Autor Tema: Ceca ima decka  (Pročitano 51010 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Veliki_strumpf

• Iskusan
  • *
  • Ugled: +20/-51
    • Pogledaj profil
Odg: Ceca ima decka
« Odgovor #45 poslato: 16.07.2009. 00:24:53 »
e sada nije mjerilo napuniti 100000 ljudi, pitanje je kakvi su to ljudi???pa i sloba milosevica su slusali milioni ali onih zaglupljenih,narodna muzika je otrov, doduse u zadnje vrijeme nehtijuci poceo sam je i ja slusati :'(ali jbg, u jazu na stonsima nije bilo vise od 40000 ljudi znaci li to da je ceca kvalitenija pjevacica od mika ili to govori da smo svi malo zaglupili od ovoga pinka i onoga gancija sase popvica, ma nemam pojma neka svako slusa sta mu lezi u tom momentu 8) ;D :'( :'(

Van mreže BaNiX

• Start moderator
  • Urednik
  • *
  • Ugled: +149/-112
  • Pol: Muškarac
  • Forum je naš
    • Pogledaj profil
« Odgovor #46 poslato: 16.07.2009. 00:27:03 »
Pa se sama salta. ;) :zvizduk:
Mozda je automatik.. 8)
Sumnjivo mi je sve to,da ipak mi pozovemo Roada,da skrene u rikverc.

Van mreže VLADIX

• BILEĆAinfo founder
  • Administrator
  • Urednik
  • *
  • Ugled: +121/-17
  • Vladimir Duka
    • Pogledaj profil
    • VLADIX.NET site
« Odgovor #47 poslato: 16.07.2009. 00:29:06 »
Vidim pises u zenskom rodu...onda predpostavljam da si zensko  :D i normalno je za tebe da se neces opustiti i *naroljati* do *kraja* uz Tomu Zdravkovica, Halida Beslica,Sabana Saulica itd itd.....  a malo je muskih kunem ti se koji su se *dokrajcili* uz Boba Marleya, D. Guettu itd.....ima ih ne kazem...ali ti uz alkohol su vjerovatno i na jos nekim *finim* derivatima   .... ;D
neznam ...ali nema pjanske kvalitetne bez dobre narodne muzike....
pa ne možeš ti ništa bez narodne, kvalitetne narodne naravno, to obavezno...šta fali narodnoj bog vas ne znam šta je ovim ljudima, od kako je svijeta slušala se...sve se mijenja pa tako i muzike, ne branim ja neke tamo zvjezdice granda i cecu briga me za njih, al pjesma ako valja valja, ne gledaj ko pjeva i šta radi, jel se drogira i ostalo.

ne vjerujem ja da je žensko... :)

Van mreže Nigger Gruja

• Extra član
  • *
  • Ugled: +33/-27
  • KOJEKUDE SERBI JAHRASTAFARAI
    • Pogledaj profil
« Odgovor #48 poslato: 16.07.2009. 00:30:27 »
Najveći koncerti u istoriji!!!

1. Žan-Mišel Žar 3,5 miliona ljudi
(6. septembar 1997, Moskva; slavni francuski muzičar je nastupio na Moskovskom državnom univerzitetu, a budući da je koncert održan isti dan kada je sahranjena princeza Dajana, nastup je počeo minutom ćutanja u njenu čast)
2. Rod Stjuart 3,5 miliona
(31. decembar 1994, Kopakabana, Rio de Žaneiro; britanski pevač je nastupio na dočeku Nove godine na čuvenoj plaži u Rio de Žaneiru, a pedantni statističari su izračunali da je te noći uz najveće hitove Roda Stjuarta uživalo više od dva miliona žena)
3. Rolingstonsi 1,2 miliona
(18. februar 2006, Kopakabana, Rio de Žaneiro; o sigurnosti posetilaca brinulo je čak 10.000 policajaca, a organizatori su za članove Stonsa izgradili most od njihovog hotela do bine)
4. Njujorška filharmonija 800.000
(5. jul 1986, Central park, Njujork; Njujorška filharmonija je, pod dirigentskom palicom Zubina Mehte, nastupila u okviru proslave nedelje Statue slobode, i ovo je najposećeniji koncert klasične muzike u istoriji)
5. Gart Bruks 750.000
(7. avgust 1997, Central park, Njujork. Ludnica u publici je nastala kada je Bruks, zajedno sa Bilijem Džoelom i Donom Meklinom, otpevao veliki Meklinov hit „American Pie“)
*podaci: Guinness book of records, Wikipedia
.....
If you know your history
Then you would know where you coming from
Then you wouldn`t have to ask me
Who the heck do I think I am

Van mreže VLADIX

• BILEĆAinfo founder
  • Administrator
  • Urednik
  • *
  • Vladimir Duka
    • Pogledaj profil
    • VLADIX.NET site
« Odgovor #49 poslato: 16.07.2009. 00:32:57 »
jbg, u jazu na stonsima nije bilo vise od 40000 ljudi znaci li to da je ceca kvalitenija pjevacica od mika ili to govori da smo svi malo zaglupili od ovoga pinka i onoga gancija sase popvica, ma nemam pojma neka svako slusa sta mu lezi u tom momentu 8) ;D :'( :'(
ceca se svrstava u rang sa čolom samo što pjevaju drugu muziku, a čola je ipak...
no, iako sam veliki obožavalac stare strane muzike, mogu reći što bi mi njih slušali kad oni ne slušaju našu muziku  . zvuči prilično glupo ali tako mnogi razmišljaju.

Van mreže BaNiX

• Start moderator
  • Urednik
  • *
  • Forum je naš
    • Pogledaj profil
« Odgovor #50 poslato: 16.07.2009. 00:38:44 »
Cecin novi decko je..

Ko je Cecin decko???  http://www.youtube.com/watch?v=jTPILUUNFLg  :D

opcija 1 vidi crnog kristijana haha
opcija 2
opcija 3 ma on joj novi decko.
« Poslednja izmena: 16.07.2009. 00:45:40 BaNiX »

Van mreže Veliki_strumpf

• Iskusan
  • *
  • Ugled: +20/-51
    • Pogledaj profil
« Odgovor #51 poslato: 16.07.2009. 00:43:22 »
haha pa najbolje bi bilo da neki camuga u bronxu slusa stoju ;D ;D cim neko od nasih napravi neku dobru muziku slusace se svuda po svijetu, cini mi se da je nasa najbolja rangirana pjesma na mtv bila crni ples (oktobar 84)

Van mreže djeturum

• Extra član
  • *
  • Ugled: +19/-30
  • Pol: Žena
    • Pogledaj profil
« Odgovor #52 poslato: 16.07.2009. 00:46:06 »
e sada nije mjerilo napuniti 100000 ljudi, pitanje je kakvi su to ljudi???pa i sloba milosevica su slusali milioni ali onih zaglupljenih,narodna muzika je otrov, doduse u zadnje vrijeme nehtijuci poceo sam je i ja slusati :'(ali jbg, u jazu na stonsima nije bilo vise od 40000 ljudi znaci li to da je ceca kvalitenija pjevacica od mika ili to govori da smo svi malo zaglupili od ovoga pinka i onoga gancija sase popvica, ma nemam pojma neka svako slusa sta mu lezi u tom momentu 8) ;D :'( :'(

u pravu si strumfe, samo mani se narodnjaka, nisi ti za to, a vidim pametan si decko. nego svak se o svom jadu zabavio mitar borov kravu nabavio, sta fali toj? i to se slusa... :-\

Van mreže BaNiX

• Start moderator
  • Urednik
  • *
  • Forum je naš
    • Pogledaj profil
« Odgovor #53 poslato: 16.07.2009. 00:48:37 »
Kako sam je otvorio tako cu je i zatvoriti papapa  ;D

Van mreže VLADIX

• BILEĆAinfo founder
  • Administrator
  • Urednik
  • *
  • Vladimir Duka
    • Pogledaj profil
    • VLADIX.NET site
« Odgovor #54 poslato: 16.07.2009. 00:53:02 »
haha pa najbolje bi bilo da neki camuga u bronxu slusa stoju ;D ;D cim neko od nasih napravi neku dobru muziku slusace se svuda po svijetu, cini mi se da je nasa najbolja rangirana pjesma na mtv bila crni ples (oktobar 84)
misliš da neke naše pjesme ne bi mogle proći u stranim zemljama ? nisu bolje ni sadašnje američke...samo nemaju gdje da se plasiraju i distribuiraju sve to.

Van mreže S.A.F.

• Globalni moderator
  • Extra član
  • *
  • Ugled: +27/-34
    • Pogledaj profil
« Odgovor #55 poslato: 16.07.2009. 00:57:38 »
Ama ljudi svaka država ima svoje narodnjake. Najveći muzički događaj u Americi je kantri festival u Nešvilu, a to ga njima dođu narodnjaci. E sad što nama vazda tuđe go*no manje smrdi to je druga stvar.

Van mreže BaNiX

• Start moderator
  • Urednik
  • *
  • Forum je naš
    • Pogledaj profil
« Odgovor #56 poslato: 16.07.2009. 00:59:48 »
ajde eto otvaram jos malo.Jer vidim da pojedini forumasi zele nesto da ispljunu :icon_puke_l: odnosno da "izbace" nesto iz sebe :pottytrain5:

Van mreže djeturum

• Extra član
  • *
  • Ugled: +19/-30
  • Pol: Žena
    • Pogledaj profil
« Odgovor #57 poslato: 16.07.2009. 01:06:31 »
Ama ljudi svaka država ima svoje narodnjake. Najveći muzički događaj u Americi je kantri festival u Nešvilu, a to ga njima dođu narodnjaci. E sad što nama vazda tuđe go*no manje smrdi to je druga stvar.
jes samo sto taj kantri festival nije ni blizu nasih narodnjaka, nije to folk,  ja bi reko da je to to je neka  blaza vrsta roka sa akusticnim i elektricnim gitarama,i samo da ti kazem da sam bio na tom mjestu dje se odrzava taj festival ima 15 dana, i cuo sam da se prodavaju kuvanu kokuruze i idu kao ludi, pa tako PORUCITE kARAMELI DA PORED PALACINAKA PROBA I SA KUKURUZIMA ;D. a to da nama manje smrdi tudje g u pravi si majstore..

Van mreže klokan

• Iskusan
  • *
  • Ugled: +15/-16
    • Pogledaj profil
« Odgovor #58 poslato: 16.07.2009. 01:50:22 »
Za Nigera

Svidjelo ti se ili ne narodna muzika je broj jedan kod nas. Ti slusas boba marlija i takvih je jos 2 posto, ima nesto starih rokera i to je to. Kreni veceras u grad i vidi sta se slusa po lokalima.
Hvala ti sto me napomenu da ostavim sto za Zvezde granda.....
Put do pakla poplocan je dobrim namjerama.

Van mreže BaNiX

• Start moderator
  • Urednik
  • *
  • Forum je naš
    • Pogledaj profil
« Odgovor #59 poslato: 16.07.2009. 01:53:16 »
http://www.youtube.com/watch?v=vnqGyzWPpp4

bob marley pa to je taj covjek.