Napisano je preko 40 000 postova i registrovano 3 000 članova!
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
MOLIM DA SE DOTICNOG LEGTA BANUJE S FORUMA..HVALA
Uskoro cu vam poceti pokazivati kakve mi gluposti likovi pisu preko fejsa i msna.Znaci placem od smijeha....... tipa npr. kako ide nick od emptia u csu, ili jesi li svezao kosu da mi das admina.... itd
Ev da vam se pohvalim sta ucim Poslusajte svidjece vam se Naravno punkeri i metalci ne serite jer nije vasa vrsta -.-http://www.youtube.com/watch?v=SrnlnjtjIO0
DEAD* [user]Carlos : ova mapa je bushnija od moje bivse devojke*DEAD* ElektrostatimirBrzobrusilic!b38 : moramo ici u grupicama po osamdesetDEAD* clear : pa bre odakle sve pucaju ovo???sa drugog servera???clear : odoh ja na drugi server...mozda i ubijem nekog ovde !*DEAD* Ike : ja sam vidjao serije da traju krace od ovih fleseva:)Ubogi Jasminko : ja mislio opet blue screen kad ono kanteri rushuju *DEAD* **leonida** : ko da igramo kolo duti 2*DEAD* ZaReZ : ovakve kompjutere ne koriste ni prodavacice u prodavnici*DEAD* AJZ. : zarez ne lozhi se.ZaReZ : ajz ja kad bi se nalozio doope bi ti se crveneloOutlaw - Chronic :Noting ko ti kupi modem nogu slomio dabogdaQu-S | n0th1ng ^^ : modem ti mama*DEAD* rZ brZotrZ : znaci metak izadje iz cevi i padne ispred mene*DEAD* Zupermen : Zasto ste me kickali - bio sam da kakimZupermen : toliko sam zurio da se nisam ni obrisoDazzle_-_psy1ke : ovaj glock... ko da gadjas coeka burekom... jos se i obraduje...Mita Kurbla aka Pera Shteker : brate ovaj chit je sav plav....Mita Kurbla aka Pera Shteker : a i ja ne znam da ga koristim izgledaAP_VESTICA: plantovala sam dve punjene paprike u rernu...
Citat: Salter 21.03.2011. 20:00:53DEAD* [user]Carlos : ova mapa je bushnija od moje bivse devojke*DEAD* ElektrostatimirBrzobrusilic!b38 : moramo ici u grupicama po osamdesetDEAD* clear : pa bre odakle sve pucaju ovo???sa drugog servera???clear : odoh ja na drugi server...mozda i ubijem nekog ovde !*DEAD* Ike : ja sam vidjao serije da traju krace od ovih fleseva:)Ubogi Jasminko : ja mislio opet blue screen kad ono kanteri rushuju *DEAD* **leonida** : ko da igramo kolo duti 2*DEAD* ZaReZ : ovakve kompjutere ne koriste ni prodavacice u prodavnici*DEAD* AJZ. : zarez ne lozhi se.ZaReZ : ajz ja kad bi se nalozio doope bi ti se crveneloOutlaw - Chronic :Noting ko ti kupi modem nogu slomio dabogdaQu-S | n0th1ng ^^ : modem ti mama*DEAD* rZ brZotrZ : znaci metak izadje iz cevi i padne ispred mene*DEAD* Zupermen : Zasto ste me kickali - bio sam da kakimZupermen : toliko sam zurio da se nisam ni obrisoDazzle_-_psy1ke : ovaj glock... ko da gadjas coeka burekom... jos se i obraduje...Mita Kurbla aka Pera Shteker : brate ovaj chit je sav plav....Mita Kurbla aka Pera Shteker : a i ja ne znam da ga koristim izgledaAP_VESTICA: plantovala sam dve punjene paprike u rernu... Ahahahahahahhaha