Autor Tema: Dragi moji!  (Pročitano 4272 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Adrenaline [Vladan]

• Extra član
  • *
  • Ugled: +42/-31
  • Pol: Muškarac
  • 46.4.76.142:27300
    • Pogledaj profil
Dragi moji!
« poslato: 31.12.2010. 18:55:24 »
U novoj godina vam zelim sve najbolje. Manje svadja, vise slaganja, karanja, pijenja manje bukse itd. Cim udjem na server bolje se osjecam se bolje jer znam da me ceka zeza i puno ostalih gluposti.. Salterovo psovanje Boga i sunca, kad ga St.Anger iznervira smaranjem, i kad ga neko ubije... Eskovo jebanje oca Ludaku iako ne znam sto, Taetovo jebanje Boga kad izgubi rundu i kad ga neko nervira (iako smo u nekim "losim odnosima" ne znaci da mi je manje vazan od ostalih), emptyovo pametovanje o banovanju a svi znamo da mu puca kurac :D shakallovo zajebavanje sa Kakijem i skoro uvijek pjanim Matesom :D Svi ste vi specificni na svoj nacin.

Salter - "O jebem ti boga kako me levat ubije! planta c4 i ode sa sajta!" 3 min kasnije "ADMIN Salter bann Player for 1000 min" :D
Y.W.Tae - "MARKO JEBEM TI BOGA POBJEGNEM OD TEBE SA FB I DODJEM OVDE OPET SMARAS" :D
Kaki - "JEBEM VAM BOGA IDITE NA FACEBOOK PA SE KOLJITE NOZEVIMA NE MOGU IGRATI" :D
Matesa - uvijek miran al kad ga upalis jebo si jeza ;)
Djuka - "Vrati noz, 5 sekundi" :D
BoKi - "jebem ja mater ovom kurcu od skypa 19348 puta palim i nece, jebem mu snuce, i boga i zemlju i nebo i crkvu i minaret mu jebem.. jebem mu oca slupacu ga" :D Ubjedljivo najjaci
RemembeR - "JA PUCAM U GLAVU I ON PREZIVI! MAJMUN!"
St.Anger - Mali ostrog oka :) Kid

Ako sam nekog zaboravio recite pa cemo ispraviti ne mogu se dalje sjetiti

SVIMA VAMA SRECNA NOVA GODINA I SVE NAJLJEPSE OD SRCA DA IMATE SVE STO NSITE MOGLI IMATI U 2010

Vladan Ubiparip a.k.a. Adrenaline

:)

Van mreže St.Anger

• St.Anger
  • Extra član
  • *
  • Ugled: +7/-4
  • Mudo labudovo xD
    • Pogledaj profil
Одг: Dragi moji!
« Odgovor #1 poslato: 31.12.2010. 19:49:26 »
Kako lijep tekst haha :D :D :D Evo ja jos
DarkAngel-Jebem ti isusa boga fuck me direct me :D
Ja jednu jebem a druga mi pusi :D
Ja nju jebem a ona ima registraciju ( htio je reci "menstruaciju" )
rocky11-Jebo mater ovaj ima veci stomak od mene
Salter-Pizda vam materina ocete stavit taj c4 oce moja mater ustat sa seherzade i stavit c4 ( najjaci je haha )
empty-uvjek primjeti kad ja stavim autoteambalance 1 hahah ckapi :D :D i neka se nauci igrat sa deagle xD
shakall-celicna jetra hahaha
Nick Praskaton-lik koji ima govornu manu kao i ja nezna reci slovo "L" kako sam skotno xD hahaha..miran i smiren coek xD
BoKi-Inace ga zovemo "Sasa Matic"
Y.W.Tae-on mene pozdravi "dje si mali klempo" a ja njemu "des mali crnjo cuknem te u glavu haha
Adrenaline-jak lik kralj,strah i prepet ovog servera,ucio me danas igrati sa deagle :P
Durke-tek sam ga sada nedavno upoznao zajebajem se uvjek s njime preko msn :D
Matesa-najvise pije hahha xD,lik koji gubi zivce uvjek ne psuje na kanteru ali zato u igraoni dere :D hahah
Eric Cartman-"Ako ne razumijete mogu ovim rijecima jebo vas bog" lik koji ima najjace psovke nervira se radi kantera haha ali dobar je :D
Djuka-"GIC GIC" lagano opisano :D

Eto momci zelim vam uspjesnu sretnu novu godinu :D Sa puno sexa novca i drugih lijepih stvari :) I cs-a da ucimo svi :)

Van mreže jiba

• Extra član
  • *
  • Ugled: +8/-11
  • Some things never change
    • Pogledaj profil
« Odgovor #2 poslato: 31.12.2010. 19:53:48 »
Dragi moji vama srecna nova godina,a ja odoh da se prepariram ;) :D
numb3rs

Van mreže HeRcuLeS

• C r v e n A | Z v e z d A
  • Extra član
  • *
  • Ugled: +1/-2
    • Pogledaj profil
« Odgovor #3 poslato: 03.01.2011. 20:17:35 »
HvaLa takodJe :D
Upališ komp, sjedneš u stolicu, klikneš dva puta na ikonu, udješ na server, izabereš tim, staviš slušalice i tvoj život je savršen idućih 3 sata. Nije te briga jesi gladan,jeli ti zima,dali imas para

Van mreže Salter

• Super član
  • *
  • Ugled: +11/-9
    • Pogledaj profil
« Odgovor #4 poslato: 03.01.2011. 22:09:15 »
HEHEH dobra ti ta::: JA psujem u admin say to svi znaju to je i shakal neki dan viidio i upozorio me lijepo...to za taj ban..ban je na 1000 min...wh
« Poslednja izmena: 03.01.2011. 22:12:50 Salter »
U svijetu moje mladosti padaju cak i zidovi kad bih te znao pronaci i da te mogu sakriti,DAO BI CARSTVO ZA TEBE...

Van mreže .::Zepce Crew::.|BoKi|

• Neću kući neću nikad!!!
  • Extra član
  • *
  • Ugled: +8/-0
  • Bileća
    • Pogledaj profil
« Odgovor #5 poslato: 05.01.2011. 11:46:42 »
SRETNA NOVA GODINA :) ...Ma ovaj CS jbt na bileca 2 igraju samo alkosi teži :D