Autor Tema: Klasično Bilećko blejanje  (Pročitano 209620 puta)

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže explorer

• Globalni moderator
  • Extra član
  • *
  • Ugled: +29/-30
    • Pogledaj profil
Odg: Klasično Bilećko blejanje
« Odgovor #180 poslato: 06.01.2008. 00:47:58 »
Veceras na utakmici u Gacku izmedju Hea i Leotara je bilo totalno ludilo.
Novinari i u opste ljudi koji nisu dosli iz Bilece su se cudu cudili,nevjerovatno puna sala samo Bilecana, i svi pjevaju <CR-KO BI DA NISAM OTISO,NISAM OTISO......!!! Sutka na tribinama tokom citave utakmice,a u autobusima posebna prica.Toliko dobro da se predlagalo da se prodje do Foce,pa tek onda nazad.
Ma ko prava eskurzija ,samo malo zena u razredu.A bolesnih pjesam,za zbirku od 150 stranica.

Van mreže kuksi

• Iskusan
  • *
  • Ugled: +16/-4
  • Pol: Muškarac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #181 poslato: 06.01.2008. 10:59:40 »
Oce li me ko obavijestiti kako prodje Stana u emisiji! Aj stavite to na you tube!

valjda Stana, da je ispao odmah,ali nisam gledao tu emisiju nikada,a reko mi je Stana da je sve namjesteno,ova riba je izabrala nekog lika sa kojim se inace zabavlja,Stana nju frizira,a i vozio ju je na snimanje, a i ovaj treci lik je neki k... sa tim likom sto je izabran,drug najbolji sta li vec.Ma sou cisti da nije ovoga ne znam sta bi radili,i da nije telenovela i meksika,ma pocrkali bi.
Ja sam gledao emisiju, moj utisak je da je Maca(voditelj) pravio dosta neumjesnih sala na racun Hercegovaca, i da Stana, kao ni cura iz Trebinja nisu znali na adekvatan nacin da mu odgovore. A to sto prica Stana da je sve namjesteno obicna je glupost, jer ukoliko je znao da je sve namjesteno zasto nije odbio da ucestvuje u emisiji ili ako je vec usao u studio sto nije rekao pred kamerama da je namjesteno. Mislim gluposti, sad treba da prica po Bileci da je sve bila namjestaljka, u redu ako je bila namjestaljka, ali u tom slucaju on je ispao budala sto je pristao da ucestvuje.
Nego dobro, bitno je steci popularnost, pogotovo kad te Maca na TV nazove prvim bludnikom grada Bilece, onda popularnost ne moze da izostane. Sale na racun patrijahalnosti hercegovackih cura i na kraju ona cuvena maksima Trebinje, Trebinje kad me vidis **** **!
Zivot je kao pepeljara: dok je cist i lep, dotle je prazan i nema smisla !

Van mreže error

• Globalni moderator
  • Super član
  • *
  • Ugled: +47/-40
    • Pogledaj profil
« Odgovor #182 poslato: 06.01.2008. 12:50:20 »

valjda Stana, da je ispao odmah,ali nisam gledao tu emisiju nikada,a reko mi je Stana da je sve namjesteno,ova riba je izabrala nekog lika sa kojim se inace zabavlja,Stana nju frizira,a i vozio ju je na snimanje, a i ovaj treci lik je neki k... sa tim likom sto je izabran,drug najbolji sta li vec.Ma sou cisti da nije ovoga ne znam sta bi radili,i da nije telenovela i meksika,ma pocrkali bi.
[/quote]
Ja sam gledao emisiju, moj utisak je da je Maca(voditelj) pravio dosta neumjesnih sala na racun Hercegovaca, i da Stana, kao ni cura iz Trebinja nisu znali na adekvatan nacin da mu odgovore. A to sto prica Stana da je sve namjesteno obicna je glupost, jer ukoliko je znao da je sve namjesteno zasto nije odbio da ucestvuje u emisiji ili ako je vec usao u studio sto nije rekao pred kamerama da je namjesteno. Mislim gluposti, sad treba da prica po Bileci da je sve bila namjestaljka, u redu ako je bila namjestaljka, ali u tom slucaju on je ispao budala sto je pristao da ucestvuje.
Nego dobro, bitno je steci popularnost, pogotovo kad te Maca na TV nazove prvim bludnikom grada Bilece, onda popularnost ne moze da izostane. Sale na racun patrijahalnosti hercegovackih cura i na kraju ona cuvena maksima Trebinje, Trebinje kad me vidis **** **!
[/quote]

Slusaj kuksi Stana je trebao da bira djevojku,ali je zakasnio na snimanje tako da su ga ubacili naknadno.Namjestaljka je bila 100%,jer danas koja emisija se sa takmicarskim duhom ne namjesta.
Bio sam na utakmici i primjetio sam da je u Gacko tek dosao novi cd Zdravka Colica.
Hua,hua

Van mreže zid

• Urednik
  • Extra član
  • *
  • Ugled: +51/-46
    • Pogledaj profil
« Odgovor #183 poslato: 06.01.2008. 18:49:19 »
Veceras na utakmici u Gacku izmedju Hea i Leotara je bilo totalno ludilo.
Novinari i u opste ljudi koji nisu dosli iz Bilece su se cudu cudili,nevjerovatno puna sala samo Bilecana, i svi pjevaju <CR-KO BI DA NISAM OTISO,NISAM OTISO......!!! Sutka na tribinama tokom citave utakmice,a u autobusima posebna prica.Toliko dobro da se predlagalo da se prodje do Foce,pa tek onda nazad.
Ma ko prava eskurzija ,samo malo zena u razredu.A bolesnih pjesam,za zbirku od 150 stranica.

Heooooooooo se budi!

Van mreže explorer

• Globalni moderator
  • Extra član
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #184 poslato: 08.01.2008. 17:55:54 »
Bas sipaju li ovu drogu u pice po kaficima?I ako sipaju,u koja pica sipaju?
Eto ja sam cuo da sipaju u ona mala mlijeka sto idu uz kafu,pa kazu kad popijes kafu sa mlijekom citav dan se raskidas od smijeha.Ja sam probo,pa mi nije nista bilo,mora da je mlijeko pokvareno,sta li je?.
Ako ima neko kakvih iskustava neka napise,da se ostali ne bi o jadu zabavili.

Van mreže hugo chaves

• Iskusan
  • *
  • Ugled: +7/-2
    • Pogledaj profil
« Odgovor #185 poslato: 08.01.2008. 18:13:58 »
pa najcesce sipaju u velike sokove o dva deci,da se ne primjeti
zato treba pit male sokove,ako treba i tri - cetiri ,ali mala

Mechu i u tochene pive

Van mreže explorer

• Globalni moderator
  • Extra član
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #186 poslato: 08.01.2008. 18:24:36 »
pa najcesce sipaju u velike sokove o dva deci,da se ne primjeti
zato treba pit male sokove,ako treba i tri - cetiri ,ali mala

Mechu i u tochene pive
A jada,pa gledo sam jednom kad su u 3M-u zvali policiju zbog narusavanja reda i tisine.
Naime Boro i oni njegovi se zacenjivali za stolom,pili velike sokove,dosla milicija i odnijela sokove na analizu.
Zvanicno saopstenje,da nije bilo nista sumnjivo u sokovima nego da je neko isprico vic,pa se zacenjivali,a znas narod odma svasta prica eno usuli im drogu u sokove eno ovo eno ono.....

Van mreže Hercegovac77

• Globalni moderator
  • Super član
  • *
  • Ugled: +45/-18
    • Pogledaj profil
« Odgovor #187 poslato: 08.01.2008. 18:30:45 »
Ja sam gledo kako covek u 3M pije pivo ito teretno.
Dosao covjek i oce pivo, kaze Slavica ne drzimo alkohol a on ce bas me briga sto ga ne drzite ja ocu pivo.
I tako dosadjivo on i galamio, da su morali da odu kod cora na kiosk da mu kupe pivo i da ga usluze jos mu naplatise samo 70 feninga. Hehehehe covek je legenda.

Van mreže zid

• Urednik
  • Extra član
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #188 poslato: 08.01.2008. 18:39:20 »
Jes vala onaj 3M matica zle srece. Svaki jadi tamo budu. Koliko sam puta naso spric pored WC solje, djavo zna! Treba nekako tu reagovat!
Za pocetak ja bi mu skratio radno vrijeme.
A svi su ti jadi poceli u Malom Magelanu

Van mreže explorer

• Globalni moderator
  • Extra član
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #189 poslato: 08.01.2008. 18:45:21 »
Da sta je vala kod onoga Mage sve go narkoman,sve ih je navuko,na drogu,malo ti to nego ih navuce i na trubace,pa po citav dan se slusaju trubaci iz Guce,i pije droga.A ovome iz 3M-a treba poslati inspekciju za tihu muziku,ma dokle vise.....

Van mreže zid

• Urednik
  • Extra član
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #190 poslato: 08.01.2008. 19:08:47 »
Nedavno su u MAgelanu raspomamljeni narkomani digli gangu:
Smrcem Koku Pusim travu
MIla majko popravljam se

Van mreže explorer

• Globalni moderator
  • Extra član
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #191 poslato: 08.01.2008. 19:09:39 »
Neki lik operisao kukove i ostale mu trajne posljedice tako da ne moze kada hoda da spusti pete na tlo, a i malo je poguren,i zovu ga TIHI!
Ovo sam vec jednom napisao u onom zasto bas taj nadimak,ali niko ne odgovara,pa mislim da je ova tema nadimci bas za ove ekipe sto bleji.

Van mreže explorer

• Globalni moderator
  • Extra član
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #192 poslato: 08.01.2008. 19:10:40 »
Nedavno su u MAgelanu raspomamljeni narkomani digli gangu:
Smrcem Koku Pusim travu
MIla majko popravljam se
A ona,dozvacu se i ja majko,kad se dozvo CAPIN RAJKO.

Van mreže zid

• Urednik
  • Extra član
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #193 poslato: 08.01.2008. 19:14:18 »
hahahahhah
A ona dok stojim sa RAnkom dijelimicno pijan...
Znas na kog Ranka mislim

Van mreže explorer

• Globalni moderator
  • Extra član
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #194 poslato: 08.01.2008. 19:22:49 »
Ma kako ne znam,onaj sto mu je ostalo par gelera u glavi,a i bez toga je bio <LUD> nego se sad malo povuko,nema ga nidje,jbg zena djeca.
Znas ono kad ti on sjede u auto obavezno pitanje
Sta ti se ovo oseti na spermu da nisi sinoc dje k... pusio?
A on je dobar sa Ambasadom i sa Japancem,pa on moze citavu zivotnu pricu gosn AMBASADE da ti isprica.