Vijest sa jučerašnjeg mitinga
СНСД је вечерас у спортској дворани у Билећи пред око четири хиљаде грађана одржао предизборни митинг на којем је представио кандидата за начелника општине, одборничку листу и изборни програм.
На скупу су говорили носилац одборничке листе и посланик у Народној скупштини РС Радован Вуковић, кандидат за начелника Славко Бекан, Сташа Кошарац, Радивоје Братић и Милорад Додик.
Радован Вуковић
ПРОМИЈЕНИЋЕМО ТЕШКО СТАЊЕ
Од вечерас, тешко стање које је већ дуго година у Билећи почињемо да мијењамо. Захваљујући Влади Републике Српске извршили смо реконструкцију унутрашњости градске дворане, а вањску реконструкцију ћемо завршити током октобра мјесеца. Након вашег указаног повијерења петог октобра ћемо развијати Билећу која је у изузетно тешком стању.
Славко Бекан, кандидат за начелника
ПОКРЕНУЋУ БИЛЕЋУ
Желим да покренемо Билећу, нашу заједничку кућу. Жеље за промјене на боље су обостране, а ја о себи не желим ништа да говорим, јер цијели радни вијек сам овдје са вама и врло добро знате ко сам и колико сам вам помагао.
Радивоје Братић
МЛАДОСТИ ТРЕБА БУДУЧНОСТ
Свима вама у Билећи треба будућност, а поготово младости која треба да остане овдје, јер без њих нема ни будућности.
Милорад Додик
СВОЈУ СУДБИНУ УЗМИТЕ У СВОЈЕ РУКЕ
Херцеговина па и ви овдје у Билећи своју судбину треба да узмете у властите руке. Овдје има шансе и ту шансу требате искористити. СНСД све обећано испуњава, а испунићемо и вечерас дата обећања. Само велике странке могу да носе развој, а ако гласате за нашег кандидата за начелника Славка Бекана и нашу одборничку листу бићемо ваши дужници.

-

-

-

-