Autor Tema: preporuke za bolji server  (Pročitano 11875 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Salter

• Super član
  • *
  • Ugled: +11/-9
  • Pol: Muškarac
    • Pogledaj profil
preporuke za bolji server
« poslato: 01.07.2010. 12:30:43 »
e ovako.posto vec neko vrjeme igram na bilecoj..zelim da vam kazem neke stvari da server bude bolji..jel ima dosta gluposti..
I PREPORUKA ZA HEDOVE--nedajite admina svakog ko zasluzi..nego po zaslugama..po igri i ponasanju.. (samo preporuka)

ADMINI--nedajite svakom ko zatrazi admina..dobro ima dobrih admina na serveru kao sto su eskobar tito golub carlos shakal sell asdasd i ta ekipa..ali brate ima i onih koji se samo kurce kao sto si Adrenaline i empty1(ne onaj empty)...ti likovi rade sta oce....u po mape stave drugu mape....banuju i kikuju koga oce bez ikakvog razloga...i tako ta cuda...e da bi se to zaustavilo..ja bi molio da se malo pripazi da na njih..je i meni i vama je  u interesu da ovaj server postane bolji...... nije ovo da ja nesto sad serem protiv ova 2 admina..ali brate nemoze tako....OK.. :) :) :) :) :) :) :)

MAPE--
-e ovo je cudo na ovom serveru...nemozete stalno igram dust2 i snow...to se maltene stalno igra.....ajde malo produzite taj mapcycle........stavite nuke dust2002 westwood inferno dust2 dust1  cpl_strike italy italy2 estate assault.milita..yemen...clan_mil dust4ever cbble.....dobro od ovih se mapa neke i igraju...ali jako rijetko.....e da bi se to popravilo...napravite map listu i neka one idu po redu...i PLUS NEMA MJENJAJA U POLA MAPE..AKO MAPA TRAJE 30 MINUTA NEKA TAKO I BUDE....OK..
II i jos jedna fora..stalno pazite na team balance....
..

CITERI
---dobro i ja i vi znate da na "nasem" serveru cesto ima citera kao sto su Amaru CRonaldo  pro sniper elite  i tak ti....al mene cudi samo jedna stvar..zasto kada se otkrije citer daje mu se kick ili mali ban na sat ili 15 minuta....ja sam igrao na mnogo servera...i vidio sam neke extra stvari..otkriju citera..i odma dyn ban..pa neka se vise nikad nevrati..jer ako je jednom citovo opet ce....i mnogi koriste priliku cim nema admina..minimalno 1 citer je na serveru......
.....zato bi bilo dobro..da uradite ovo---davno nekad sam igro na jednom serveru zvao se tehnicom-i tamo je bilo..na ulazu u server..znaci pri spajanju na server oni su imali neki program..i ako neko ima cit...automatski nemoze uci na server...e to je extra stvar...

ETO TO JE OD MENE...NEMOJTE MISLITI SAD DA TU NESTO SMARAM I SEREM...ALI OVO SAMO RADIM DA NAM SERVER BUDE BOLJI....I POZZ VELIKI SVIMA..VIDIMO SE I PUCAMO NA BILECI 2....hehe...zzz ??? ??? :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

U svijetu moje mladosti padaju cak i zidovi kad bih te znao pronaci i da te mogu sakriti,DAO BI CARSTVO ZA TEBE...

Van mreže Tebra11

• Novi na forumu
  • *
  • Ugled: +2/-0
  • Bileća
    • Pogledaj profil
Одг: preporuke za bolji server
« Odgovor #1 poslato: 03.07.2010. 10:25:53 »
a u kojoj sam ja grupi? :D  8)

Van mreže Salter

• Super član
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #2 poslato: 03.07.2010. 10:59:15 »
..hahah ti si ..ovde izmedju mapa i citera....HEHHE
U svijetu moje mladosti padaju cak i zidovi kad bih te znao pronaci i da te mogu sakriti,DAO BI CARSTVO ZA TEBE...

Van mreže Y.W.Tae

• Iskusan
  • *
  • Ugled: +1/-0
  • Bileća
    • Pogledaj profil
« Odgovor #3 poslato: 03.07.2010. 11:21:48 »
e ovako.posto vec neko vrjeme igram na bilecoj..zelim da vam kazem neke stvari da server bude bolji..jel ima dosta gluposti..
I PREPORUKA ZA HEDOVE--nedajite admina svakog ko zasluzi..nego po zaslugama..po igri i ponasanju.. (samo preporuka)

ADMINI--nedajite svakom ko zatrazi admina..dobro ima dobrih admina na serveru kao sto su eskobar tito golub carlos shakal sell asdasd i ta ekipa..ali brate ima i onih koji se samo kurce kao sto si Adrenaline i empty1(ne onaj empty)...ti likovi rade sta oce....u po mape stave drugu mape....banuju i kikuju koga oce bez ikakvog razloga...i tako ta cuda...e da bi se to zaustavilo..ja bi molio da se malo pripazi da na njih..je i meni i vama je  u interesu da ovaj server postane bolji...... nije ovo da ja nesto sad serem protiv ova 2 admina..ali brate nemoze tako....OK.. :) :) :) :) :) :) :)

MAPE--
-e ovo je cudo na ovom serveru...nemozete stalno igram dust2 i snow...to se maltene stalno igra.....ajde malo produzite taj mapcycle........stavite nuke dust2002 westwood inferno dust2 dust1  cpl_strike italy italy2 estate assault.milita..yemen...clan_mil dust4ever cbble.....dobro od ovih se mapa neke i igraju...ali jako rijetko.....e da bi se to popravilo...napravite map listu i neka one idu po redu...i PLUS NEMA MJENJAJA U POLA MAPE..AKO MAPA TRAJE 30 MINUTA NEKA TAKO I BUDE....OK..
II i jos jedna fora..stalno pazite na team balance....
..

CITERI
---dobro i ja i vi znate da na "nasem" serveru cesto ima citera kao sto su Amaru CRonaldo  pro sniper elite  i tak ti....al mene cudi samo jedna stvar..zasto kada se otkrije citer daje mu se kick ili mali ban na sat ili 15 minuta....ja sam igrao na mnogo servera...i vidio sam neke extra stvari..otkriju citera..i odma dyn ban..pa neka se vise nikad nevrati..jer ako je jednom citovo opet ce....i mnogi koriste priliku cim nema admina..minimalno 1 citer je na serveru......
.....zato bi bilo dobro..da uradite ovo---davno nekad sam igro na jednom serveru zvao se tehnicom-i tamo je bilo..na ulazu u server..znaci pri spajanju na server oni su imali neki program..i ako neko ima cit...automatski nemoze uci na server...e to je extra stvar...

ETO TO JE OD MENE...NEMOJTE MISLITI SAD DA TU NESTO SMARAM I SEREM...ALI OVO SAMO RADIM DA NAM SERVER BUDE BOLJI....I POZZ VELIKI SVIMA..VIDIMO SE I PUCAMO NA BILECI 2....hehe...zzz ??? ??? :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

odlican post,,,mape brate samo dust dust 2 i snow,,,ako netko stavi assault dodje drugi admin i mjenja odma u dust,,,,nema logike

a ovo za admine ... sto se mene tice ne moram dobit admina na serveru 2,,,al treba pazit kome se daje

Van mreže Tebra11

• Novi na forumu
  • *
  • Bileća
    • Pogledaj profil
« Odgovor #4 poslato: 03.07.2010. 18:06:34 »
..hahah ti si ..ovde izmedju mapa i citera....HEHHE
hahahahahaha xDDD

Van mreže mrvica

• empty
  • Urednik
  • Super član
  • *
  • Ugled: +132/-25
  • Nobody is perfect, I am Nobody!!!
    • Pogledaj profil
    • CS Bileca serveri
« Odgovor #5 poslato: 04.07.2010. 01:19:07 »
Odlicno. Jos neki prijedlog?

Van mreže Y.W.Tae

• Iskusan
  • *
  • Ugled: +1/-0
  • Bileća
    • Pogledaj profil
« Odgovor #6 poslato: 04.07.2010. 15:15:51 »

jel se može ikako pojedinim adminima reć da ne stavljaju mape kao što su SNOW i MINI DUST kad je preko 15 igrača na serveru :S

i trebate uvest u mapama sa c4 da ako terori ne postave c4 u rundi svi dobiju smrt,a ako je c4 postavljena i policajci ne defaju nego pobjegnu da ne izgube zivot i pusku da se i njima isto desi :S

to treba uvest

Van mreže fiXer

• Poznat lik
  • *
  • Ugled: +3/-0
  • Serbia/Beograd
    • Pogledaj profil
« Odgovor #7 poslato: 07.07.2010. 00:55:27 »

jel se može ikako pojedinim adminima reć da ne stavljaju mape kao što su SNOW i MINI DUST kad je preko 15 igrača na serveru :S

i trebate uvest u mapama sa c4 da ako terori ne postave c4 u rundi svi dobiju smrt,a ako je c4 postavljena i policajci ne defaju nego pobjegnu da ne izgube zivot i pusku da se i njima isto desi :S

to treba uvest

UPRAVO TAKO ;)

I da jos nesto!
Ja sam novi na serveru i najmanje se pitam ovde..ali imam nekoliko predloga za bolji rad servera!

Da se nadje skripta koja vodi racuna o teambalance i sama ga regulise,da se na server uvede PRISTOJNOST koja je veoma vazna..Da se zna ko pije a ko placa!!

DA SU ADMINI NA SERVERU VLAST,ONI KOJI ZAVODE RED,A NE ONI KOJI PODSTICU IGRACE DA PSUJU(CAK I NEKI ADMINI PSUJU VEOMA RUZNE STVARI)

Da se napravi posebna tema na rad admina,na pravila servera, na koliko ljude treba banovati za ono sto su ucinili i za sta se sve banuje..
PRAVILNIK FORUMA I PRAVILNIK SERVRA BI JA MOGAO DA NAPRAVIM(naravno ako zele administratori foruma)

Da jedan admin banuje citera na 15 a drugi na 2323 min za isto delo,ne moze to tako..

POZ svima!
« Poslednja izmena: 07.07.2010. 01:06:09 fiXer »
OCE DA NAS ZABRANE SVI ZELE DA NAS NEMA, UDRUZENIM SNAGAMA SMO JACI OD SISTEMA!

GETTO FOR LIFE!

Van mreže Salter

• Super član
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #8 poslato: 07.07.2010. 13:36:16 »

to treba uvest

UPRAVO TAKO ;)

I da jos nesto!
Ja sam novi na serveru i najmanje se pitam ovde..ali imam nekoliko predloga za bolji rad servera!

Da se nadje skripta koja vodi racuna o teambalance i sama ga regulise,da se na server uvede PRISTOJNOST koja je veoma vazna..Da se zna ko pije a ko placa!!

DA SU ADMINI NA SERVERU VLAST,ONI KOJI ZAVODE RED,A NE ONI KOJI PODSTICU IGRACE DA PSUJU(CAK I NEKI ADMINI PSUJU VEOMA RUZNE STVARI)

Da se napravi posebna tema na rad admina,na pravila servera, na koliko ljude treba banovati za ono sto su ucinili i za sta se sve banuje..
PRAVILNIK FORUMA I PRAVILNIK SERVRA BI JA MOGAO DA NAPRAVIM(naravno ako zele administratori foruma)

Da jedan admin banuje citera na 15 a drugi na 2323 min za isto delo,ne moze to tako..

POZ svima!
...odlicno sve...i plus.treba se smanjit broj admina..samo oni koji rade svoj posao  da budu....pozz svima

Van mreže fiXer

• Poznat lik
  • *
  • Serbia/Beograd
    • Pogledaj profil
« Odgovor #9 poslato: 08.07.2010. 17:29:30 »
POD HITNO SKLONITI ONU SKRIPTU ZA CAMP ZONE!
ZALE SE LJUDI DA NE MOGU NI ORUZJE DA KUPE!!stavi neku drugu bre
od 20 sec da kene kad ovaj ne mrda!

GETTO FOR LIFE!

Van mreže Tebra11

• Novi na forumu
  • *
  • Bileća
    • Pogledaj profil
« Odgovor #10 poslato: 08.07.2010. 17:49:28 »
slazem se sa fixerom....kao i sa ostalim.....

Van mreže mrvica

• empty
  • Urednik
  • Super član
  • *
    • Pogledaj profil
    • CS Bileca serveri
« Odgovor #11 poslato: 09.07.2010. 18:01:28 »
Skriptu sam ja licno pravio. i namjerno sam stavio "ostre" zone, da bi se ljudi malo natjerali da igraju, na infernu sam na shakallov zahtjev povecao na pristojne vrijednosti dust2 je ok po meni, mozda joe neki sekund povecam.

Van mreže fiXer

• Poznat lik
  • *
  • Serbia/Beograd
    • Pogledaj profil
« Odgovor #12 poslato: 09.07.2010. 19:33:08 »
PROBLEM JE U TOME STO NEMA VREMENA DA SE KUPI ORUZJE HE PANCIR I JOS SVASTA NESTO ONO KRENE DA MI UNISTAVA ENERGIJU!!
POVECATI TO BAR NA 15-20 sec i to je to!
ILi staviti vreme za kupovinu sto je potrebno neke 4 sec!

GETTO FOR LIFE!

Van mreže mrvica

• empty
  • Urednik
  • Super član
  • *
    • Pogledaj profil
    • CS Bileca serveri
« Odgovor #13 poslato: 10.07.2010. 04:33:18 »
ajd vidjecu to malo, ja kupujem za 0.5 sec . . .

Van mreže Salter

• Super član
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #14 poslato: 10.07.2010. 10:32:02 »
..sto se mene tice campzone od 10 sec je u redu..ja oruzje iotako kupujem s F1 I F2... i plus kao mi treba bomba ili defuse to traje jos sekundice najvise..i nikad se nestekam u bazi tako da je  meni to ok...ALI RADI DRUGIH SLABIJIH IGRACA BI TREBALO MALO POVECAT...15sec je OK...jel i meni se ljudi zale na serveru i u vezi tog