Autor Tema: Tema za sve i svasta!  (Pročitano 735566 puta)

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže mrvica

• empty
  • Urednik
  • Super član
  • *
  • Ugled: +132/-25
  • Pol: Muškarac
  • Nobody is perfect, I am Nobody!!!
    • Pogledaj profil
    • CS Bileca serveri
Одг: Tema za sve i svasta!
« Odgovor #105 poslato: 10.12.2010. 02:33:34 »
Ako lik onako dobro igra trebali bi ga bolji igraci u BiH znati,a pouzdano znam da se taj lik ne samo sto nema steam ne pojavljuje na LANu...a tu mi nesto mnogo smrdi!!!Medjutim,necu da se cimam oko toga...uostalom ako je cist,ne znam sta onakav "pro" radi na Bileci...toliko :)
Jiba brate da ti njega malo kroz sake propustis?

Van mreže Salter

• Super član
  • *
  • Ugled: +11/-9
    • Pogledaj profil
« Odgovor #106 poslato: 10.12.2010. 15:01:20 »
Ako lik onako dobro igra trebali bi ga bolji igraci u BiH znati,a pouzdano znam da se taj lik ne samo sto nema steam ne pojavljuje na LANu...a tu mi nesto mnogo smrdi!!!Medjutim,necu da se cimam oko toga...uostalom ako je cist,ne znam sta onakav "pro" radi na Bileci...toliko :)

ja msm da je lik cist...ako ima nesto ima scriptu da mu se nisan na kalasu netrese..to sam bas juce gledo..o wh nema rjeci..tu je cist...a JIBA brate nasa bileca je igracki mnogo jak server..kada se skupi 10 najjaci  igraca na bileci mozemo se mjeriti s svakim serverom u bih..ja mnogo furam po ostalim serverima i znam kaki su di igraci...samo JJJKM je igracki jaci..ja bi tako rekao..

plus KGB ALFA.30 i neki server u svijetu..igracki nije nesto bogznasto..ja sam tamo(nije da se hvalim)neki dan u 2 mape napravio masakr...ljudi me pitaju ko si ti odakle si...tako da..bileca na gametrackeru je 9 10 server..cisto zato sto nam je server po noci "prazan"......nasa bileca je mnogo dobar server..i igraci kao sto je suzzwow(ako je sigurno) cist su nam dobrodosli....
U svijetu moje mladosti padaju cak i zidovi kad bih te znao pronaci i da te mogu sakriti,DAO BI CARSTVO ZA TEBE...

Van mreže Salter

• Super član
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #107 poslato: 10.12.2010. 15:06:37 »
plus JIBA postoji i na steamu cit..samo se ljudima neisplati citovati na steamu...jer odma gubi taj steam i mora placati novi kupovati..tako neka sranja bla bla
U svijetu moje mladosti padaju cak i zidovi kad bih te znao pronaci i da te mogu sakriti,DAO BI CARSTVO ZA TEBE...

Van mreže Salter

• Super član
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #108 poslato: 10.12.2010. 16:03:10 »
esko ludak dosta..ako cete to rjesavat rjesite preko fb ili msn..nemojte da ljudi citaju to ovde..pozz i nista osobno :D

Van mreže Nick Praskaton

• Urednik za Kombiniranje
  • Urednik
  • Extra član
  • *
  • Ugled: +24/-7
  • Kombiniram
    • Pogledaj profil
« Odgovor #109 poslato: 10.12.2010. 16:55:44 »
U pola sata vjezbe mozete skontati kako da imate 3 puta bolji recoil na kalasu i kako da pucate rafal a da ne rasipa, samo sto je 90% likova lijeno da kreira mapu i vjezba sam. (i sam spadam u tih 90%)
« Poslednja izmena: 10.12.2010. 17:00:11 Nick Praskaton »
This Kingdom Shall Fall.

Van mreže St.Anger

• St.Anger
  • Extra član
  • *
  • Ugled: +7/-4
  • Mudo labudovo xD
    • Pogledaj profil
« Odgovor #110 poslato: 10.12.2010. 18:43:16 »
DA HAHAH  :P :P :P :P

Van mreže RAKIA

• Novi na forumu
  • *
  • Ugled: +1/-0
  • Bileća
    • Pogledaj profil
« Odgovor #111 poslato: 10.12.2010. 23:23:05 »
 :pitamse:  E ovako,prije 3 ili 4 dana igral se tabla the astek ili kako vec se zove i taj decko...suzwwow,kako se vec zove, (pratio sam ga jer mi je  i vise nego sumljiv),igrao je u CT i stoji na mostu sa AWP-om...3 puta za redom okrece AWP na desno,na prolaz,kad nailaze terori i ubija ih,a nema sanse da ih je cuo...prosto je ravno dobitku na lotu da se 3 puta okrenes i da se sve tri puta potrefi da nailazi covjek i da ga ubijas...decko ili je vidovit ili cit koristi,trece po mom misljenju ne postoji

Van mreže RAKIA

• Novi na forumu
  • *
  • Ugled: +1/-0
  • Bileća
    • Pogledaj profil
« Odgovor #112 poslato: 10.12.2010. 23:24:32 »
Da se ispravim,igrao  je u policiji ne u terorima   :rumeni:

Van mreže St.Anger

• St.Anger
  • Extra član
  • *
  • Ugled: +7/-4
  • Mudo labudovo xD
    • Pogledaj profil
« Odgovor #113 poslato: 11.12.2010. 00:12:23 »
pa reko si igro je u ct :D  :bale:

Van mreže Nick Praskaton

• Urednik za Kombiniranje
  • Urednik
  • Extra član
  • *
  • Ugled: +24/-7
  • Kombiniram
    • Pogledaj profil
« Odgovor #114 poslato: 11.12.2010. 08:17:22 »
 :puke: Ja cu njemu skinuti admina i imunitet cim dodjem kuci, tako da svi vi koji sumnjate u njeg, mozete banshot kad vam bude sumnjiv, pa da rijesimo ovo vise. Posto ja nisam toliko online u zadnje vrijeme, vi banajte ja cu zahtjevati ss (s tim da banshot udarate u trenutku kad mislite da ima cit, a ne kad je mrtav ili kad nema protivnika u blizini....)
« Poslednja izmena: 11.12.2010. 08:29:45 Nick Praskaton »
This Kingdom Shall Fall.

Van mreže Adrenaline [Vladan]

• Urednik
  • Extra član
  • *
  • Ugled: +42/-31
  • 46.4.76.142:27300
    • Pogledaj profil
« Odgovor #115 poslato: 11.12.2010. 10:49:05 »
Ljudi moji od 20 admina na ovom serveru 5 zna sta je cit... Zlo i naopako... suzzow potpuno cist...

Van mreže aldin

• Extra član
  • *
  • Ugled: +3/-4
  • Tuzla
    • Pogledaj profil
« Odgovor #116 poslato: 11.12.2010. 13:51:11 »
ako suzow koristi skripte a ne chit opet ga ban skripte su zabranjene i kaznjavaju se banom za stalno  ;)

Van mreže aldin

• Extra član
  • *
  • Ugled: +3/-4
  • Tuzla
    • Pogledaj profil
« Odgovor #117 poslato: 11.12.2010. 13:58:19 »
ev pogledajte dvije skripte jedna za awp a jedna da skaces lijevo desno gore dole i protivnik te jedva moze pogodit  :( http://www.youtube.com/watch?v=V1DfO9bKeu4  http://www.youtube.com/watch?v=Q3a_gQ7--8s pogledajte maltene chit

Van mreže Salter

• Super član
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #118 poslato: 11.12.2010. 18:32:18 »
AKO TKO IMA INFORMACIJU GDJE IMA NEKI DOBAR CS TURNIR U PRVOM MJESECU NEKA MI JAVI..ZNACI DA JE DOBAR TURNIR DOBRA NAGRADA.....o

Van mreže Salter

• Super član
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #119 poslato: 12.12.2010. 12:51:11 »
anger jesi mi komsija...al smori bolan..smiri malo....