Autor Tema: Lokalni izbori 2008  (Pročitano 117313 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Hercegovac77

• Globalni moderator
  • Super član
  • *
  • Ugled: +45/-18
    • Pogledaj profil
Odg: Lokalni izbori 2008
« Odgovor #60 poslato: 18.09.2008. 17:29:36 »
Sve si pobrkao Road. Nisi citirao saf-a nego zida.
I ne kontas o cemu je on pisao, Do je davno vec stao a Berkovici se razvijaju, ranije su iz Berkovica dolazili u Bilecu i u Tb u srednju skolu, a sada iz Bilece vozare na Berkovice. Uradise ljudi vodovod, napravise dvoranu......da ne idem dalje a sta Bileca uradi u tome periodu???

Van mreže road king

• Extra član
  • *
  • Ugled: +61/-27
  • Pol: Muškarac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #61 poslato: 18.09.2008. 17:39:42 »
I ne kontas o cemu je on pisao, Do je davno vec stao a Berkovici se razvijaju, ranije su iz Berkovica dolazili u Bilecu i u Tb u srednju skolu, a sada iz Bilece vozare na Berkovice. Uradise ljudi vodovod, napravise dvoranu......da ne idem dalje a sta Bileca uradi u tome periodu???

Znam ja dobro kako su Berkovici dosli do para bolje nego ti vjeruj mi, a 15 godina sam na ulici, sav dotok novca im je isao preko Bilece ,dok su se ovi nasi zadovoljavali sicom
ti lukavi ljudi su zgrtali pare preko nasih ledja i izgradjivali se.    .........e jebi ga nije svakom marka amerika....... :P

Van mreže road king

• Extra član
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #62 poslato: 18.09.2008. 17:43:19 »
e i zaboravih ti jos nesto reci. kad ih tako hvalis sto ne ides na   BERKOVICI INFO FORUM   ;Dpa tamo nevisis po cio dan ;D

Van mreže kerber_

• Start moderator
  • Iskusan
  • *
  • Ugled: +12/-16
    • Pogledaj profil
« Odgovor #63 poslato: 18.09.2008. 17:44:54 »

Sad si ti pobrkao stvari... :)
Obratio mu se sa "šefe", a ne "safe" ili "S.A.F.-e", kako bi već trebalo.
Zaista su ove političke teme zbunjujuće...

Van mreže road king

• Extra član
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #64 poslato: 18.09.2008. 17:52:02 »
ja nijednom nisam sponeuo S.A.F.A  vec pisem sefe
SEFE- UZRECICA   MAJSTORE-UZRECICA    itd.    uostalom sta te imam ja tu ucit

Van mreže Hercegovac77

• Globalni moderator
  • Super član
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #65 poslato: 18.09.2008. 17:56:47 »
Te pare koje su zaradjene na takav nacin(koji ti pominjes) su zaradjivali pojedinci ne opstina, kako na Berkovicima tako i u Bileci. Kao sto niko iz Bilece nije ulozio marku toga novca za dobrobit opstine, nije ni iz Berkovica. Prema tome to je druga tema....
Budzet Berkovica je manji nego Bilece, a opet oni od toga novca nesto napravise, koliko toliko.
Bilecki opstinari tim novcem sade cvijece po gradu, prave fontane, i nasipaju puteve pjeskom pred izbore.

Hvalim ih zato sto su vredni hvale u odnosu na nas, Oni ne gledaju za koju ce stranku glasati nego u covjeka koji tu stranku prestavlja.
Zato pobjedjiva Lucic iz SDS-a iako je vecina za SNSD, iz prostog razloga jer svi gore smatraju da je Lucic posteniji i sposobniji od Bacevica iz SNSD-a.

Nama ovde su bitnije izgleda neke druge stvari, vecina ce glasati za stranke koje gotive, mnogi ce se prodati za dnevnicu od 50KM da budu posmatraci, jedan dobar dio ce da glasa za svoju rodbinu koja je na listama a kojoj ni oni ne bi povjerili ovcu na cuvanje(ovcu nece a opstinu sto da ne).

I sad ti mislis da ja ne volim Bilecu zato sto kritikujem??
Kritika je uvjek zdrava, pohvala se cuvaj.

P.S. idem i na forum Berkovica, kao i na mnoge druge sajtove (sada ih imam trenutno 9 otvorenih) ne visim ceo dan samo na ovom forumu.

Van mreže Hercegovac77

• Globalni moderator
  • Super član
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #66 poslato: 18.09.2008. 17:59:32 »
Sad si ti pobrkao stvari... :)
Obratio mu se sa "šefe", a ne "safe" ili "S.A.F.-e", kako bi već trebalo.
Zaista su ove političke teme zbunjujuće...
Moja greska, brzina pa pogresih

Van mreže road king

• Extra član
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #67 poslato: 18.09.2008. 18:07:42 »
e izvini to nisam znao. da sam znao da je tako dobro na Berkovicima odmah bi se tamo preselio.
sad cu o tome samo razmisljati,
a reci ti meni jesi li ti isao igdje dalje od tih Berkovica
pa postoji i mostar ,capljina , siroki,  itd   
 da ti nespominjem druge gradove

Van mreže S.A.F.

• Globalni moderator
  • Extra član
  • *
  • Ugled: +27/-34
    • Pogledaj profil
« Odgovor #68 poslato: 18.09.2008. 18:07:58 »
Bez obzira na sve složio bih se sa road kingom u jednoj stvari, ako ćemo se već ugledati na nekoga daj da se ugledamo na bolje od sebe. Siguran sam da zid nije mislio nista loše i da je komparaciju sa Berkovićima upotrijebio samo kao blagi sarkazam. Tačno je da su na Berkovićima urađene pojedine korisne stvari poput vodovoda ili srednje škole, ali mislim da je pomalo neozbiljno porediti Bileću i Berkoviće. Uz dužno poštovanje ipak su Berkovići još uvijek selo bez jednog jedinog gradskog obilježja, mada su ljudi skloni da pričaju o vrtoglavom usponu Berkovića bez nekih objektivnih činjenica.

Van mreže zid

• Extra član
  • *
  • Ugled: +51/-46
    • Pogledaj profil
« Odgovor #69 poslato: 18.09.2008. 18:11:02 »
NA ovim svim spiskovima je preko 150 ljudi!!! 10 stranaka, 3 nezavisna kandidata! A svi dobro znaju sta im je ciniti. I svi se razlikuju u pogledu strategije kako da vode opstinu?!? Moj kurac! Sve je to isto. Nego dobro rece cini mi se explorer na kraju dobija najjaca stranacka organizacija. A to je potpuno razumljivo u ovim jadima od broja stranaka i kandidata, pa glasac se potpuno zbuni. Ko da je vodjenje Bilecke opstine jednacina sa 10 nepoznatih? A onda kao nesto ce se promjeniti i ako dodje druga po redu stranacka struktura? U nedostatku 'ljeba i posla ljudi se ufatili politike misleci da ce promjena vlasti dovesti do napretka. MA nece! Ne daj boze da me neko pogresno razumije da podrzavam postojecu strukturu. Moja je poenta da u Bileci nece biti bolje dok kriticna masa Bilecana ne odluci da pomogne prvenstveno sebi pa onda svojoj zajednici.
Na 40km od Bilece smjestena je opstina Berkovici. Mislim da bi se bez uvrede, od njih moglo stosta nauciti.

Sefe ja mislim da ti nisi nikako porijeklom iz Bilece, jer ponovo Bileca kakva takva je da spane  na to da nesto nauci od manitih Berkovica...e pa zajebo si se dosta, svi znaju da su Berkovici obicna selendra i provincija koja sebe naziva opstinom i da nije bilo DOLA i sverca malo ko bi i danas cuo za njih. A da si rodjeni Bilecanin bar iz nekog ponosa i principa
nebi dozvolio sebi da pises da se ugledamo na njih. Po mojoj procjeni to samo moze napisati neki DOSLO nebudi uvrijedjen....

Pa ja i napisah bez uvrede da se moze ugledati na vodjenje politike u Berkovicima koja kao opstina prije rata nije ni postojala a sad dosta napreduje za razliku od Bilecke koja samo nazaduje. A ti nisi mnogo pametan momak a uz to si jos i iskompleksiran i ogranicen, tako da ne znam da li i vrijedi da ti objasnjavam sta sam mislio da kazem. Tebi je vazno da imas ponos u svome brlogu. PA dobro onda ugledaj se na Gacko! Drumski care!

Stani bolan safe ti si pametan momak. Pa ne poredim ja Bilecu i Berkovice, nego lokalnu politiku.
Govoris o objektivnim cinjenicama. PA u statistickom poredjenju  razvoja ove dvije opstine taj razvoj i jeste vrtoglav.
Sad ti je to prica kao ne mozemo mi pasti bas tako nisko. Ma mozemo bolan i jos nize. Poredi se sa Ljubinjem sa Gackom. svi ce se nekako trznuti samo Bileca nikad. 

re: spajanje poruke
« Poslednja izmena: 18.09.2008. 18:19:38 vladix_vlado »

Van mreže road king

• Extra član
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #70 poslato: 18.09.2008. 18:37:21 »
dobro sam pogodio da si neki DOSLO  a uz to jos i ograniceni  ,
lako ti je izdaleka podjebavati Bilecane, da si volio Bilecu ostao bi u njoj a ne hiljadu kritika na racun nje.
 ono sto si maloprije napisao isto je ko da si rekao da se ugledamo na korita,meku grudu,baljke itd.
 uostalom nisi vrijedan nikakvih komentara ....

Van mreže Hercegovac77

• Globalni moderator
  • Super član
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #71 poslato: 18.09.2008. 18:44:00 »
Pa ja i napisah bez uvrede da se moze ugledati na vodjenje politike u Berkovicima koja kao opstina prije rata nije ni postojala a sad dosta napreduje za razliku od Bilecke koja samo nazaduje.

Ja se sa ovim Zidom u potpunosti slazem.
Samo nadam se da cemo se trznuti nekada, mada malo je nade.......

Van mreže S.A.F.

• Globalni moderator
  • Extra član
  • *
  • Ugled: +27/-34
    • Pogledaj profil
« Odgovor #72 poslato: 18.09.2008. 18:45:13 »

Stani bolan safe ti si pametan momak. Pa ne poredim ja Bilecu i Berkovice, nego lokalnu politiku.
Govoris o objektivnim cinjenicama. PA u statistickom poredjenju  razvoja ove dvije opstine taj razvoj i jeste vrtoglav.
Sad ti je to prica kao ne mozemo mi pasti bas tako nisko. Ma mozemo bolan i jos nize. Poredi se sa Ljubinjem sa Gackom. svi ce se nekako trznuti samo Bileca nikad. 

Razumio sam ja bolan šta ti porediš, ali vjeruj mi ni u statističkom poređenju taj razvoj Berkovića nije vrtoglav. Objektivno više su se od rata razvili i unaprijedili Baljci nego Berkovići. Meni mi je poenta tvoje priče jasna, ali jednostavno izabrao si nesretan primjer.

Van mreže zid

• Extra član
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #73 poslato: 18.09.2008. 18:51:02 »
dobro sam pogodio da si neki DOSLO  a uz to jos i ograniceni  ,
lako ti je izdaleka podjebavati Bilecane, da si volio Bilecu ostao bi u njoj a ne hiljadu kritika na racun nje.
 ono sto si maloprije napisao isto je ko da si rekao da se ugledamo na korita,meku grudu,baljke itd.
 uostalom nisi vrijedan nikakvih komentara ....

Drumski, brate! Ovo je virtuelna stvarnost. Ovde nema daljine i blizine. Ovde nema dosla ni domacih. Nema prozivanja preko sanka, i dje si bio na ratistu. Od samog pocetka na ovom forumu gajimo takvu atmosferu. Ne znam da li ti to razumijes? Sumnjam.

Van mreže zid

• Extra član
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #74 poslato: 18.09.2008. 19:06:39 »

Razumio sam ja bolan šta ti porediš, ali vjeruj mi ni u statističkom poređenju taj razvoj Berkovića nije vrtoglav. Objektivno više su se od rata razvili i unaprijedili Baljci nego Berkovići. Meni mi je poenta tvoje priče jasna, ali jednostavno izabrao si nesretan primjer.

Safe,
JA ne znam ni za Baljke ni za Berkovice koliko su se razvili. Ali Baljci nemaju taj nivo lokalne samouprave da sami odlucuju o svome razvoju. Tako da mislim da je poredjenje sa berkovicima upravo odlican primjer.
U Berkovicima na celu opstine vec godinama sjedi jedan covjek o kome ko god sta da misli on namice pare,dobar je sa svima, navlaci nekakve projekte, i svima je u tom mjestu jasno da on radi dobro za opstinu. On je dobar domacin u svojoj opstini. Ima nekakvu viziju. Za pocetak to je sasvim dovoljno da se ugleda na to.
E sad ako tebi tastina ne dozvoljava da se poredis sa Berkovicima to je sasvim u redu. Evo ti poredi se sa Indjijom. Ili Gackom ili Capljinom. I ne znam  koje opstine jos Biljeze takve uspjehe. Ali prika moj, realno sagledaj koliko smo mi daleko od tog nivoa!