Napisano je preko 40 000 postova i registrovano 3 000 članova!
0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
evo ovako !!! Bileca CS - Nenadmašiv osjećaj Bileca CS - Mašta radi svašta / Zabavi hormone Bileca CS - Idemo kakati kod mrvice hahahahhaha by bakula*Ukoliko nemas nikakvu pametnu ideju ili nesto pametno da kazes, cuti i ne spamaj. Radi se o ozbiljnoj stvari i ne treba mi neko da se majmunise i dokazuje kako je zabavan. by Adrenaline.evo u cemu je bila stvar!!!
Citat: miRolu 25.06.2011. 15:39:38 evo ovako !!! Bileca CS - Nenadmašiv osjećaj Bileca CS - Mašta radi svašta / Zabavi hormone Bileca CS - Idemo kakati kod mrvice hahahahhaha by bakula*Ukoliko nemas nikakvu pametnu ideju ili nesto pametno da kazes, cuti i ne spamaj. Radi se o ozbiljnoj stvari i ne treba mi neko da se majmunise i dokazuje kako je zabavan. by Adrenaline.evo u cemu je bila stvar!!!O.K. Nijedna poruka ne moze biti uklonjena ukoliko nema uvrijedivog sadzaja ili nije totalni, ponavljam totalni spam.Savjet za Vladana da razradi malo GG.
I AKO MOZE, DA MI DATE IMUNITET I SLOT, POSTO MI NIJE VISE DO IGRE PA BIH VISE VREMENA PROVODIO U SPECU, DA POPRAVIM RANK SERVERA, JBG IPAK SAM NA OVOM SERVERU NAJVISE SATI PROVEO !
Citat: mrvica 25.06.2011. 23:28:51Citat: miRolu 25.06.2011. 15:39:38 evo ovako !!! Bileca CS - Nenadmašiv osjećaj Bileca CS - Mašta radi svašta / Zabavi hormone Bileca CS - Idemo kakati kod mrvice hahahahhaha by bakula*Ukoliko nemas nikakvu pametnu ideju ili nesto pametno da kazes, cuti i ne spamaj. Radi se o ozbiljnoj stvari i ne treba mi neko da se majmunise i dokazuje kako je zabavan. by Adrenaline.evo u cemu je bila stvar!!!O.K. Nijedna poruka ne moze biti uklonjena ukoliko nema uvrijedivog sadzaja ili nije totalni, ponavljam totalni spam.Savjet za Vladana da razradi malo GG.Lepi vidjeces sutra sta sam razradjivao 7 dana
Citat: Adrenaline [Vladan] 26.06.2011. 00:24:17Citat: mrvica 25.06.2011. 23:28:51Citat: miRolu 25.06.2011. 15:39:38 evo ovako !!! Bileca CS - Nenadmašiv osjećaj Bileca CS - Mašta radi svašta / Zabavi hormone Bileca CS - Idemo kakati kod mrvice hahahahhaha by bakula*Ukoliko nemas nikakvu pametnu ideju ili nesto pametno da kazes, cuti i ne spamaj. Radi se o ozbiljnoj stvari i ne treba mi neko da se majmunise i dokazuje kako je zabavan. by Adrenaline.evo u cemu je bila stvar!!!O.K. Nijedna poruka ne moze biti uklonjena ukoliko nema uvrijedivog sadzaja ili nije totalni, ponavljam totalni spam.Savjet za Vladana da razradi malo GG.Lepi vidjeces sutra sta sam razradjivao 7 dana
Aj sad lijepo nek kaze ko je izbrisao temu sto sam ja postavio? neki mudonja
Citat: CHECK IT OUT NOW ! 27.06.2011. 12:30:51Aj sad lijepo nek kaze ko je izbrisao temu sto sam ja postavio? neki mudonjaJa sam ti izbriso temu,jer nema nikakve veze sa mozgom,a kamoli sa cs ..btw smanji jezik
Citat: alkazar91 27.06.2011. 12:40:20Citat: CHECK IT OUT NOW ! 27.06.2011. 12:30:51Aj sad lijepo nek kaze ko je izbrisao temu sto sam ja postavio? neki mudonjaJa sam ti izbriso temu,jer nema nikakve veze sa mozgom,a kamoli sa cs ..btw smanji jezikJa nisam bez pitanja postavio temu, pitao sam mrvicu on je rekao stavi. Nije problem, al mogao si bar napisat izbrisacu temu i to je to, a ne ja dodjem ono nema... A vidis, isao sam na mnoge forume, mnogo jacih servera i ima nekoliko ovakvih tema. Moj cilj je bio malo zezanja, zajebancija, al nema veze. A jezik kakav je takav je, ja kazem sta mislim i .