Autor Tema: Ceca ima decka  (Pročitano 50354 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Nigger Gruja

• Extra član
  • *
  • Ugled: +33/-27
  • KOJEKUDE SERBI JAHRASTAFARAI
    • Pogledaj profil
Odg: Ceca ima decka
« Odgovor #60 poslato: 16.07.2009. 08:31:55 »
Za Nigera

Svidjelo ti se ili ne narodna muzika je broj jedan kod nas. Ti slusas boba marlija i takvih je jos 2 posto, ima nesto starih rokera i to je to. Kreni veceras u grad i vidi sta se slusa po lokalima.
Hvala ti sto me napomenu da ostavim sto za Zvezde granda.....

Prvo, ne razlikujete narodnu muziku od turbo smeća to je znak koliko poznajete stvar.

A ako svi jedu g..na i klokan će odmah, pa šta kado to svi rade. Ako je nešto masovno ne mora značiti da je dobro, većina Njemaca je bila za Hitlera što svakako ne znači da je bio pozitivna istorijska ličnost!
I napkon nikad nemoj da nešto radiš samo iz razloga to što rade drugi, živi život i radi, slušaj, j..i za sebe, prazan je život kad ga živiš radi drugih.

U pravu si klokane u većni lokala tuku narodnjaci što pokazuje kolko je jedan sistem vrijednosti poremećen i koliko su kič i šund uhvatili korjena u ukusu masa. Ni u jednom momentu nisam nikom osporio da neko nešto sluša ali ako je to nešto smeće po mom mišljenju mislim da imam pravo da to kažem ili ne? Ima loše muzike svugdje i u svijetu ali meni smeta ono što je u našoj bašti i što pokazuje srozavanje i kulturno posrnuće.

Ali svi idu na zvijezde granda, evo i klokan će, pa moram i ja šta ću, hvala mu što me je prosvijetlio i u masu gurnuo ;)

If you know your history
Then you would know where you coming from
Then you wouldn`t have to ask me
Who the heck do I think I am

Van mreže road king

• Extra član
  • *
  • Ugled: +61/-27
  • Pol: Muškarac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #61 poslato: 16.07.2009. 12:02:33 »
U pravi si, ovo turbo smece nema nikakve veze sa pravom narodnom muzikom.... sto je i dokaz koliko im se pjesme ovih novokomponovanih pjevaca zadrzavaju u narodu... a koliko opstaju prave narodne pjesme ..po 20-30 godina i jos se slusaju...a tako ti je u svoj muzici ono sto vrijede opstaje vijecno a skart brzo odlazi u zaborav.

Van mreže VLADIX

• BILEĆAinfo founder
  • Administrator
  • Urednik
  • *
  • Ugled: +121/-17
  • Vladimir Duka
    • Pogledaj profil
    • VLADIX.NET site
« Odgovor #62 poslato: 16.07.2009. 12:07:59 »
Ma malo ko uopšte ne zna definisati turbofol i folk-narodna.
Ajde mi nabrojte 5 turbofolk i 5 folk pjesama u zadnjih godinu dana.

Neko reče da je drugačija folk muzika u Americi...
-Pa drugačiji je i narod, tako i muzika.

Van mreže Nigger Gruja

• Extra član
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #63 poslato: 16.07.2009. 12:10:59 »

To ce Klokan on je ekspert i potparol Grand produkcije! :D :D :D :D :D
If you know your history

Van mreže VLADIX

• BILEĆAinfo founder
  • Administrator
  • Urednik
  • *
  • Vladimir Duka
    • Pogledaj profil
    • VLADIX.NET site
« Odgovor #64 poslato: 16.07.2009. 12:17:51 »

To ce Klokan on je ekspert i potparol Grand produkcije! :D :D :D :D :D
ne govorim o grandu, već o narodnoj i turbofolku...ajde ti nabroj 5 narodnih  :D

Van mreže klokan

• Iskusan
  • *
  • Ugled: +15/-16
    • Pogledaj profil
« Odgovor #65 poslato: 16.07.2009. 13:07:58 »
E cuj svega ti ovoga nigera. Ma ne zavisim ja od drugih sta ti je bolan. I ne slusam ja mila kitica i neke stoje. Nego je problem u tome sto je izdavacka kuca grand i za mila kitica i za stoju i za cecu. Za sve one koji se bave domacom muzikom. Bilo to zabavna, narodna ili turbo folk. A ti ih sve zoves grandovcima, ne ti nego i svi ostali.
Nemas frke morao sam te malo prosvjetlit.....
Put do pakla poplocan je dobrim namjerama.

Van mreže VLADIX

• BILEĆAinfo founder
  • Administrator
  • Urednik
  • *
  • Vladimir Duka
    • Pogledaj profil
    • VLADIX.NET site
« Odgovor #66 poslato: 16.07.2009. 13:22:03 »
Ne mora sve američko biti dobro, malo šta je u Americi dobro.

Van mreže road king

• Extra član
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #67 poslato: 16.07.2009. 13:27:50 »
Svaku muziku slusam i volim ono sto valja..ponajvise staru stranu...ali jedino sto ne mogu svariti to je ovaj domaci RAP i neznam stvarno nasta se loze ovi danasnji klinci...ovi domaci reperi nesto pokusavaju ali to mi je nigdje veze sa vezom...uporedite samo npr. pijesme  od C-BLOCK , NANE, EMINEMA, DMX,  (stare stvari) itd i ova nasa domaca nazovi sranja...ma neznam samo sta se imaju loziti na to...kao nesto u fazonu bice cool  i tako nesto...........

Van mreže BaNiX

• Start moderator
  • Urednik
  • *
  • Ugled: +149/-112
  • Forum je naš
    • Pogledaj profil
« Odgovor #68 poslato: 16.07.2009. 13:29:28 »
Svaku muziku slusam i volim ono sto valja..ponajvise staru stranu...ali jedino sto ne mogu svariti to je ovaj domaci RAP i neznam stvarno nasta se loze ovi danasnji klinci...ovi domaci reperi nesto pokusavaju ali to mi je nigdje veze sa vezom...uporedite samo npr. pijesme  od C-BLOCK , NANE, EMINEMA, DMX,  (stare stvari) itd i ova nasa domaca nazovi sranja...ma neznam samo sta se imaju loziti na to...kao nesto u fazonu bice cool  i tako nesto...........
U kojoj je svaka druga rijec vutra,kokain,pusenje i raznorazne druge vulgarne gluposti.

Van mreže road king

• Extra član
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #69 poslato: 16.07.2009. 13:32:35 »
Ma nista drugo nego    :puke: :puke: :puke:

Van mreže tier

• Novi na forumu
  • *
  • Ugled: +1/-2
    • Pogledaj profil
« Odgovor #70 poslato: 16.07.2009. 13:35:26 »
Prvo udaljili ste mi se svi od teme  ;D Drugo, Road, ne vidim kakve veze ima jesam li musko ili zensko? Trece, to sto u nasem gradu nema lokal gdje se ne pusta ''narodna'' - to je zalosno samo po sebi.... jos jadnije je da imamo pub - lipu- gdje iako je to PUB pusta se i narodna muzika, i to kakva... Dalje, poslusajte i pogledajte americku ''country'' muziku, i ovo nase, sve sto se svrstava u narodnu...pa cete vidjeti razliku....
I to sto mi  svi imamo generalno protiv Amerike, nema veze sa njihovom muzikom... Imamo i mi jako dobre muzike, ali smo uvijek imali problema sa plagijatima.... Od Azre, Bijelog dugmeta, yu grupe, ove danas necu ni da pominjem, svi imaju koliko pozelis plagijata...sve uzeto sa neke strane scene...
A sto se tice narodne muzike, opet se udaljih od teme al sta cu, tu se podrazumijeva i stara i novija narodna, samo sto to neki dijele na ''narodnu'' i ''turbofolk'' iz prostog razloga jer ih je blam reci da slusaju i ove novije, pa se drze toga ''ono prije je bila narodna, ovo sad je turbofolk''...
A, ev da se vratim na temu, nek joj je sa srecom... (Ceci)  ;D

Van mreže road king

• Extra član
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #71 poslato: 16.07.2009. 13:40:32 »
Cu kakve ima veze jesi li musko ili zensko?!?   pa jos ne vidjeh nigdje 20 zena solo u kasne sate mrtvih pijanih da piju uz muziku npr. Tome Zdravkovica... :o

Van mreže tier

• Novi na forumu
  • *
  • Ugled: +1/-2
    • Pogledaj profil
« Odgovor #72 poslato: 16.07.2009. 13:43:40 »
Pa ne znam mogu li ti nabrojati 20, ali bi sigurno mogla 19  ;D ;D

Van mreže Nigger Gruja

• Extra član
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #73 poslato: 16.07.2009. 14:06:12 »
Cu kakve ima veze jesi li musko ili zensko?!?   pa jos ne vidjeh nigdje 20 zena solo u kasne sate mrtvih pijanih da piju uz muziku npr. Tome Zdravkovica... :o

:D :D :D :D то Роад, и још да у једна доба закувају међусе, и то ватреним оружијем или боцама и инвентаром  у блажим случајевима, замислите ту сцену  :D :D :D :D
If you know your history

Van mreže bona

• Poznat lik
  • *
  • Ugled: +6/-6
    • Pogledaj profil
« Odgovor #74 poslato: 16.07.2009. 14:47:07 »
e sada nije mjerilo napuniti 100000 ljudi, pitanje je kakvi su to ljudi???pa i sloba milosevica su slusali milioni ali onih zaglupljenih,narodna muzika je otrov, doduse u zadnje vrijeme nehtijuci poceo sam je i ja slusati :'(ali jbg, u jazu na stonsima nije bilo vise od 40000 ljudi znaci li to da je ceca kvalitenija pjevacica od mika ili to govori da smo svi malo zaglupili od ovoga pinka i onoga gancija sase popvica, ma nemam pojma neka svako slusa sta mu lezi u tom momentu 8) ;D :'( :'(
Aj poslusaj malo sebe :o.Cu ,pitanje kakvi su ljudi..pa vjerovatmo svi pobjegli iz ludnice na koncert.E svasta!I pravis poredjenje sa Milosevicem,sto nema veze ni s cim..svako ima pravo na svoje misljenje,uz uvazavanje tudjeg,tako da nemozes reci da su svi ljudi koji je slusaju,iscaseni u glavi.