Napisano je preko 40 000 postova i registrovano 3 000 članova!
0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.
varas se. nemamo ni mi bolje uslove za igranje od tebe. mi smo u beogradu i igramo iz igraonice u kojoj je 70-80 kompjutera i jos 20 sonija pa da vidis kad galama nastane i laganje...a u svakom slucaju igras dosta vise u zadnjih par mjeseci od nas.a ti nice aj malo zapni da te vidimo u prvih deset za koji dan
varas se. nemamo ni mi bolje uslove za igranje od tebe. mi smo u beogradu i igramo iz igraonice u kojoj je 70-80 kompjutera i jos 20 sonija pa da vidis kad galama nastane i laganje...a u svakom slucaju igras dosta vise u zadnjih par mjeseci od nas. Ma neka se samo pucaa ti nice aj malo zapni da te vidimo u prvih deset za koji dan
Citat: Adrenaline [Vladan] 28.12.2010. 20:51:36Citat: nightwolf 28.12.2010. 19:53:34sto si me banovao na 999 min juce adrenalin, sta izigravas?1.) Gde ti je SS da nemas cit?2.) Pucas kroz zidove kao da ti je ćaća staklar3.) Odjednom ti nisan prelazi sa glave na glavu4.) Psujes okolo5.) Admini te pitaju nesto ti cutisNemoj mi samo reci da imas slusalice i super grafiku. Javi mi se sa SSE stvarno si jedna obicna magarcina. Pogledao sam u cs folderu nisi mi uradio ss(nisam pronasao ni jedan HalfLife.tga koji bi trebalo da postoji ako si mi uradio amx_banshot) tako da mi nije jasno koji ss hoces da ti postavim. Dalje. nemam cacu i nije bio staklar dok je bio ziv. Trece nisam psovao nikome to izmisljas i samo nabrajas da bi se opravdao. Seres da se cesto ljudi zale na tebe.e pa to mi je sasvim opravdano jer se previse bezobrazno ponasas, mozda, radis svoj posao i mozda ga radis prilicno dobro(mada sumnjam) al moras biti pristojniji. Ako si sazluzio to pravo da budes admin onda moras da se i ponasas u skladu sa tim odgovornostima koje su ti povjerene i da doprinosis poboljsanju i povecanju ugleda ovog servera. Dalje kazes da kad me admini nesto pitaju ja ne odg. Moguce, ako sam u tom trenutku igrao. Znam kasnije kad su me ubili postavio si mi pitanje i dobio si pristojan odg. Mozemo se i dalje bezobavezno prepucavati ovdje ko sta kako je rekao ili napisao, a mogu se i provijeriti svi logovi da ne bi dalje nastavili svu ovu polemiku.
Citat: nightwolf 28.12.2010. 19:53:34sto si me banovao na 999 min juce adrenalin, sta izigravas?1.) Gde ti je SS da nemas cit?2.) Pucas kroz zidove kao da ti je ćaća staklar3.) Odjednom ti nisan prelazi sa glave na glavu4.) Psujes okolo5.) Admini te pitaju nesto ti cutisNemoj mi samo reci da imas slusalice i super grafiku. Javi mi se sa SS
sto si me banovao na 999 min juce adrenalin, sta izigravas?
Citat: yoe sakic 29.12.2010. 22:10:25varas se. nemamo ni mi bolje uslove za igranje od tebe. mi smo u beogradu i igramo iz igraonice u kojoj je 70-80 kompjutera i jos 20 sonija pa da vidis kad galama nastane i laganje...a u svakom slucaju igras dosta vise u zadnjih par mjeseci od nas. Ma neka se samo pucaa ti nice aj malo zapni da te vidimo u prvih deset za koji dan sramota da hed admini nisu u prvih 10...nick i durke.x.axaxaxaxaxa.....pa dobro to si u pravu u zadnji mjeseci igram vise dosta...al nemozes poredit igru na bileci kad je tek nastala i sad...
Citat: Salter 29.12.2010. 22:50:38Citat: yoe sakic 29.12.2010. 22:10:25varas se. nemamo ni mi bolje uslove za igranje od tebe. mi smo u beogradu i igramo iz igraonice u kojoj je 70-80 kompjutera i jos 20 sonija pa da vidis kad galama nastane i laganje...a u svakom slucaju igras dosta vise u zadnjih par mjeseci od nas. Ma neka se samo pucaa ti nice aj malo zapni da te vidimo u prvih deset za koji dan sramota da hed admini nisu u prvih 10...nick i durke.x.axaxaxaxaxa.....pa dobro to si u pravu u zadnji mjeseci igram vise dosta...al nemozes poredit igru na bileci kad je tek nastala i sad...Nije sramota, ja prvenstveno igram da moja ekipa na kraju mape ima bolji rezultat, skor me uopce ne zanima, ako slucajno napravim dobar skor jos bolje, ali to nista ne znaci. Ako sam u ct ili tt bitno mi je da moja ekipa pobijedi, dizanje skora preko botova nista ne znaci. A Salteru znas i sam da igras mape na kojim biras bolju stranu i onda ides rush protiv botova i dizes tako skor (to je sramota hahahha), sam si mi to rekao ahahaha Smatram da kad tek svi krenu igrati da njihova ekipa pobijedi, tj, da postave i cuvaju bombu, a ct da cuvaju sajtove da ce tek onda server biti igracki jak.
Ma kakav rush kakve pi*ke matere Dajte mi sajt cuvacu ga ko svoju mater