.
Ali vip da se razumijemo ono je bilo i previse grubo.Jeste da treba do maksimuma da "ubije" djavola u njemu.Ali da ga lopatom bije u crkvi?,nije mi bas ljudski.

Van mreže road king

• Extra član
  • *
  • Ugled: +61/-27
    • Pogledaj profil
Одг: Najveci problem mladih u Bileci!!!
« Odgovor #100 poslato: 02.08.2009. 14:13:51 »
Pa sta ces kad je to jedini lijek, koji se ispostavilo da je bio djelotvoran.Mislis lako im se skinuti sa heroina ili neceg jaceg. Vec kad su se prijavili za odvikavanje momentalno su i potpisali da se slazu sa uvjetima odvikavanja.Nece ga odvikavat tepanjem ,udovoljavanjem....nego radom itd, tako da mu od umora ne padne na pamet nista osim kreveta...
a ne pojavom prvog problemcica "TATA JA NE MOGU VISE OVDJE"  pa kad ne mozes neka ga tata onda izvede pa nek crkne od igle ko ga j..e  .   U vojsci je slicno bilo kao u ovim kampovima , prva tri mjeseca obuke, na kraju dana samo da ti se docepati kreveta i nista drugo ti ne pada na pamet.Kakav god da si frajer bio posle sedam dana vojnog roka bi htjeo pobjeci ili se razduziti ali ne moze...trpi do kraja...tu nema tate da te vadi ko ove jade gore iz ovoga kampa.Zato su stranci i ukinuli redovno obavezno sluzenje vojnog roka kod nas, da "nas" bude sto vise debila i nista drugo..........Ovima narkomanima iz ovoga kampa ja bi uveo bar jedno obavezno batinjanje na dan,doduse u malim kolicinama,  :D  tek toliko da ne pomisle na iglu vise nikad!!!!!!!!!!!!!!!!

Van mreže mrvica

• empty
  • Globalni moderator
  • Super član
  • *
  • Ugled: +132/-25
  • Nobody is perfect, I am Nobody!!!
    • Pogledaj profil
    • CS Bileca serveri
« Odgovor #101 poslato: 02.08.2009. 16:57:13 »
Ma ja mislim da je problem losa droga, tj los kvalitet koji nije ispitan i odobren od strane Milorada Dodika!
Ajd Boga vi ne palamudite, problem je jasan on se zove NOVAC bajo!!!

Van mreže VLADIX

• BILEĆAinfo founder
  • Administrator
  • Urednik
  • *
  • Ugled: +121/-17
  • Vladimir Duka
    • Pogledaj profil
    • VLADIX.NET site
« Odgovor #102 poslato: 02.08.2009. 18:21:01 »
Jedna žena je morala operisati kičmu. Došlo je do problema sa operacijom jer nije djelovala anestezija, naravno bila je zavisnik. Morali su na suvo, pazite bez ikakve anestezije da operišu vrlo ozbiljnu operaciju kičme.
Preživjela je i kada su je pitali kako je izdržala rekla je da je to ništa u poređenju sa krizama koje ima zbog droge. 
Neki dan gledah emisiju na ZONE REALITY.

Van mreže pectoralis

• VIP
  • Iskusan
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #103 poslato: 02.08.2009. 20:21:55 »
Batina je iz raja izašla
Citat
E bas mi je drago da me neko razumije.A sto se tiče odvikavanja,najbolja je bila Crna Reka i smjeni onaj vladika čovjeka koji je sve to stvorio.Uslovi su bili jasni : zavisnik i roditelj potpišu ugovor tamo piše da će biti fizičkih mjera.Zavisnik može da napusti kad god hoće samo da najavi koji dan unapirjed kad želi da izađe.Normalno da će ga prisiljavati i udarati kad mu je kriza i kad hoće tad da napusti.
Ali vip da se razumijemo ono je bilo i previse grubo.Jeste da treba do maksimuma da "ubije" djavola u njemu.Ali da ga lopatom bije u crkvi?,nije mi bas ljudski.

Batina je iz raja izašla.Može on da izađe kad hoćće,ali ne može kad mu je kriza mora da najavi nekoliko dana.Ali bitan je krajnji rezultat izlječenje.Cilj je tako važan,da nije bitni kojim sredstvima se dolazi do njega.
P.S. Ima neka "tajna" metoda u Rusiji za odvikavanje odheroina i ostalih droga,Izgleda da se radi o uništavanju nekih stanica u mozgu.I nisi više zavistan,a radi se na živo.
Samo što posle toga nemaš više ni čulo ukusa,ni mirisa...isto ti jeo ćevape ili stočnu hranu... :D

Van mreže road king

• Extra član
  • *
  • Ugled: +61/-27
    • Pogledaj profil
« Odgovor #104 poslato: 02.08.2009. 20:41:58 »
Mislim da se radi o nekoj inekciji i taj tretman kosta brdo love ali ako poslije toga uzmes heroin zavrsio si karijeru ....