ne prepadam Mare, to je surova stvarnost... doduse ima fakulteta gde je najtezi ispit prijemni ispit... ali takvih je malo...
Meni je prijemni bio relativno lak, stvari koje sam ja izgresio na njemu nisu ravne djaku prvaku (1+1=0, 30/2+5=30+5=35 i slicno...) to su bile bezvezne racunske greske (koje su samo odnosile poene i donosile negativne) ali test kao test je bio u rangu kontrolnog kakve smo imali u skoli, tj kakve i vi verovatno imate...
Ima prijemnih kao sto je na arhitekturi, koji je uzas i zbog psihe i zbog tezine i zbog subjektivnosti ocenjivanja i gde kako god uradis neznas da li je tacno je re to mozda nekom profi ne svidi... bezveze (da ne davim ali evo jedan primer zadatka sa tog testa: nacrtati macku, likovi crtali, sencili, docrtavali ko zna sta, ma super crtali macku a jedan lik lapo uzeo nacrtao elipsu, krug, dva trougla kao usi, brkove i cetiri linije kao noge i rep i dobio max poena... mislim bezveze... ali nacrtao je macku a to se svidelo profama sto je bilo tako spontano... kao i za "registrovani zastitni znak Coca-Cole", najbolje prosao lik koji je napisao Koka-kola cirilicom jer je se to reg. zast. znak za trzista Bugarske i Rusije a on je bio jedini koji se toga "setio"... jos bezveznije...)
e, brate, al ja smaram kad mi se ne spava...