Autor Tema: Ispod svakog nivoa  (Pročitano 111466 puta)

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže smizla

• Iskusan
  • *
  • Ugled: +20/-10
    • Pogledaj profil
Odg: Ispod svakog nivoa
« Odgovor #195 poslato: 28.10.2008. 23:03:20 »
 :zvizduk: :zvizduk: :zvizduk:
« Poslednja izmena: 15.11.2008. 15:31:22 smizla »
Ne doozvoli da te provincija kvari

Van mreže ZOXL

• Globalni moderator
  • Super član
  • *
  • Ugled: +55/-20
    • Pogledaj profil
« Odgovor #196 poslato: 28.10.2008. 23:09:35 »
ha ha haaaaaaaaaaaaa...i jos se upita samnom onako uz srdacan osmijeh sa sve toplim dlanovima,jer se upravo rukovao sa "doticnim"gospodinom Undecided
I tako, protrsao je prvo "njega",pa moju ruku,itd....
 Lips Sealed....hi hi hiiiiiiiii..a jesi luda mame mi

Van mreže ortodox

• Iskusan
  • *
  • Ugled: +2/-12
    • Pogledaj profil
« Odgovor #197 poslato: 28.10.2008. 23:32:52 »
Ima mjesta za izac,kako nema...izdvajam eminentne "dobrovoljce" :D

Van mreže djeturum

• Extra član
  • *
  • Ugled: +19/-30
  • Pol: Žena
    • Pogledaj profil
« Odgovor #198 poslato: 29.10.2008. 00:59:28 »
 :D
« Poslednja izmena: 10.03.2009. 01:14:38 ekser »

Van mreže mister no

• Iskusan
  • *
  • Ugled: +16/-8
    • Pogledaj profil
« Odgovor #199 poslato: 29.10.2008. 11:51:20 »
ma,smizlo to je nas narod i bitno je da te covjek srdacno pozdravi a to sto se rukovao sa vrsnjakom prije susreta sa tobom nije bitno mozda cak i dobro da osjetis miris muskarca.posmatraj stvari sa ljepse strane

Van mreže mi

• Novi na forumu
  • *
  • Ugled: +0/-1
    • Pogledaj profil
« Odgovor #200 poslato: 08.11.2008. 13:37:28 »
 ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Van mreže prinudna uprava

• Start moderator
  • Super član
  • *
  • Ugled: +63/-70
    • Pogledaj profil
« Odgovor #201 poslato: 16.11.2008. 01:16:48 »
-svijedok
večeras u 23 i 30h u kafe bar elit uđoše(a joj kako su ružno ušli) tri policajca, sa namjerom-NEMOJ OVDJE DA BI BILO KOME DOBRO,DA BI SE NEŠTO PROVODIO(idite vi negdje u druge gradove pa se provodite do ranih jutarnjih sati,ovdje ne može), a znate kakvi su, a joj!!!
pa zašto je tako?
sinoć(ili preksinoć,kako uzmete :D) moji drugari i ja opustimo se u lipi(takođe do 23 i 30h) i kraj,mi naravno nismo se vidili dugo,veseli,idemo dalje,izađemo napolje,kad policajci,i mi ono počeli da pjevamo navijačke pijesme,i između ostalog pitamo šta sada radi??? kaže policajac,MOSKO,i ako može da se ne vratite do 7h ujutro,valjda da im izađe smijena,ono tipa,boli mene q... samo da mi ne moramo ništa raditi,pa se meni čini da kafići rade do 23 i 30h,iz razloga da milicija samo ne bi ništa radila!!! kao da smo mi njihovi roboti, a ne mi poreski obveznici ,ustvari njihova obaveza,jedina u životu!!! :pottytrain5:
p.s. a policajci- GLAVA BOJE VINJAKA!!
Ne bojim se tudjinskog nakota,no se bojim od zla domaćega!!!

Van mreže ZOXL

• Globalni moderator
  • Super član
  • *
  • Ugled: +55/-20
    • Pogledaj profil
« Odgovor #202 poslato: 16.11.2008. 08:57:34 »
pa da..to je to..a ne da nam kafići rade do 01h..šta ti je bolan.ne treba nama ništa..mi ne trebamo ništa čuti,mi ne trebamo ništa vidjeti,mi ne trebamo ništa lijepo doživjeti,ama nama ne treba baš ništa lijepo u životu..znači standardno brate..gledaj đe ćeš kupit brava za slavu,gledaj kako ćeš uzbjeći tuče oko krsnih slava,božića pa do Jovandana,e onda gledaj đe ćeš kupit krtolu i luk za ''sada'' a posle malo bašta brate,zalijevanje,okopavanje,ogrtanje pa tako do jeseni kad se treba gledat đe ćeš uzet drva po enormno visokoj cijeni itd u krug..e to nama treba i na tome se zasniva život u Bileći jer ''treba gledat od čega se živi,a ne vi tamo po nakvim kafanićima...''..a nisam ni pomenuo uzgred đe ćeš naći pare za sve to(prava sitnica)..ali kad dođe vrijeme pred izbore svi su tako blagi,nasmijani,vedri i mnogo,mnogo toga nam obećavaju pa kad izbori prođu nastavlja se naša propast jad i bijeda..zatvaraj kafić u 22h zato jer se neki majmun pobio neđe u p.m i navodno vadio pištolj pa da ne bi kome naudio bolje nas sve sprcat u kuće.ma ne mogu da pišem samo znam da je ''kuku nama'' zanavijek..naravno od naše vlasti koja je iz dana u dan sve gora a daj bože da griješim dragi moji Bilećani  >:( .. pardon nisam ni dobro jutro nazvo'

Van mreže S.A.F.

• Globalni moderator
  • Extra član
  • *
  • Ugled: +27/-34
    • Pogledaj profil
« Odgovor #203 poslato: 16.11.2008. 10:49:51 »
Najbolje bi bilo kolektivno iseliti sve lokale na Mosko, da naša vlast ne bi imala briga.

Van mreže Nigger Gruja

• Extra član
  • *
  • Ugled: +33/-27
  • KOJEKUDE SERBI JAHRASTAFARAI
    • Pogledaj profil
« Odgovor #204 poslato: 16.11.2008. 10:58:13 »
Ja bolje društveno-sociološke analize života u Bileći od ove  što je dade ZOXL odavno nevidjeh, za ovo je Dedijer i njegova antropološka studija" Hercegovina"  drugorazredna literatura  :) nego kako je sroči ovako ranom zorom, i to još u nedelju, možda su ove teme naša surova realnost, ali su nezgodne na štesrca. ;) Počastimo virtuelnu Bileću kakvim optimizmom da nam dan bolje krene. Eto sad fino sa nekom svojom ekipicom na kafu, možda prije toga u crkvu malo ... I kuda ćeš ljepši početak dana. Naravno ako to sve ne smeta našoj miliciji u čijim se glavama još vuče onaj sistem vrijednosti iz komunizma, ali polako nadajmo se da će i oni to prebrodit možda nekad zvirnu i ovamo pa vide kako narod razmišlja ipočnu da se mjenjaju na bolje,.... evo budimo optimistični . Samo da nam jedan put ne navrate na forum ili kod vladixa i kažu "nemoj ko da bi se sprdačio sa sistemom i  organima (a možemo se i dogovorit)" ;D.....
« Poslednja izmena: 16.11.2008. 10:59:55 Nigger Gruja »
If you know your history
Then you would know where you coming from
Then you wouldn`t have to ask me
Who the heck do I think I am

Van mreže smizla

• Iskusan
  • *
  • Ugled: +20/-10
    • Pogledaj profil
« Odgovor #205 poslato: 16.11.2008. 12:02:19 »
pa da..to je to..a ne da nam kafići rade do 01h..šta ti je bolan.ne treba nama ništa..mi ne trebamo ništa čuti,mi ne trebamo ništa vidjeti,mi ne trebamo ništa lijepo doživjeti,ama nama ne treba baš ništa lijepo u životu..znači standardno brate..gledaj đe ćeš kupit brava za slavu,gledaj kako ćeš uzbjeći tuče oko krsnih slava,božića pa do Jovandana,e onda gledaj đe ćeš kupit krtolu i luk za ''sada'' a posle malo bašta brate,zalijevanje,okopavanje,ogrtanje pa tako do jeseni kad se treba gledat đe ćeš uzet drva po enormno visokoj cijeni itd u krug..e to nama treba i na tome se zasniva život u Bileći jer ''treba gledat od čega se živi,a ne vi tamo po nakvim kafanićima...''..a nisam ni pomenuo uzgred đe ćeš naći pare za sve to(prava sitnica)..ali kad dođe vrijeme pred izbore svi su tako blagi,nasmijani,vedri i mnogo,mnogo toga nam obećavaju pa kad izbori prođu nastavlja se naša propast jad i bijeda..zatvaraj kafić u 22h zato jer se neki majmun pobio neđe u p.m i navodno vadio pištolj pa da ne bi kome naudio bolje nas sve sprcat u kuće.ma ne mogu da pišem samo znam da je ''kuku nama'' zanavijek..naravno od naše vlasti koja je iz dana u dan sve gora a daj bože da griješim dragi moji Bilećani  >:( .. pardon nisam ni dobro jutro nazvo'

U potpunosti se slazem s tobom!
Cini mi se da se u Bileci stvari nece promijeniti ni za 100 godina.Svaki put kad dodjem gore uvjerim se da ova opstina samo nazaduje i nista vise.Ovdje u Tb nema takvih "jadnih"ogranicenja sto se provoda tice,a i zna se gdje kakvo drustvo izlazi pa se uvijek moze probrati odgovarajuci lokal za svaciji ukus.Ja recimo,najvise izlazim(bolje receno dio sam inventara u tom lokalu  ;D ) u "Andergraund"sto zbog muzike sto zbog drustva sto zbog toga jer su tu minimalne sanse da se neko potuce i da izazove bilo kakvu neprijatnost.
U Bilecu izadjem jednom u pola godine i stvarno mi je zao sto omladina(a i oni malo stariji)skoro da nema gdje izac,sve se svodi na par lokala i to je to.
« Poslednja izmena: 16.11.2008. 13:26:45 vladix_vlado »
Ne doozvoli da te provincija kvari

Van mreže djeturum

• Extra član
  • *
  • Ugled: +19/-30
  • Pol: Žena
    • Pogledaj profil
« Odgovor #206 poslato: 16.11.2008. 19:37:02 »
mo jok kakvo mosko, na orahovice kod popare treba izlazit..

Van mreže mister no

• Iskusan
  • *
  • Ugled: +16/-8
    • Pogledaj profil
« Odgovor #207 poslato: 17.11.2008. 13:08:24 »
jbg,sami smo krivi za to.pustis budale da ti kroje sudbinu i onda se bavis poljoprivredom i domacinstvom,na to ti se zivot svede.
otvoriti ferijalce i ne dati pristip nikom bez clanske karte.napraviti cool mjesto,radno vrijeme-kad se hoce i do kad se hoce, lokacija-nije bitna,pristup miliciji-samo sa nalogom.
za izdavanje clanskih karata-komisija sastavljena od urbanih bilecanatj.stare garde.
test za dobijanje clanske karte;prianja iz opste kulture,o poznavanju bilece i bilecana,o muzici itd.

Van mreže peca

• Extra član
  • *
  • Ugled: +4/-12
    • Pogledaj profil
« Odgovor #208 poslato: 17.11.2008. 23:26:26 »
Sve tačno i vrlo slikovito rečeno.Mislim da je stanje takvo,zbog pomenutog majmuna ili njih 2-3 koji nisu nikad makli iz Bileće i ne znaju da postoje i drugi vidovi zabave,osim vađenja pištolja i tuče.Sumnjam da bi se takvi i potukli da se nisu pojačali utokom.
A policiji se i ne čudim što rade na takav način,jer ako su nekoga i pritvorili,taj je "prije otud nego odud".

Van mreže Coa

• Globalni moderator
  • Extra član
  • *
  • Ugled: +28/-9
  • Pol: Muškarac
    • Pogledaj profil
    • Rodoslov porodice Milidragović
« Odgovor #209 poslato: 21.11.2008. 22:27:49 »
Miha otvara "Sominu", cuo sam da je super sredio.