Autor Tema: Dobio sam BAN od Y.W.Tea  (Pročitano 13004 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže StrongMan

• Novi na forumu
  • *
  • Ugled: +0/-1
  • Bileća
    • Pogledaj profil
Одг: Dobio sam BAN od Y.W.Tae
« Odgovor #15 poslato: 03.09.2010. 13:08:34 »
Moze li iko dokazati da sam ja koristio "Aim" !

Mislim ima li iko neki demo ili tako nesto !!!

Van mreže Seinfeld

• Novi na forumu
  • *
  • Ugled: +1/-1
  • Bileća
    • Pogledaj profil
Одг: Dobio sam BAN od Y.W.Tea
« Odgovor #16 poslato: 03.09.2010. 17:11:22 »
Ovako ja sam izgubio admina jer mi je pw ostau u cfg tako da su mi skinuli admina jer  je neko drugi ulazio u moga admina :)

Kao drugo tae ti kazes da on ima aim mogu samo reci ahahhaha

Kazes iznenadni okretnji i pucanj u glavu :(

Znaci da bi vecina njegovih ubistava trebala biti headshoti otidji na top 15 pa ces da se uvjeris koliko ima headova a koliko ubistava malo veca razlika zar ne?

Jedno je sigurno O.o nema aim on je cak ovde bio admin a i ti si ga provjeravao.

Ali cekaj emptya i shaklla neka oni kazu

pozzzz

Van mreže Y.W.Tae

• Iskusan
  • *
  • Ugled: +1/-0
  • Bileća
    • Pogledaj profil
« Odgovor #17 poslato: 04.09.2010. 00:35:44 »
Ovako ja sam izgubio admina jer mi je pw ostau u cfg tako da su mi skinuli admina jer  je neko drugi ulazio u moga admina :)

Kao drugo tae ti kazes da on ima aim mogu samo reci ahahhaha

Kazes iznenadni okretnji i pucanj u glavu :(

Znaci da bi vecina njegovih ubistava trebala biti headshoti otidji na top 15 pa ces da se uvjeris koliko ima headova a koliko ubistava malo veca razlika zar ne?

Jedno je sigurno O.o nema aim on je cak ovde bio admin a i ti si ga provjeravao.

Ali cekaj emptya i shaklla neka oni kazu

pozzzz

što uživate pravit se pametni a ispast glupi.....znam šta je aim...i znam da je tad kad sam ga banovao imao aim...ćao

Van mreže Seinfeld

• Novi na forumu
  • *
  • Bileća
    • Pogledaj profil
« Odgovor #18 poslato: 04.09.2010. 01:41:16 »
Aj malo skontaj "PAMETNI" :)

Svi oni koji imaju aim pucaju malo veci rafal jer naravno metak sam gadja glavu i tako su odma vece sanse pogoditi glavu  :) , a O.o puca po 3 metka iz rafala sto znaci da MOZDA NEMA AIM.

Kao drugo O.o ima 150 sati na serveru i drugi admini su ga provjeravali i nista nisu nasli a admina ima pravo puno i kako si samo ti pametan nasao da prigovaras  a puske u rukama ne znas drzati haha :)

I na kraju kada malo stanes i zamislis se ti si njega banovao bez ikakvoga razloga, a siguran sam da se i tebi dogodilo kada ti neko puca iza ledja ili sa strane a ti se naglo okrenes i dadnes mu  headshoot .....

POZ i uzivaj

Cuj njega ispadnemo glupi haaaaaaaaaaahahahaha kada se dobro ismije opet cu doci na forum :)

Van mreže Y.W.Tae

• Iskusan
  • *
  • Bileća
    • Pogledaj profil
« Odgovor #19 poslato: 04.09.2010. 10:41:15 »
Aj malo skontaj "PAMETNI" :)

Svi oni koji imaju aim pucaju malo veci rafal jer naravno metak sam gadja glavu i tako su odma vece sanse pogoditi glavu  :) , a O.o puca po 3 metka iz rafala sto znaci da MOZDA NEMA AIM.

Kao drugo O.o ima 150 sati na serveru i drugi admini su ga provjeravali i nista nisu nasli a admina ima pravo puno i kako si samo ti pametan nasao da prigovaras  a puske u rukama ne znas drzati haha :)

I na kraju kada malo stanes i zamislis se ti si njega banovao bez ikakvoga razloga, a siguran sam da se i tebi dogodilo kada ti neko puca iza ledja ili sa strane a ti se naglo okrenes i dadnes mu  headshoot .....

POZ i uzivaj

Cuj njega ispadnemo glupi haaaaaaaaaaahahahaha kada se dobro ismije opet cu doci na forum :)

kada ti se nišan sam okrene sa lika kojeg si ubio na lika na sasvim drugoj strani mape tu nema nikakvih refleksa...to je to

Van mreže Seinfeld

• Novi na forumu
  • *
  • Bileća
    • Pogledaj profil
« Odgovor #20 poslato: 04.09.2010. 14:42:53 »
Pitaj ostale admine ima li aim zar nije logicno da bi bio uhvacen u 150 sati igre na serveru , nego nasao se neki cupvai admin da pametuje hahahaha CUclaj nesto p[ozz
« Poslednja izmena: 04.09.2010. 15:00:03 Seinfeld »

Van mreže Salter

• Super član
  • *
  • Ugled: +11/-9
  • Pol: Muškarac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #21 poslato: 04.09.2010. 16:34:43 »
Pitaj ostale admine ima li aim zar nije logicno da bi bio uhvacen u 150 sati igre na serveru , nego nasao se neki cupvai admin da pametuje hahahaha CUclaj nesto p[ozz
... pa sta..imam i ja 180sati pa niiko nije skonto da imam cit.... :o :o :o >:( ;D ;D ;D ;D
U svijetu moje mladosti padaju cak i zidovi kad bih te znao pronaci i da te mogu sakriti,DAO BI CARSTVO ZA TEBE...

Van mreže StrongMan

• Novi na forumu
  • *
  • Bileća
    • Pogledaj profil
« Odgovor #22 poslato: 04.09.2010. 16:35:34 »
Aj Y.W.Tae aj ti meni reci kako izgleda kada neko ima aim?

Van mreže Y.W.Tae

• Iskusan
  • *
  • Bileća
    • Pogledaj profil
« Odgovor #23 poslato: 04.09.2010. 19:55:43 »
Aj Y.W.Tae aj ti meni reci kako izgleda kada neko ima aim?

http://www.youtube.com/watch?v=LE7niIjGiYw

ovako :) ovo je kao da tebe gledam ;)

Van mreže StrongMan

• Novi na forumu
  • *
  • Bileća
    • Pogledaj profil
« Odgovor #24 poslato: 05.09.2010. 01:07:35 »
Aaaaaaaaa to je aim sada znam kako izgleda kada neko ima aim....

Van mreže StrongMan

• Novi na forumu
  • *
  • Bileća
    • Pogledaj profil
« Odgovor #25 poslato: 05.09.2010. 18:33:28 »
... pa sta..imam i ja 180sati pa niiko nije skonto da imam cit.... :o :o :o >:( ;D ;D ;D ;D

FAGOTTTTTTTTTTTT :))))))))