Napisano je preko 40 000 postova i registrovano 3 000 članova!
0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Citat: radic_ 27.05.2011. 11:52:27Moze unbanJesi dobio unban? nema te na ban listi.
Moze unban
Napihite kad skinete.
Citat: radic_ 30.05.2011. 21:14:14udjem jednom u mjesecu i dobijem ban fala za unbanRadicu i dok sam ja imao admina ti ti imo neke scripte itd.. Scripte:Dmg & Aim Silent !To sam 100% siguran i skripta se ne vidi na DEMU i SS pa zato vam kazem zabranite mu igranje na serveru !! Pozz
udjem jednom u mjesecu i dobijem ban fala za unban
Ok moja greska mogao si napisati na admin say da si ti ..imao si odlican skor pa sam te vrlo malo i propratio ..ocigledno nedovoljno ..moja greska izvini ..ako nisi unbanovan ostavi ip il id da te unban ..
Citat: Masja 02.06.2011. 20:44:09Ok moja greska mogao si napisati na admin say da si ti ..imao si odlican skor pa sam te vrlo malo i propratio ..ocigledno nedovoljno ..moja greska izvini ..ako nisi unbanovan ostavi ip il id da te unban ..Nije problem ako si pogrijesio, ali radije nemojte ban ako niste sigurni. Ja cu odsad sve ss i demo ostavljati na forum. Ovo je sigurno jedno 15 put da su me ban, meni to ne igra ulogu sto sam banovan, vec cisto dokaz da se malo uozbiljite sa provjerom igraca.
Citat: Nick Praskaton 02.06.2011. 21:07:09Citat: Masja 02.06.2011. 20:44:09Ok moja greska mogao si napisati na admin say da si ti ..imao si odlican skor pa sam te vrlo malo i propratio ..ocigledno nedovoljno ..moja greska izvini ..ako nisi unbanovan ostavi ip il id da te unban ..Nije problem ako si pogrijesio, ali radije nemojte ban ako niste sigurni. Ja cu odsad sve ss i demo ostavljati na forum. Ovo je sigurno jedno 15 put da su me ban, meni to ne igra ulogu sto sam banovan, vec cisto dokaz da se malo uozbiljite sa provjerom igraca.Cuj ga kako se hvali Sto ne dominiras kad sam ja na serveru