Autor Tema: Ljubav je...?!  (Pročitano 58283 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže smizla

• Iskusan
  • *
  • Ugled: +20/-10
    • Pogledaj profil
Odg: Ljubav je...?!
« Odgovor #60 poslato: 30.10.2008. 14:36:11 »
ortodox,potpuno si u pravu,i ja mislim da rijeci;trtenje,taslacenje,utovar,klanfanje,zigovanje,sadzgavanje,i mnoge druge nisu adekvatne za vodjenje ljubavi.
problem je sto covjek mora da sazrije i fizicki i mentalno da bi mogao da vodi ljubav tj da dozivljava to tako.
naravno,treba mnogo da se iskristalise u svojim osjecanjima da bi to tako dozivio i uzivao.

Bas mi je drago da su ovakve rijeci zasmetale i muskom dijelu populacije.
Na zalost uvijek i svugdje ce biti kromonjonaca zarobljenih u tijelu savremenog covjeka...
« Poslednja izmena: 15.11.2008. 06:54:19 smizla »
Ne doozvoli da te provincija kvari

Van mreže ZOXL

• Globalni moderator
  • Super član
  • *
  • Ugled: +55/-20
    • Pogledaj profil
« Odgovor #61 poslato: 30.10.2008. 14:57:03 »
:"E kako sam je slomio kosti su joj pucale,kukala joj majka,itd."

šta znaš..?... :( ..možda je istovario traktor ploče na nju  :D  :D

Van mreže mister no

• Iskusan
  • *
  • Ugled: +16/-8
    • Pogledaj profil
« Odgovor #62 poslato: 30.10.2008. 15:01:50 »
smizlo,pricas o devijacijama uma u maloj sredini i pricas o muskarcima.na zalost sve sto si rekla u pravu si.
lako cu se dokazati drugima,samo prvo da se sebi dokazem.
covjek treba da podje od sebe u svemu sto radi,pa tako i u ljubavi i sexu.u onoj mjeri si covjek koliko mozes da osjecas.veliki ego,samozivost,posesivnost su samo neki faktori koji nas hercegovce,sputavaju u zivotu,vjeruj mi cim ih covjek postane svjestan,brze ce ih se osloboditi i biti extra.
kad eliminise sve ta sranja u sebi on je onda mnogo jak kao licnost i takav covjek moze i da voli i da osjeca i da uziva.drugacije,zivi u zabludi,hedonizmu i svim svojim sranjima.
mi smo hercegovci kao kupus,
dok smo zajedno i u rasadu,ne mislimo nista i ne rastemo,
cim odemo na stranu,svaki zavije glavicu i pooiraste.

Van mreže ZOXL

• Globalni moderator
  • Super član
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #63 poslato: 30.10.2008. 15:07:45 »
izvjesni M.D je svojevremeno izjavljivao i tvrdio ''da je(tamo nju)slomije prsima''...sjećam se lika (koji danas nažalost nije živ) koji je vodio ljubav sa nekom veselicom u jednom stanu i izlijet'o iz stana direktno sa ''nje'' i sav oduševljen vrištao go golcat po haustoru izjavljivajući ''kako dasa *ebe..AAAAA...kako frajer *ebe...UUUUHHHHH.. :D  :D  :D ..e volio bi da sam bio tu da to vidim uživo pa ga odma mrtav bio he he  :D  :D
« Poslednja izmena: 30.10.2008. 18:00:24 ZOXL »

Van mreže smizla

• Iskusan
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #64 poslato: 30.10.2008. 15:24:38 »
izvjesni M.D je svojevremeno izjavljivao ''da je(tamo nju)slomije prsima''...sjećam se lika (koji danas nažalost nije živ) koji je vodio ljubav sa nekom veselicom u jednom stanu i izlijet'o iz stana direktno sa ''nje'' i sav oduševljen vrištao go golcat po haustoru izjavljivajući ''kako dasa *ebe..AAAAA...kako frajer *ebe...UUUUHHHHH.. :D  :D  :D ..e volio bi da sam bio tu da to vidim uživo pa ga odma mrtav bio he he  :D  :D
ZoxL,ako umrem od smijeha ti ces biti jedini krivac! :52: :icon_thumleft:

Van mreže ZOXL

• Globalni moderator
  • Super član
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #65 poslato: 30.10.2008. 15:35:51 »
izvjesni M.D je svojevremeno izjavljivao ''da je(tamo nju)slomije prsima''...sjećam se lika (koji danas nažalost nije živ) koji je vodio ljubav sa nekom veselicom u jednom stanu i izlijet'o iz stana direktno sa ''nje'' i sav oduševljen vrištao go golcat po haustoru izjavljivajući ''kako dasa *ebe..AAAAA...kako frajer *ebe...UUUUHHHHH.. :D  :D  :D ..e volio bi da sam bio tu da to vidim uživo pa ga odma mrtav bio he he  :D  :D
ZoxL,ako umrem od smijeha ti ces biti jedini krivac! :52: :icon_thumleft:

he he..sory smizlo

Van mreže hercdama

• Novi na forumu
  • *
  • Ugled: +1/-1
    • Pogledaj profil
« Odgovor #66 poslato: 30.10.2008. 17:53:26 »
ljubav je kada neko pozeli da upozna MISTER NO jer se zaljubio u njegov komentar!!!!

Van mreže zid

• Extra član
  • *
  • Ugled: +51/-46
  • Pol: Muškarac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #67 poslato: 30.10.2008. 19:35:34 »
Odlicna tema. Evo cak imamo i otvorenu izjavu ljubavi hercdame.
Nego ja bi malo o ovim dole izrazima za "vodjenje ljubavi". Svrha seksualnog je u suštini - banalna. Seks je prečica ka neposrednom ispunjenju želja. Ostvaruje se kroz pražnjenje, pa u sebi krije nasilje nad tjelima. Stotine grubih žargonskih izraza za seks (za kojima svi s manje ili više žara posežemo) to potkrepljuju. Ali nije to nista strasno . Sto reko mister no, to samo sebi treba priznati.

Van mreže hercdama

• Novi na forumu
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #68 poslato: 30.10.2008. 23:56:07 »
Vodjenje ljubavi predstavlja pravu sliku odnosa izmedju muskarca i zene...bez ljubavi,strasti i osjecanja je seks prazan-barem meni.

Van mreže mister no

• Iskusan
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #69 poslato: 31.10.2008. 13:40:26 »
zid,filozofski pogled na temu ali pored toga moras da se osvrnes na fiziologiju i vidjet ces da je tijelo pretvidjeno za te rabote i da to nije nasilno.nasilno je ignorisati svoje tijelo i ne uptrbljavati ga.
nikad ne mozete uspjeti u pripadanju partneru tj ne mozete ga dozivati,ako se niste psiholoski procistili ili ako vodite paralelen zivot,pa makar to bilo i samo flertovanje.
ljubav nije neozbiljno osjecanje i treba je ozbiljno shvatiti.
covjek u ljubavi uvjek daje svoju slobodu.

Van mreže hercdama

• Novi na forumu
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #70 poslato: 31.10.2008. 14:01:08 »
Mister no mi je opet takao dusu....prepoznajem se u svakom njegovom slovu! Ljudi danas lako shvataju vodjenje ljubavi, kao rutinski zahvat.

Van mreže smizla

• Iskusan
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #71 poslato: 02.11.2008. 08:44:28 »
zid,filozofski pogled na temu ali pored toga moras da se osvrnes na fiziologiju i vidjet ces da je tijelo pretvidjeno za te rabote i da to nije nasilno.nasilno je ignorisati svoje tijelo i ne uptrbljavati ga.
nikad ne mozete uspjeti u pripadanju partneru tj ne mozete ga dozivati,ako se niste psiholoski procistili ili ako vodite paralelen zivot,pa makar to bilo i samo flertovanje.
ljubav nije neozbiljno osjecanje i treba je ozbiljno shvatiti.
covjek u ljubavi uvjek daje svoju slobodu.
Voljeti nekog znaci dati mu slobudu!
« Poslednja izmena: 15.11.2008. 15:29:12 smizla »

Van mreže ortodox

• Iskusan
  • *
  • Ugled: +2/-12
    • Pogledaj profil
« Odgovor #72 poslato: 03.11.2008. 00:06:53 »
Ljubav nam je ja bih rekao "zadata" tema,a ne "data",tj. nije puna vreca pa trosi dok ima ,a kad nema vise onda aj kuku...Covjek je slozeno bice,splet fizickog,,emotivnog,duhovnog,psihickog...Pa tako odnos treba da se gradi na svim ovim faktorima,s' tim sto bi fizicki odnos dosao kao posljedica prethodnog zblizavanja na svim ostalim poljima,a ne obratno.

Van mreže mister no

• Iskusan
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #73 poslato: 03.11.2008. 12:27:34 »
smizlo,ti sve stvari shvatas potpuno bukvalno i stereotipno.i sve posmatras iz ugla 'djevojke iz provincije' ,ne potcjenjujem te ali daj malo sirine u shvatanju i ophodjenju.
pozz

Van mreže smizla

• Iskusan
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #74 poslato: 03.11.2008. 15:05:49 »
smizlo,ti sve stvari shvatas potpuno bukvalno i stereotipno.i sve posmatras iz ugla 'djevojke iz provincije' ,ne potcjenjujem te ali daj malo sirine u shvatanju i ophodjenju.
pozz
Ja ti samo navodim neke "Bilecke" primjere na relaciji momak-cura,a ti me demantuj ako smatras da to nije istina.
I da bih gledala iz ugla jedne provincijalke,onda moram dobar dio zivota provesti u istoj toj provinciji,a ovako na tvoju zalost...
A te djevojke iz provincije dolaze na ovaj forum i "gostuju"na njemu i detaljno sve iscitaju,pa to fino uz kaficu prepricavaju,vrlo hrabro nema sta!
Mozda imam uska ramena,ali shvatanja su mu prilicno siroka,dok je kod tebe situacija ocito obratna.
U svakom slucaju hvala ti sto si to izbacio iz sebe i podijelio s nama,pozdravcic!