Autor Tema: Stalno mjenjanje mapa i stavljanje isti mapa...obavezno procitati  (Pročitano 4181 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Salter

• Super član
  • *
  • Ugled: +11/-9
  • Pol: Muškarac
    • Pogledaj profil
..e vako....danas sam igrao cs od 10 pa do 3 ..i u tom razmaku su dd2 inf west aztec bili svaka po 2  puta  neke i 3...i igra se dust2 empti stavi nuke pa itali..super mape malo za promjenu...kad u pola itali dodje lik i da vote za aztec0 i dd2...i aj popizdim i kazem nece se ovo igrat....i dam novi vote train dust castle i cblle jer danas nisu jos bile.i ljudi izaberu dust castle..i krene se igrat..nakon 5 minuta neko daje vote za aztec0... mislim stvarno debilno...MENE ZABOLI ONA STVAR STO JE POLA VAS TESKI BOTOVI PA NEZNATE MAPE I IGRATE SAMO ISTO........samo bi igrali dd2 i aztec i west......UBUDUCE KOME SE NESVIDJA MAPA NEKA IZADJE......vako nam samo dzabe igraci seru sto stalno menjamo mape..samo bezze gubimo igrace...toliko od mene...POZZ
U svijetu moje mladosti padaju cak i zidovi kad bih te znao pronaci i da te mogu sakriti,DAO BI CARSTVO ZA TEBE...

Van mreže Salter

• Super član
  • *
    • Pogledaj profil
Одг: Stalno mjenjanje mapa i stavljanje isti mapa...obavezno procitati
« Odgovor #1 poslato: 30.08.2010. 14:53:18 »
i plus po ko zna koji put ponavljam da se nemjenjaju mape u po neke dr mape....igra se neka mapa 10 minuta nekom se igra dd2 i promjeni...
U svijetu moje mladosti padaju cak i zidovi kad bih te znao pronaci i da te mogu sakriti,DAO BI CARSTVO ZA TEBE...

Van mreže StrongMan

• Novi na forumu
  • *
  • Ugled: +0/-1
  • Bileća
    • Pogledaj profil
« Odgovor #2 poslato: 05.09.2010. 23:46:36 »
Prvi koji to radi si ti.Neki dan cim si usao stavljas train i govoris nam morao sam promjeniti mi te pitamo sto ti cutis ......... stfu

Van mreže Salter

• Super član
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #3 poslato: 06.09.2010. 12:20:06 »
..ak ti dodjem tamo pa ti samar odvalim bolidu jedan..promjenio sam jer je prije traina bio cini mi se ww ili dd2 koji je jednom 5 puta bio taj dan...a ti si toliki bot pa znas igrat samo iste  mape....zato bgatti suti..neznam sto se ti javljas ovde uopce ovo je samo za admine :D

Van mreže Seinfeld

• Novi na forumu
  • *
  • Ugled: +1/-1
  • Bileća
    • Pogledaj profil
« Odgovor #4 poslato: 07.09.2010. 02:51:10 »
Sta ces ti takav majmun cupavi :) Eto vidis koliko si glup nije bio ni ww ni dd2 vec je bio astek koji nije bio toga dana i zato konjo moj mali ne seri puno jer ces morati na kraju da pojedes ta govna koja si israo.

Mani se cs-a procitaj neku knjigu dobro ce ti doci.Mozda Jezeva kucica hahah nuby

Van mreže assassiN|sharm

• Extra član
  • *
  • Ugled: +4/-1
  • .This is not the end.This is not the beginning.
    • Pogledaj profil
« Odgovor #5 poslato: 29.10.2010. 11:39:33 »
Salta je upravu samo 1 te iste mape.Igra se inf, Dam vote:
de_westwood
de_aztec0
de_train
de_cbble
de_nuke (nisam siguran)

Namerno dajem ww posto je bile pre 2 mape, s namerom da vidim koko ce ih biti za ww.Ono na kraju izabrali ww.I skontam da se skoro samo ww(najvise daje).Ako se slazete(admini)da malo za promenu pustamo neke druge mape:
de_train
de_shakal_nuke
de_cbble
de_clan1_mill
de_cpl_fire
de_cpl_strike
de_dust_caste
de_verso
cs_assault
de_irak
de_prodigy
de_piranesi

AKO SAM NESTO ZABORAVIO.NAPISACU POSLE,KAD SE SETIM :)

RAZMOTRITE OVO  :)

Van mreže assassiN|sharm

• Extra član
  • *
  • Ugled: +4/-1
  • .This is not the end.This is not the beginning.
    • Pogledaj profil
« Odgovor #6 poslato: 29.10.2010. 11:45:53 »
Evo jos malo:

de_dust2002b
de_crete_b2
de_salt2
de_cpl_mill
de_aztec_remake
de_chateau
cs_office
cs_italy2