Autor Tema: samoubojica i fifa boy  (Pročitano 3570 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Salter

• Super član
  • *
  • Ugled: +11/-9
  • Pol: Muškarac
    • Pogledaj profil
samoubojica i fifa boy
« poslato: 18.08.2010. 12:04:02 »
..to su 2 klinca od 11 godina...malci znaju da igraju..al nemogu da budu prvi..zato koriste cit...tocno tokio drift....molim vas izvinite sto sam ih branio..nisam vjerovo...skinite im imunitet i od meen dobijaju dyn ban,......... samoubojica mi je bio sumnjiv....izadjem iz igraone i odem kod njega u stan..kad mali cituje.....a fifa boy mu je najbolji prijatelj...i on sigurno pali...kreteni mali......zato skinite imunitet i lete....
U svijetu moje mladosti padaju cak i zidovi kad bih te znao pronaci i da te mogu sakriti,DAO BI CARSTVO ZA TEBE...

Van mreže Salter

• Super član
  • *
    • Pogledaj profil
Одг: samoubojica i fifa boy
« Odgovor #1 poslato: 18.08.2010. 12:08:14 »
i djuka pw me i pro munja isto sto posto....zvao sam jednog druga kod mene u igraonu..i on ih je gledo...lik igra cs 10 godina...5 puta je jaci igrac od mene..i on kaze..imaju sto posto cit..samo ga dobro kriju......tako da..dzabe ih branite..vjerujem pravim majstorima
U svijetu moje mladosti padaju cak i zidovi kad bih te znao pronaci i da te mogu sakriti,DAO BI CARSTVO ZA TEBE...

Van mreže Y.W.Tae

• Iskusan
  • *
  • Ugled: +1/-0
  • Bileća
    • Pogledaj profil
« Odgovor #2 poslato: 18.08.2010. 16:20:48 »
..to su 2 klinca od 11 godina...malci znaju da igraju..al nemogu da budu prvi..zato koriste cit...tocno tokio drift....molim vas izvinite sto sam ih branio..nisam vjerovo...skinite im imunitet i od meen dobijaju dyn ban,......... samoubojica mi je bio sumnjiv....izadjem iz igraone i odem kod njega u stan..kad mali cituje.....a fifa boy mu je najbolji prijatelj...i on sigurno pali...kreteni mali......zato skinite imunitet i lete....

jbga jos se kreten zalagao da fifa dobije imunitet,mali cile ce dobit samar kad dodjem u zepce

Van mreže mrvica

• empty
  • Urednik
  • Super član
  • *
  • Ugled: +132/-25
  • Nobody is perfect, I am Nobody!!!
    • Pogledaj profil
    • CS Bileca serveri
« Odgovor #3 poslato: 20.08.2010. 20:00:55 »
Polako ljudi, djeca al' evo samoubojica ima obraza da me pita da mu dam admina. .. .. ..

Van mreže Salter

• Super član
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #4 poslato: 21.08.2010. 00:09:05 »
moze da dobije tuki a ne admina  8) 8) 8) 8) 8)