Autor Tema: LISTA ČITERA  (Pročitano 13464 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Salter

• Super član
  • *
  • Ugled: +11/-9
  • Pol: Muškarac
    • Pogledaj profil
Одг: LISTA ČITERA
« Odgovor #15 poslato: 14.08.2010. 12:36:09 »
sta se prawite majmuni imate admina i boli vas kurac, mozete da radite sta wam wolja ... dodje wam djuka  banujete momka jer wam taki nije dolazio na server a KomadnoS ocete da ga ban momak kad dodje na server ne sme da se potpise KomandoS odmah mu je ban prwo mora da ceka da dodje neki head admin koji ga zna da bi mogao da igra da ne dobije ban...msm smjesno ... ne moze da se igra na serveru ... igram na bl2 ima 15 dana i ima 3 dana banowan sam 4 puta .. ewo opet me je neko banowo nabijem ga ... da ima razlog sto sam ban nebi se bunio ... al kad nema lepo wam dam ss a wi opet ban .. i sta ... ti mene nazivas kompleksasom... a tea ako je najbolji admin nema veze to postujem ... a sto me onda stalno kick i gag na masu nedelja .. juce sam samo pitao jel moze da se promjeni mapa a wi me ban ... empty me ban a widio je ss... da nemam nista ... a ti salter mozes da se kurcis na serveru kad imas admina ... a znas kad cu da ti se izvinem ako te widim nekada e onda ... pozz nadam se da ce owi  " admini " unban ...
.....kao prvo tog djuku ja nisam nikad ban..jer znam da je covjek cist...kao drugo ja sam te samo jednom ban i to sam se zajebo i lijepo ti se izvinio unban te i rekao ti igraj i uzivaj..znaci bio sam extra korektan...e sad..evo..odsad cu te ban cim te vidim na serveru....cim udjes.nemoras progovorit ni rjec ide ti ban,,,,,,
U svijetu moje mladosti padaju cak i zidovi kad bih te znao pronaci i da te mogu sakriti,DAO BI CARSTVO ZA TEBE...

Van mreže mrvica

• empty
  • Urednik
  • Super član
  • *
  • Ugled: +132/-25
  • Nobody is perfect, I am Nobody!!!
    • Pogledaj profil
    • CS Bileca serveri
« Odgovor #16 poslato: 14.08.2010. 19:00:12 »
Kao prvo nisi mi poslao ss, kao drugo okaci ih na forum da mogu svi da ih vide. Kao trece i ja cu te ban cim te vidim na serveru.

Van mreže aldin

• Extra član
  • *
  • Ugled: +3/-4
  • Tuzla
    • Pogledaj profil
« Odgovor #17 poslato: 17.09.2010. 22:35:25 »
ma djuka je pro  :P

Van mreže assassiN|sharm

• Extra član
  • *
  • Ugled: +4/-1
  • .This is not the end.This is not the beginning.
    • Pogledaj profil
« Odgovor #18 poslato: 22.10.2010. 14:15:36 »
[p47]SpeeDerS|^P3@ce_MJK_CZ....   

Taj je citer.

Van mreže Matesa

• Novi na forumu
  • *
  • Ugled: +0/-0
  • Bileća
    • Pogledaj profil
« Odgovor #19 poslato: 22.10.2010. 14:31:08 »
logitech jest citer sigurno,,,,,,ali mislim da vuuduu i mucos nisu citeri mislim da likovi dobro igraju,,,,,a oni koji igraju iy igraone neka kazu da ne dobijaju ban jer gledaju kod svog gdje se tko nalazi....pozz

Van mreže $ E-v-@-D-e $eXy DeVill $

• Novi na forumu
  • *
  • Bileća
    • Pogledaj profil
« Odgovor #20 poslato: 22.10.2010. 16:02:07 »
ajj koji si ti bot adsl isati ti njima nesto govoris oni samo rade svoj posao i ureduju serw i brinus e da nema citera .evo ja priznajem znaju i ova dva admina da sam ja imo citove i prizno sma da imam i ban su me ali ne na dugo opet su me unban i sada me opet znaju i gag i sve to zato sto imaju razloga nekakvih a nebih reko da bi oni to uradili nekom sasvim namjerno i bezz razloga i zato ako ti se nesvida to nesto kod njih obrati s eheadu ali poslje vakvih stvari sto si i o njemu napiso i spominjo ga neboj se nece ti puno povjerovat ! a salter ti se izvino i nemas nikakvih prava da mu psujes botino jedna !!!!!!

Van mreže Carlos

• Carlos
  • Iskusan
  • *
  • Ugled: +6/-1
  • Bileća
    • Pogledaj profil
« Odgovor #21 poslato: 22.10.2010. 21:16:38 »
Devile nauci pisati...  :o :o :o
« Poslednja izmena: 22.10.2010. 21:36:30 mrvica »

Van mreže mrvica

• empty
  • Urednik
  • Super član
  • *
  • Ugled: +132/-25
  • Nobody is perfect, I am Nobody!!!
    • Pogledaj profil
    • CS Bileca serveri
« Odgovor #22 poslato: 22.10.2010. 21:38:57 »
karakteristicne nickove mozete staviti ovdje, mada je ovo ne zvanicna "lista citera" svaki igrac svaki put treba da bude provjeren, a ne kao djuka nick "cenzurisan :(" odmah mu ban, a to je standardni nick kad neko "popusi" cenzuru.

Van mreže vuduu

• Poznat lik
  • *
  • Ugled: +2/-1
  • Bileća
    • Pogledaj profil
« Odgovor #23 poslato: 30.10.2010. 17:00:55 »
molio bih da se vuduu ukloni sa liste citera

Van mreže bezolovni

• Novi na forumu
  • *
  • Bileća
    • Pogledaj profil
« Odgovor #24 poslato: 31.10.2010. 00:09:22 »
vuduu je bot, a ne citer  :D  :D  :P salim se ja batice

Van mreže .::Zepce Crew::.|BoKi|

• Neću kući neću nikad!!!
  • Extra član
  • *
  • Ugled: +8/-0
  • Bileća
    • Pogledaj profil
« Odgovor #25 poslato: 01.11.2010. 16:27:30 »
Evo lista mojih čitera

1.desert eagle
2.DarkAngel
3. .:: E D I S ::.
4.B3lma
5.The Mercenary

:P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P : P :P :P :P :P

Van mreže vuduu

• Poznat lik
  • *
  • Ugled: +2/-1
  • Bileća
    • Pogledaj profil
« Odgovor #26 poslato: 03.11.2010. 18:57:37 »
MONSTER nema nista

Van mreže Adrenaline [Vladan]

• Extra član
  • *
  • Ugled: +42/-31
  • 46.4.76.142:27300
    • Pogledaj profil
« Odgovor #27 poslato: 03.11.2010. 20:47:28 »
Salter je jedna botina koja sve radom banuje a ne pogleda ima li taj nesto ... uopste ne prati cim se naprawi skor dobar on ga ban ... kao i mene prekljuce ban a imam sliku da nemam nista .. samo a ti Tea admine popusi mi kurac majmune jedan ti si jos gori .. nisam gledao 2 veca bo2 od admina kao was 2 ... ne radite kako treba ... a ti sto napisa masinac da je citer nije citer to mi je drug ne zna ni da igra a ti ga proziwas ... smjesno ... cim neko dodje bolji na server npr djuka-pw-mne odmah mu je ban cim udje ... By HiP-HoP-GorilA

Slusaj sad vamo cobane jedan, zna se fino da ja nikog ne stedim. Pa ovako da ti kazem:
Kao prvo: NE kaze se proziWas neko prozivas. Bio jednom jedan ciko po imenu Vuk Stefanovic Karadzic koji je fino napravio nama da imamo cime pisati ali ti to en znas jer si seljacki coban!
Kao drugo: NEMAS pravo da pricas nesto o SALTERU i TAETU jer su oni sa razlogom admini a ti nisi, cobance, i ako ti se ne svidja njihov rezim zabi se u tri pizde materine i izadji sa servera.
Kao trece: Cudi me kako coban zna za rijec popusi i kurac jer su to fragiziolizmi na ulici a ti si coban obicni
I kao cetvrto: Gon' se odavde jer smrdis na ovce do Banja Luke !!!! >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(

Van mreže aldin

• Extra član
  • *
  • Ugled: +3/-4
  • Tuzla
    • Pogledaj profil
« Odgovor #28 poslato: 03.11.2010. 22:17:08 »
aj adrenalin nemoj psovat radi nekog cobana nevalja to budi strpljen spasen pusti cobana nek cuva ovce  ;D mada sam i ja stocar imam krave al jebga sve je to dio necijeg zivota  ;)

Van mreže Adrenaline [Vladan]

• Extra član
  • *
  • Ugled: +42/-31
  • 46.4.76.142:27300
    • Pogledaj profil
« Odgovor #29 poslato: 04.11.2010. 09:07:19 »
aj adrenalin nemoj psovat radi nekog cobana nevalja to budi strpljen spasen pusti cobana nek cuva ovce  ;D mada sam i ja stocar imam krave al jebga sve je to dio necijeg zivota  ;)

Druze nema kod mene palamudjenja i ladjena muda u toploj vodi. E vidis koliko se ti i on razlikujete. Ti si stocar i civilizovan covjek a on je obican coban. Uff jebiga kad moram :D

Ne zamjerite :)