Autor Tema: Zalba na admina:  (Pročitano 251648 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže aldin

• Extra član
  • *
  • Ugled: +3/-4
  • Pol: Muškarac
  • Tuzla
    • Pogledaj profil
Odg: Zalba na admina:
« Odgovor #345 poslato: 08.04.2011. 23:07:42 »
zalba na admina Gani

prvo igra citer i ja pisem jeste tu de ban lika ne jebe.
ulazi da igra ja pisem de ga ban ne jebe.
u mendju vremenu lik me 2 puta ubija s citom ja pizdim
pisem mu de banuj ga par psovki iznerviran
gaguje me lik 1500 minuta
ja pisem nemos me toliko gagovat da sam ti sve u familiji jebo
on kick( citer i dalje igra svi pizde)
i na kraju ja ulazim skroz popizdio pisem mu on ban
e jebem ti takav server i admina debila ko mu ga dade
pa dobro ako je chiter igrao na server a niko ga nije ban mogao si na forumu se zalit na tog admina a ne psovat nevalja ti to  :(

Van mreže skriva

• Novi na forumu
  • *
  • Ugled: +3/-0
  • Bileća
    • Pogledaj profil
« Odgovor #346 poslato: 09.04.2011. 02:09:14 »
HOCU LI JA VISE DOBITI ODGOROR OD KAKIJA ZASTO ME JE BAN NA 300 MIN ? STA ON IMA SA TIM STO JA HOCU DIZELU DA GLAVU RAZBIJEM , TO JE PRIVATNA STVAR NE DA MI SE KUNE MAJKOM DA NECU IGRATI NA BL2 DOK JE ON ADMIN !

Skriva rekao sam ti vec 100 puta da prestanes provocirati admine na serveru! (Pratio sam sve preko HLSW-a kad te je kaki ban, znam sve sto se dogodilo). Pa psujes likovima mater po fejsu i onda ocekujes uci na server kao da nista nije bilo? Meni je ista mama i dok sam na fejsu i dok igram cs, dakle zakljucak tko opsuje cao, nema veze sto nije na serveru. Ako te je vec nepotrebno banovao, mogao si napraviti normalnu zalbu, a ne se svadjati i psovati! Nemoj da igras na Bojinom adminu inace cu mu skinuti admina.
ma neznate vi sa skrivom skriva je dobar kad si ti prema njemu dobar jeste da smara al po meni dobar je to lik mad dosta psuje SVI SMO MI JEDNAKI JEDAN NAS JE BOG STVORIO  :)
dizel ja ti se izvinjavam i ako si ti poceo prvi provocirati to priznao ili ne tako je bilo bgm !
tnx aldine

Van mreže Adrenaline [Vladan]

• Extra član
  • *
  • Ugled: +42/-31
  • 46.4.76.142:27300
    • Pogledaj profil
« Odgovor #347 poslato: 09.04.2011. 09:31:24 »
Igrac s nick PECA R32 Je poslao demo Nick-u..Nick je poslao meni..pogledali smo ga i covjek je cist tako da necu da cujem vise da ga itko banuje.Ovo vrjedi za sve admine!Pozz

Niko ga ni nije banovao zbog cita nego zbog bezobrazluka.

Van mreže Salter

• Super član
  • *
  • Ugled: +11/-9
    • Pogledaj profil
« Odgovor #348 poslato: 09.04.2011. 09:44:36 »
Par njih ga je banovalo radi "aima" ...i ajde cuti vladane  :P :P :P
U svijetu moje mladosti padaju cak i zidovi kad bih te znao pronaci i da te mogu sakriti,DAO BI CARSTVO ZA TEBE...

Van mreže Adrenaline [Vladan]

• Extra član
  • *
  • Ugled: +42/-31
  • 46.4.76.142:27300
    • Pogledaj profil
« Odgovor #349 poslato: 09.04.2011. 10:38:48 »
Par njih ga je banovalo radi "aima" ...i ajde cuti vladane  :P :P :P

Kakvu ti plesku forsiras :P

Van mreže Carlos

• Carlos
  • Iskusan
  • *
  • Ugled: +6/-1
  • Bileća
    • Pogledaj profil
« Odgovor #350 poslato: 10.04.2011. 14:12:39 »
zalba na admina Gani

prvo igra citer i ja pisem jeste tu de ban lika ne jebe.
ulazi da igra ja pisem de ga ban ne jebe.
u mendju vremenu lik me 2 puta ubija s citom ja pizdim
pisem mu de banuj ga par psovki iznerviran
gaguje me lik 1500 minuta
ja pisem nemos me toliko gagovat da sam ti sve u familiji jebo
on kick( citer i dalje igra svi pizde)
i na kraju ja ulazim skroz popizdio pisem mu on ban
e jebem ti takav server i admina debila ko mu ga dade
U 90% slucajeva kad igraci tvrde da neko ima cit to nije tacno pa admin ne banuje doticnog,i onda pocinjete sa psovkama i prijetnjama. Normalno je da budete kaznjeni zbog toga... Da se ne bi nasao prozvanim,ovo ne vazi samo za tebe.

Van mreže skriva

• Novi na forumu
  • *
  • Bileća
    • Pogledaj profil
« Odgovor #351 poslato: 11.04.2011. 01:23:16 »
HOCU LI JA VISE DOBITI ODGOROR OD KAKIJA ZASTO ME JE BAN NA 300 MIN ? STA ON IMA SA TIM STO JA HOCU DIZELU DA GLAVU RAZBIJEM , TO JE PRIVATNA STVAR NE DA MI SE KUNE MAJKOM DA NECU IGRATI NA BL2 DOK JE ON ADMIN !

Skriva rekao sam ti vec 100 puta da prestanes provocirati admine na serveru! (Pratio sam sve preko HLSW-a kad te je kaki ban, znam sve sto se dogodilo). Pa psujes likovima mater po fejsu i onda ocekujes uci na server kao da nista nije bilo? Meni je ista mama i dok sam na fejsu i dok igram cs, dakle zakljucak tko opsuje cao, nema veze sto nije na serveru. Ako te je vec nepotrebno banovao, mogao si napraviti normalnu zalbu, a ne se svadjati i psovati! Nemoj da igras na Bojinom adminu inace cu mu skinuti admina.
a sto je on mene provocirao i zaj mjenjao mi nick u mafijas ovo ono to nista ne znas njemu reci !!!
pitaj ga samo jesam li mu 50 puta rekao ne smaraj me i ne mjenjaj nick on majkerno !!!

Van mreže eskobar

• Poznat lik
  • *
  • Ugled: +5/-4
  • Bileća
    • Pogledaj profil
Odg: Zalba na admina:Biber
« Odgovor #352 poslato: 11.04.2011. 22:21:28 »
kick me stalno kroz zid ga kill a evo slike bgm nije me skrinshott , stalno govorite ss okacite a admini ne fotkaju ! tnx
skriva bio je kick.....

Van mreže skriva

• Novi na forumu
  • *
  • Bileća
    • Pogledaj profil
Odg: Zalba na admina:Biber
« Odgovor #353 poslato: 11.04.2011. 23:54:20 »
kick me stalno kroz zid ga kill a evo slike bgm nije me skrinshott , stalno govorite ss okacite a admini ne fotkaju ! tnx
skriva bio je kick.....
pa sta sam ja rekao ??? eno dobio si sliku pa si vidio imam li wh :PpPp

Van mreže Salter

• Super član
  • *
  • Ugled: +11/-9
    • Pogledaj profil
« Odgovor #354 poslato: 12.04.2011. 14:14:48 »
Skriva je cist......mozda te i nisu banovali radi cita nego radi bezobrazluka jer sam cuo od pojedinih admina da si kao bezobrazan....ako i jesi samo se smiris i uzivas :)
U svijetu moje mladosti padaju cak i zidovi kad bih te znao pronaci i da te mogu sakriti,DAO BI CARSTVO ZA TEBE...

Van mreže celjevo 1

• Kako ste mi danas ??
  • Extra član
  • *
  • Ugled: +2/-1
  • La Linea!
    • Pogledaj profil
« Odgovor #355 poslato: 12.04.2011. 19:34:06 »
uso na bileća cw area 1 i igro 3,4 min i dobio ban 111 min. pojma ja  ne'am zasto !!!  >:( >:( >:(

Van mreže JohN

• Poznat lik
  • *
  • Ugled: +0/-2
    • Pogledaj profil
« Odgovor #356 poslato: 12.04.2011. 20:10:13 »
zavisi kada si bio posto ako si bio oko 10 sati igra se mix pa onaj ko udje dobije ban  ;D ;) :D

Van mreže dizel

• Novi na forumu
  • *
  • Ugled: +5/-0
  • Bileća
    • Pogledaj profil
« Odgovor #357 poslato: 13.04.2011. 04:29:43 »

ma neznate vi sa skrivom skriva je dobar kad si ti prema njemu dobar jeste da smara al po meni dobar je to lik mad dosta psuje SVI SMO MI JEDNAKI JEDAN NAS JE BOG STVORIO  :)
dizel ja ti se izvinjavam i ako si ti poceo prvi provocirati to priznao ili ne tako je bilo bgm !
tnx aldine
    ok je skriva necu vise da se prepucava preko foruma. Igraj , uzivaj , al ako primetim da imas cit... zna se :D    cao

Van mreže celjevo 1

• Kako ste mi danas ??
  • Extra član
  • *
  • Ugled: +2/-1
  • La Linea!
    • Pogledaj profil
« Odgovor #358 poslato: 13.04.2011. 12:30:01 »
zavisi kada si bio posto ako si bio oko 10 sati igra se mix pa onaj ko udje dobije ban  ;D ;) :D

nisam bio oko 10 sati navečer!  :-\ :-\

Van mreže skriva

• Novi na forumu
  • *
  • Bileća
    • Pogledaj profil
« Odgovor #359 poslato: 13.04.2011. 16:43:37 »
ahahahha pogledaj ss sto sam okacio 6 slika , ako me budes ban molim skrinshoot tnx ;)))

tnx aldine
    ok je skriva necu vise da se prepucava preko foruma. Igraj , uzivaj , al ako primetim da imas cit... zna se :D    cao
okk , pogledaj ss sto sam okacio 5-6 slika , ako me budes molim skrinshoot tnx  ;)))