Autor Tema: Tema za sve i svasta!  (Pročitano 710747 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže CHECK IT OUT NOW !

• Iskusan
  • *
  • Ugled: +5/-36
  • Pol: Muškarac
  • funk soul brother !
    • Pogledaj profil
Odg: Tema za sve i svasta!
« Odgovor #1410 poslato: 13.06.2011. 19:15:09 »
Ona lucija cini cuda cak pri prvom pranju! :D Jes da se nekad nece upali od 10og puta, ali je strava ! Svaka cast mrvice sto si to ubacio, olaksava nam posao 100puta !!!
zajecar-hq.com  !

Van mreže Adrenaline [Vladan]

• Urednik
  • Extra član
  • *
  • Ugled: +42/-31
  • 46.4.76.142:27300
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1411 poslato: 14.06.2011. 10:57:39 »
SVIM ADMINIMA BILECA SERVERA:

Pazite koga banujete i kako banujete! Pun je ku*ac zalbi na vas jer dr*ate na serveru! Koristite komandu prvenstveno "luciaToggle" i ako igrac bude pucao u halucinaciju igraca znaci ima wh! Provjeravajte korake! Slusajte da li igrac cuje kad mu neko dolazi, tj da li igra na sluske pa bolje igra ili ima wh! Obratite paznju i smanjite broj banova, ispraznicete server a ovdje ima ljudi koji su se na glavu nasadili da se cuje za server! NE TREBA nam pun server na losem glasu, nego ako treba i prazan server na dobrom glasu!
Odsad sve i jednog koji napravi najmanju gresku, ako gaguje pogresno bice prijavljen i sankcionisan!!!

Van mreže miRolu

• Iskusan
  • *
  • Ugled: +10/-7
  • Bileća
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1412 poslato: 14.06.2011. 12:41:45 »
Affirmative  :P :P :P :P :P :P

Van mreže Organizirani Kriminal

• Poznat lik
  • *
  • Ugled: +1/-4
  • Bileća
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1413 poslato: 14.06.2011. 12:58:48 »
uvijek si imao te pametne izjave .... ljubi te deda u celo....

• Iskusan
  • *
  • funk soul brother !
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1414 poslato: 14.06.2011. 14:56:52 »
Roger that !
zajecar-hq.com  !

• Urednik
  • Extra član
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1415 poslato: 14.06.2011. 18:21:09 »
uvijek si imao te pametne izjave .... ljubi te deda u celo....

Duvaj ga Ahmete :)

• Iskusan
  • *
  • funk soul brother !
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1416 poslato: 14.06.2011. 19:07:30 »
Nisam znao gdje ovo da postavim, ali evo ovde.
http://imageshack.us/photo/my-images/90/vutral.jpg/
Nicim izazvano. Znam da je neko mudo kao na serveru, al ja cu nekome da ... da ne psujem ovde.
« Poslednja izmena: 14.06.2011. 22:59:17 CHECK IT OUT NOW ! »
zajecar-hq.com  !

Van mreže eskobar

• Poznat lik
  • *
  • Ugled: +5/-4
  • Bileća
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1417 poslato: 14.06.2011. 19:19:33 »
Nisam znao gdje ovo da postavim, ali evo ovde.
http://imageshack.us/photo/my-images/90/vutral.jpg/
Nicim izazvano. Znam da je neko mudo kao na serveru, al ja cu nekome da ... da ne psuj ovde.
izbaci u zalba na admina

Van mreže Nick Praskaton

• Urednik za Kombiniranje
  • Urednik
  • Extra član
  • *
  • Ugled: +24/-7
  • Kombiniram
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1418 poslato: 14.06.2011. 22:24:39 »
Danas sam bio na serveru, imam primjedbu. Koga vidim da slay na pocetku rudne zbog navodnog "STEKANJA" potegnuti cu veze (mito i korupcija) da se pozdravi sa tom komandom! Admini stalno se prebacujete u jacu ekipu zatim idete rush i kad naravno nakon 30 sec od pocetka runde umrete vi slay ne duzne likove jer su vas ubili. Runda traje 2 min. Mozda je netko krenuo na jednu stranu vidio puno protivnickih igraca na toj strani pa krenuo nazad kroz bazu na drugu stranu, nemojte biti povrsni, znaci ne mora znaciti da se stekao u bazi, ionako postoji camp zona. Mozda je netko zastao da cuva ledja svojim dok probiju stranu? Predjite nekad u tt na infernu ili tt na aztecu pa probajte rush stalno prvi, a ne u jacu pa kad vas ubiju QQ. Ionako smatram da se bolje nauci igrati igrajuci u slabijoj ekipu. Stavite se nekad u poziciju igraca, jer kad se vi stekate ili ja onda je uredu, ionako imamo imunitet pa nam ne mogu nista jel'? Slay ide iskljucivo ako igrac nema uopce namjere da postavi c4 ili da defa c4. Cisto moj savjet, pa vi kako hocete.
« Poslednja izmena: 14.06.2011. 22:31:01 Nick Praskaton »
This Kingdom Shall Fall.

• Urednik
  • Extra član
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1419 poslato: 14.06.2011. 22:31:55 »
Danas sam bio na serveru, imam primjedbu. Koga vidim da slay na pocetku rudne zbog navodnog "STEKANJA" potegnuti cu veze (mito i korupcija) da se pozdravi sa tom komandom! Admini stalno se prebacujete u jacu ekipu zatim idete rush i kad naravno nakon 30 sec od pocetka runde umrete vi slay ne duzne likove jer su vas ubili. Runda traje 2 min. Mozda je netko krenuo na jednu stranu vidio puno protivnickih igraca na toj strani pa krenuo nazad kroz bazu na drugu stranu, nemojte biti povrsni, znaci ne mora znaciti da se stekao u bazi, ionako postoji camp zona. Mozda je netko zastao da cuva ledja svojim dok probiju stranu? Predjite nekad u tt na infernu ili tt na aztecu pa probajte rush stalno prvi, a ne u jacu pa kad vas ubiju QQ. Ionako smatram da se bolje nauci igrati igrajuci u slabijoj ekipu. Stavite se nekad u poziciju igraca, jer kad se vi stekate ili ja onda je uredu, ionako imamo imunitet pa nam ne mogu nista jel'? Slay ide iskljucivo ako igrac nema uopce namjere da postavi c4 ili da defa c4.

Mislim da je ni to nema potrebe jer postoji plugin da se slaya igrace koji ne izvrse misiju, ali dobro... Slazem se sa Nickom! (sto bi rekao celjevo)

Van mreže Nick Praskaton

• Urednik
  • Extra član
  • *
  • Kombiniram
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1420 poslato: 14.06.2011. 22:34:44 »
Danas sam bio na serveru, imam primjedbu. Koga vidim da slay na pocetku rudne zbog navodnog "STEKANJA" potegnuti cu veze (mito i korupcija) da se pozdravi sa tom komandom! Admini stalno se prebacujete u jacu ekipu zatim idete rush i kad naravno nakon 30 sec od pocetka runde umrete vi slay ne duzne likove jer su vas ubili. Runda traje 2 min. Mozda je netko krenuo na jednu stranu vidio puno protivnickih igraca na toj strani pa krenuo nazad kroz bazu na drugu stranu, nemojte biti povrsni, znaci ne mora znaciti da se stekao u bazi, ionako postoji camp zona. Mozda je netko zastao da cuva ledja svojim dok probiju stranu? Predjite nekad u tt na infernu ili tt na aztecu pa probajte rush stalno prvi, a ne u jacu pa kad vas ubiju QQ. Ionako smatram da se bolje nauci igrati igrajuci u slabijoj ekipu. Stavite se nekad u poziciju igraca, jer kad se vi stekate ili ja onda je uredu, ionako imamo imunitet pa nam ne mogu nista jel'? Slay ide iskljucivo ako igrac nema uopce namjere da postavi c4 ili da defa c4.

Mislim da je ni to nema potrebe jer postoji plugin da se slaya igrace koji ne izvrse misiju, ali dobro... Slazem se sa Nickom! (sto bi rekao celjevo)

Pa recimo hipoteticki da je ostalo 30 sec do kraja runde zadnji teror se steka negdje u kutu, bez ikakve namjere da ide po c4, igraci iz ct team-a ga ne mogu pronaci, sta svi ostali trebaju cekati 30 sec pa da ga plugin ubije? Slay i nova runda ionako bi izgubio nakon 30 sec.
This Kingdom Shall Fall.

• Urednik
  • Extra član
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1421 poslato: 14.06.2011. 22:37:11 »

Pa recimo hipoteticki da je ostalo 30 sec do kraja runde zadnji teror se steka negdje u kutu, bez ikakve namjere da ide po c4, igraci iz ct team-a ga ne mogu pronaci, sta svi ostali trebaju cekati 30 sec pa da ga plugin ubije? Slay i nova runda ionako bi izgubio nakon 30 sec.

Pa dobro ali opet kad ga slayes sere ovako je sigurnije server ce ga ubiti :D Volim kad server reseta onako xD

Van mreže Nick Praskaton

• Urednik
  • Extra član
  • *
  • Kombiniram
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1422 poslato: 14.06.2011. 22:38:51 »

Pa dobro ali opet kad ga slayes sere ovako je sigurnije server ce ga ubiti :D Volim kad server reseta onako xD
LOL
This Kingdom Shall Fall.

Van mreže Grob@r [4]ever

• Novi na forumu
  • *
  • Ugled: +3/-0
  • Život je 1, kanter je 1.6
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1423 poslato: 14.06.2011. 22:57:44 »
Danas sam bio na serveru, imam primjedbu. Koga vidim da slay na pocetku rudne zbog navodnog "STEKANJA" potegnuti cu veze (mito i korupcija) da se pozdravi sa tom komandom! Admini stalno se prebacujete u jacu ekipu zatim idete rush i kad naravno nakon 30 sec od pocetka runde umrete vi slay ne duzne likove jer su vas ubili. Runda traje 2 min. Mozda je netko krenuo na jednu stranu vidio puno protivnickih igraca na toj strani pa krenuo nazad kroz bazu na drugu stranu, nemojte biti povrsni, znaci ne mora znaciti da se stekao u bazi, ionako postoji camp zona. Mozda je netko zastao da cuva ledja svojim dok probiju stranu? Predjite nekad u tt na infernu ili tt na aztecu pa probajte rush stalno prvi, a ne u jacu pa kad vas ubiju QQ. Ionako smatram da se bolje nauci igrati igrajuci u slabijoj ekipu. Stavite se nekad u poziciju igraca, jer kad se vi stekate ili ja onda je uredu, ionako imamo imunitet pa nam ne mogu nista jel'? Slay ide iskljucivo ako igrac nema uopce namjere da postavi c4 ili da defa c4. Cisto moj savjet, pa vi kako hocete.
Sta reci na ovako KONSTRUKTIVNO izlaganje Nick-a, osim...
Pravda za Terore na Infernu i ISTINA ZA GROBARE ! ! !
Ja volim Partizana i svakog novog dana kucaće srce moje za Crno-Bele boje!!!

• Iskusan
  • *
  • funk soul brother !
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1424 poslato: 14.06.2011. 23:13:12 »
Ama to je sve do igraca. Danas u aztecu sam bio ts i rasho, extra skor imao. Jos 1 lik bio sa mnom i probijali most stalno. Takodje i u inf, terori ne mogu dobit stekanjem i cekanjem da ct dodju. Samo rush po kuci udare i dobijaju partiju. Znaci do igraca je sve.
zajecar-hq.com  !