Autor Tema: Ceca ima decka  (Pročitano 50991 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže road king

• Extra član
  • *
  • Ugled: +61/-27
  • Pol: Muškarac
    • Pogledaj profil
Odg: Ceca ima decka
« Odgovor #75 poslato: 16.07.2009. 15:00:57 »
malo li je pustao u svojoj kafani............ :D :D :D :D :D

Van mreže Veliki_strumpf

• Iskusan
  • *
  • Ugled: +20/-51
    • Pogledaj profil
« Odgovor #76 poslato: 16.07.2009. 15:38:06 »
samo malo nisam rekao da su pobjegli iz ludnice ali sigurni isti ljudi ne dolaze na cecu i recimo na rolingstonse, a poredjenje s milosevicem je bilo u tom kontekstu da nemora neko biti dobar ako uspije da iskupi 100000 ljudi, licno mislim da taj neko sto slusa samo turbo folk i nema mnogo u glavi ali to je samo moje misljenje, a za roada narodna muzika u kafani ti je nuzno zlo , to ti je isto kao neki **** filmovi negledas ih ali se mora imati, jbg od neceg se mora ziviti ;D ;D ;D

Van mreže bona

• Poznat lik
  • *
  • Ugled: +6/-6
    • Pogledaj profil
« Odgovor #77 poslato: 16.07.2009. 15:50:43 »
samo malo nisam rekao da su pobjegli iz ludnice ali sigurni isti ljudi ne dolaze na cecu i recimo na rolingstonse, a poredjenje s milosevicem je bilo u tom kontekstu da nemora neko biti dobar ako uspije da iskupi 100000 ljudi, licno mislim da taj neko sto slusa samo turbo folk i nema mnogo u glavi ali to je samo moje misljenje, a za roada narodna muzika u kafani ti je nuzno zlo , to ti je isto kao neki **** filmovi negledas ih ali se mora imati, jbg od neceg se mora ziviti ;D ;D ;D
Ja mislim da nisi u pravu,i to je predrasuda da ludi koji slusaju turbo folk nemaju mnogo u glavi,a i pitanje je,sta je to-turbo folk!Gledano sa tehnicke strane,njene pjesme imaju vrhunsku produkciju,muzicare,zvuk,a i textovi imaju neku pricu..a mozda i ona voli kotrljajuce kamenje,al kao sto ti rece,od neceg se mora ziviti.. ;),eto..  ;)Bitno je da ima decka :)

Van mreže road king

• Extra član
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #78 poslato: 16.07.2009. 15:53:08 »
pa nisam nista lose rekao...sta se odma ljutis   ;D ;D ;D
a nema kafane u Bileci u kojoj nije svirala narodna ,to bar znam ;D

Van mreže Veliki_strumpf

• Iskusan
  • *
  • Ugled: +20/-51
    • Pogledaj profil
« Odgovor #79 poslato: 16.07.2009. 16:02:59 »
opet se nismo razumili, ja sam rekao za ljude koji SAMO slusaju turbofolk  kako li se vec zove,  ;)

Van mreže road king

• Extra član
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #80 poslato: 16.07.2009. 16:07:05 »
evo jedan copy-paste

Najveća sprska zvezda Ceca Ražnatović već neko vreme je u vezi sa mladim manekenom Vladimirom Vuksanovićem koji ima samo 22 godine, piše Alo. On je i bio glavni gost na njenoj rođendanskoj žurci koja je održana u ponedeljak uveče. Ceca i Vlada su se sve vreme držali za ruke, a u nekoliko navrata su i zaplesali uz odličnu svirku "Alegro benda“.

Njihovom upoznavanju kumovao je zajednički prijatelj, beogradski kreator i stilista Saša Vidić. Varnice su bljesnule na otvaranju letnje bašte prestoničkog koktel bara „Santo Domingo“. Nakon ovog upoznavanja, par je u nekoliko navrata bio viđen u glavnom gradu, na splavu "Fristajler“ i kafiću KGB, piše ovaj list

Van mreže road king

• Extra član
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #81 poslato: 16.07.2009. 16:08:31 »
Zaboravih napisati.........  pametna ..trosi mladu piletinu.. :D

Van mreže BaNiX

• Start moderator
  • Urednik
  • *
  • Ugled: +149/-112
  • Forum je naš
    • Pogledaj profil
« Odgovor #82 poslato: 16.07.2009. 16:18:09 »
evo jedan copy-paste

Najveća sprska zvezda Ceca Ražnatović već neko vreme je u vezi sa mladim manekenom Vladimirom Vuksanovićem koji ima samo 22 godine, piše Alo. On je i bio glavni gost na njenoj rođendanskoj žurci koja je održana u ponedeljak uveče. Ceca i Vlada su se sve vreme držali za ruke, a u nekoliko navrata su i zaplesali uz odličnu svirku "Alegro benda“.

Njihovom upoznavanju kumovao je zajednički prijatelj, beogradski kreator i stilista Saša Vidić. Varnice su bljesnule na otvaranju letnje bašte prestoničkog koktel bara „Santo Domingo“. Nakon ovog upoznavanja, par je u nekoliko navrata bio viđen u glavnom gradu, na splavu "Fristajler“ i kafiću KGB, piše ovaj list

Zaboravih napisati.........  pametna ..trosi mladu piletinu.. :D

Pa to je taj Vlada Vuksanovic

Van mreže mister no

• Iskusan
  • *
  • Ugled: +16/-8
    • Pogledaj profil
« Odgovor #83 poslato: 16.07.2009. 17:42:30 »
po ugledu na cecu,branka lucha je u vezi sa 20 god mladjim momkom,izvjesni sportista iz gacka-pise tanjug

Van mreže road king

• Extra član
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #84 poslato: 16.07.2009. 18:57:15 »
po ugledu na cecu,branka lucha je u vezi sa 20 god mladjim momkom,izvjesni sportista iz gacka-pise tanjug

:D :D :D :D :D

Van mreže pectoralis

• VIP
  • Iskusan
  • *
  • Ugled: +26/-30
    • Pogledaj profil
« Odgovor #85 poslato: 17.07.2009. 03:01:56 »
Svaku muziku slusam i volim ono sto valja..ponajvise staru stranu...ali jedino sto ne mogu svariti to je ovaj domaci RAP i neznam stvarno nasta se loze ovi danasnji klinci...ovi domaci reperi nesto pokusavaju ali to mi je nigdje veze sa vezom...uporedite samo npr. pijesme  od C-BLOCK , NANE, EMINEMA, DMX,  (stare stvari) itd i ova nasa domaca nazovi sranja...ma neznam samo sta se imaju loziti na to...kao nesto u fazonu bice cool  i tako nesto...........

Ne bih se složio.Ne kažem da možemo na primjer Đusa zvati umjetnikom,ali npr jednog Marčela---Čovjek ima izvrsne tekstove,malo je semplova,dosta orginalne muzike...Ne možeš poredit repere sa dijamantskim ogrlicama i timovima ljudi,i naše kojima na nastup dolazi 1000 ljudi.Rep je baš buknuo nakon 2000. samo sto je još ugušen jer se najvažnije napit.Evo da ti preporučim poslušaj album od V.I.P.-a iz 2002. i mislim da ćeš promjenit mišljnje.Toliko emocija,istine,stavova...u srce pogadja i danas su hitovi u tom svijetu...
Marčelo,V.I.P.,Struka,Edo Maajka,Elitni odredi,Bad Copy...

Van mreže BaNiX

• Start moderator
  • Urednik
  • *
  • Ugled: +149/-112
  • Forum je naš
    • Pogledaj profil
« Odgovor #86 poslato: 17.07.2009. 03:18:44 »
Svaku muziku slusam i volim ono sto valja..ponajvise staru stranu...ali jedino sto ne mogu svariti to je ovaj domaci RAP i neznam stvarno nasta se loze ovi danasnji klinci...ovi domaci reperi nesto pokusavaju ali to mi je nigdje veze sa vezom...uporedite samo npr. pijesme  od C-BLOCK , NANE, EMINEMA, DMX,  (stare stvari) itd i ova nasa domaca nazovi sranja...ma neznam samo sta se imaju loziti na to...kao nesto u fazonu bice cool  i tako nesto...........

Ne bih se složio.Ne kažem da možemo na primjer Đusa zvati umjetnikom,ali npr jednog Marčela---Čovjek ima izvrsne tekstove,malo je semplova,dosta orginalne muzike...Ne možeš poredit repere sa dijamantskim ogrlicama i timovima ljudi,i naše kojima na nastup dolazi 1000 ljudi.Rep je baš buknuo nakon 2000. samo sto je još ugušen jer se najvažnije napit.Evo da ti preporučim poslušaj album od V.I.P.-a iz 2002. i mislim da ćeš promjenit mišljnje.Toliko emocija,istine,stavova...u srce pogadja i danas su hitovi u tom svijetu...

Pa sta stavljas bad copijevce(ludake) u isti kos sa ovima. ???

Van mreže pectoralis

• VIP
  • Iskusan
  • *
  • Ugled: +26/-30
    • Pogledaj profil
« Odgovor #87 poslato: 17.07.2009. 14:55:11 »
Zaboravih reći da Marčelo i jedan lik iz Beogradskog sindikata imaju  svoje kolumne u Politici...

Van mreže bona

• Poznat lik
  • *
  • Ugled: +6/-6
    • Pogledaj profil
« Odgovor #88 poslato: 17.07.2009. 16:07:41 »
Dobar je Marcelo,a nisu losi ni ovi klinci-T.H.C.la familija..

Van mreže tier

• Novi na forumu
  • *
  • Ugled: +1/-2
    • Pogledaj profil
« Odgovor #89 poslato: 18.07.2009. 16:17:42 »

Potpisujem, Marchelo ima savrsene tekstove....