Autor Tema: Pravila za vrijeme turnira  (Pročitano 20288 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Carlos

• Carlos
  • Iskusan
  • *
  • Ugled: +6/-1
  • Pol: Muškarac
  • Bileća
    • Pogledaj profil
Одг: Pravila za vrijeme turnira
« Odgovor #15 poslato: 19.11.2010. 14:06:20 »
Nije mi jasno sta smarate oko pravila,ona su tu,kakva su takva su,a vi treba da ih postujete!!! Prijavili ste se da igrate a ne da kukate na pravila.
P.S. Scroll i 16 bita i treba izbacit,nije cit ali nije ni fer da se igra tako. O izbacivanju ss-ova ne treba raspravljat,ima nas svakakvih...

Van mreže Salter

• Super član
  • *
  • Ugled: +11/-9
    • Pogledaj profil
« Odgovor #16 poslato: 19.11.2010. 14:34:44 »
Zepce Crew je protiv ukidanja skrola..apsolutno podrzavam djuku..i lajkam mu onaj drugi post 100 puta..hahahhaa

a to za SS-koji ss da stavimo...ss skora i ss smoka??

napisao sam to za ss jer nisam bio obavjesten u potpunosti.....tae mi je jutros objasnio pa mi sad jasno ured sve..hehe

a to za cit..bogati ako se u ovi 5 mjeseci nisi uvjerio da nisam citer onda stvarno...

U svijetu moje mladosti padaju cak i zidovi kad bih te znao pronaci i da te mogu sakriti,DAO BI CARSTVO ZA TEBE...

Van mreže Carlos

• Carlos
  • Iskusan
  • *
  • Ugled: +6/-1
  • Bileća
    • Pogledaj profil
« Odgovor #17 poslato: 19.11.2010. 14:37:28 »
Mislio sam uopsteno Salter,nije mi bila namjera da ikog prozivam ili optuzujem za cit ili bilo sta drugo... Pogresno si me razumio...

Van mreže Salter

• Super član
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #18 poslato: 19.11.2010. 14:39:34 »
hehe carlose kraljino ja sam ovo odgovarao djuki..nisam na tebe ni mislio..hehehe

al nema veze sad...zivio!!
U svijetu moje mladosti padaju cak i zidovi kad bih te znao pronaci i da te mogu sakriti,DAO BI CARSTVO ZA TEBE...

Van mreže djuka-pv-mne

• Poznat lik
  • *
  • Ugled: +1/-0
  • Bileća
    • Pogledaj profil
« Odgovor #19 poslato: 19.11.2010. 15:04:28 »
durke sta se furate na  svjetske  turnire  i takmicenja, ovde pola  igraca ne umije  da kupi skraceno oruzje a ne sta drugo i to za skrol pojma nema, protiv sam ukidanja skrola ako si igrac  ubices me i pod skrolom jer nijesam ja kriv sto je "neko" bot pa ce me "teze" ubiti pod skrolom, nemoj ad se sprdate sa jacim igracima koji su savladali tehniku skrolla i banny-ja  (bez skripte), tako da podnosim zalbu na skroll i bany, nek se izjasne sve ekipe za skrol pa da igramo.

**m*o*n*t*e*n*i*g*e*r*s*i** su PROTIV zabrane SKROLLa i banny hopa.
ocekujem da se izjasne i druge ekipe

kao i jos edan predlog, da se dozvoli da svaka od ekipa ima jednu rezervu u spectorima pa da se u slucaju pucanja neta  ta rezerva moze da ukljuci u igru, a ako se desi da ta rezerva udje u igru kao 6. igrac onda da se ta ekipa diskvalifikuje, mislim da s ena ovaj nacin moze ograditi od svih nepravilnosti.hvala

A ipak ako su montenigersi takve igracine kao sto ti tvrdis da jesu nece biti problema da osvoje turnir bez scrolla i bunny hopa, jer nismo mi krivi sto je netko bot pa ne zna igrati bez tog. Eto bas je tesko scrollat preko misa, nitko ne moze da nauci..... Ako ste vec toliko pro naucite se scrollat preko CTRL sto je pravilno, a ne samo "gurat kuglicu od misa". Protiv sam tog da svaka ekipa ima jednog u spectatorima, jer onda ce biti "slucajnih diskonektovanja", kako bi igrac kojemu ne ide tu mapu ili taj dan mogao izaci, tj. biti zamijenjen nekim drugim. (Ako zelite gledat kako tko igra imati cete demo na forumu, nema potrebe da itko bude u spectatorima osim sudija).
Djuka nista osobno, nemoj se sad ljutiti, cijenim tvoje prijedloge.

nick nemas frke st ose tvog misljenja tice, ti znas za sta j a tebe smatram ovde.ali primjedba je : ZA STA MI ONDA SLUZI ZAMJENA, LOGICNO JE DA  IGRAC KOJEM NE IDE BUDE ZAMIJENJEN,jer upravo tome zamjen i sluzi (uz gore  navedeno pucanje veze, jer ja znam sebe, muku mucim sa konekcijom,sad je malo bolja jer sam uzo 3x jaci internetadsl paket flat5)
mislim da se razumijemo i da ce te dopustiti 1 zamjenu u spectorima

Van mreže HeRcuLeS

• C r v e n A | Z v e z d A
  • Extra član
  • *
  • Ugled: +1/-2
    • Pogledaj profil
« Odgovor #20 poslato: 19.11.2010. 15:08:55 »
jel se danas igra turnir...na bileci CW ...javljajte odma da znam...posto pise da igramo u 18 00 na bileci cw a nepise koji dan
Upališ komp, sjedneš u stolicu, klikneš dva puta na ikonu, udješ na server, izabereš tim, staviš slušalice i tvoj život je savršen idućih 3 sata. Nije te briga jesi gladan,jeli ti zima,dali imas para

Van mreže yoe sakic

• Urednik
  • Poznat lik
  • *
  • Ugled: +8/-0
    • Pogledaj profil
« Odgovor #21 poslato: 19.11.2010. 15:16:37 »
sutra se igra

Van mreže vuduu

• Poznat lik
  • *
  • Ugled: +2/-1
  • Bileća
    • Pogledaj profil
« Odgovor #22 poslato: 19.11.2010. 15:26:36 »
to da 6 igrac bude u specu...to nema nikakvog smisla....mnogi klanovi igraju iz igraone....

Van mreže Salter

• Super član
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #23 poslato: 19.11.2010. 16:03:28 »
Vuduu je u pravu..evo prvo mi..igramo iz igraone..i sigurno bi nam 6.bio neko iz igraone i pokazivao..zasto da se lazemo..kad bi to svi radili..zato..od toga nema nista

Van mreže Durke

• Poznat lik
  • *
  • Ugled: +10/-2
  • Bileća
    • Pogledaj profil
« Odgovor #24 poslato: 19.11.2010. 18:13:51 »
mozete se tuzit na ova pravila ali nista od tih pravila nece se skinuti , ova pravila ce se postivati..... ako necete da postivate pravila necete ni igrati ...

Van mreže djuka-pv-mne

• Poznat lik
  • *
  • Bileća
    • Pogledaj profil
« Odgovor #25 poslato: 20.11.2010. 02:44:41 »
nekontam zasto zabranjujete scroll..to je stvar igre..od igraca do igraca...to je retardirano..ostala pravila su ok..al ovo za scroll nigde veze..znaci ja 2 godine igram s scroll i sad moram menjat ...bezzze

Zato sto scrollanje preko misa nije pravilno.

nije ni pravilno da nema nagrada pa sta mi mozemo... zato nick spremi 100e da podijelis  djeci ko nagradu

Van mreže Nick Praskaton

• Urednik za Kombiniranje
  • Urednik
  • Extra član
  • *
  • Ugled: +24/-7
  • Kombiniram
    • Pogledaj profil
« Odgovor #26 poslato: 20.11.2010. 08:17:53 »
nekontam zasto zabranjujete scroll..to je stvar igre..od igraca do igraca...to je retardirano..ostala pravila su ok..al ovo za scroll nigde veze..znaci ja 2 godine igram s scroll i sad moram menjat ...bezzze

Zato sto scrollanje preko misa nije pravilno.

nije ni pravilno da nema nagrada pa sta mi mozemo... zato nick spremi 100e da podijelis  djeci ko nagradu

Heheh, ali nije ni pravilno igrati na turniru dzaba, tj. bez nekakvog novcanog uloga, tako da bi sam taj ulog dijelili kao nagradu.
P.S. nagrada postoji  :P
« Poslednja izmena: 20.11.2010. 08:21:00 Nick Praskaton »
This Kingdom Shall Fall.

Van mreže Y.W.Tae

• Iskusan
  • *
  • Bileća
    • Pogledaj profil
« Odgovor #27 poslato: 20.11.2010. 09:53:11 »
MOŽE LI NETKO MENI SAD REĆI ŠTA MI TREBAMO URADIT KAD KRENE MEČ???
KAKVE SS-ove STAVIT I KAD??????????

HVALA

Van mreže Nick Praskaton

• Urednik za Kombiniranje
  • Urednik
  • Extra član
  • *
  • Ugled: +24/-7
  • Kombiniram
    • Pogledaj profil
« Odgovor #28 poslato: 20.11.2010. 10:02:31 »
MOŽE LI NETKO MENI SAD REĆI ŠTA MI TREBAMO URADIT KAD KRENE MEČ???
KAKVE SS-ove STAVIT I KAD??????????

HVALA

Pa sve vam pise, znaci kad zavrsi match stavite screenshot od SS runde i stavite SS koji cete uraditi sami na kraju matcha kad netko iz vaseg tima baci smoke bombu, da bi se moglo utvrditi da li je netko igrao na 16 bita XD
This Kingdom Shall Fall.

Van mreže yoe sakic

• Urednik
  • Poznat lik
  • *
  • Ugled: +8/-0
    • Pogledaj profil
« Odgovor #29 poslato: 20.11.2010. 10:43:28 »
e sad jebiga.to sad sa ss nece pola ljudi moci da uradi iz prostog razloga sto igra iz igraone i nema pristup "program files"