Danas sam bio na serveru, imam primjedbu. Koga vidim da slay na pocetku rudne zbog navodnog "STEKANJA" potegnuti cu veze (mito i korupcija) da se pozdravi sa tom komandom! Admini stalno se prebacujete u jacu ekipu zatim idete rush i kad naravno nakon 30 sec od pocetka runde umrete vi slay ne duzne likove jer su vas ubili. Runda traje 2 min. Mozda je netko krenuo na jednu stranu vidio puno protivnickih igraca na toj strani pa krenuo nazad kroz bazu na drugu stranu, nemojte biti povrsni, znaci ne mora znaciti da se stekao u bazi, ionako postoji camp zona. Mozda je netko zastao da cuva ledja svojim dok probiju stranu? Predjite nekad u tt na infernu ili tt na aztecu pa probajte rush stalno prvi, a ne u jacu pa kad vas ubiju QQ. Ionako smatram da se bolje nauci igrati igrajuci u slabijoj ekipu. Stavite se nekad u poziciju igraca, jer kad se vi stekate ili ja onda je uredu, ionako imamo imunitet pa nam ne mogu nista jel'? Slay ide iskljucivo ako igrac nema uopce namjere da postavi c4 ili da defa c4. Cisto moj savjet, pa vi kako hocete.