Autor Tema: Klasično Bilećko blejanje  (Pročitano 214498 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Hugo Chávez

• Poznat lik
  • *
  • Ugled: +4/-2
    • Pogledaj profil
Odg: Klasično Bilećko blejanje
« Odgovor #210 poslato: 12.01.2008. 07:36:29 »
Jedne prilike, kad sam prolazio pored Samostalnog ugostiteljskog objekta "Jagoda"
zacuo sam gangu sa sledecim tekstom
Ja sam Mason i caca mi bio
Masonski me Q.ac napravio
KAd sam pogledao unutra  ugledao sam lica koja ni u snu nisam mogao ocekivati.
Sve grdne masonske face, sve go i previjan mason. A onda su nastavili:
Sitan kamen do kamena
Sve je mason do masona...

Kad sam se vraco sa Vracenovica a okle bi drugo, iza jedne okuchi cujem pjesmu ...Kunem ti se Lenon Dzonom i ja cu se zvat masonom. Izaso iz kola da vidim ko pjeva,ali ne nadjoh nikog,samo jedno satorsko krilo,5 maraka i kilo sira 

Van mreže explorer

• Globalni moderator
  • Extra član
  • *
  • Ugled: +29/-30
    • Pogledaj profil
« Odgovor #211 poslato: 12.01.2008. 23:59:20 »
Ljudi ja ne smijem vise,dobijam prijetece poruke,kazu budem li otkrivao identitete i lose govorio o masonima da cu biti ugradjen u prvu sledecu njihovu gradjevinu.Makaay samo da znas da glavni zidar ide sjutra za BG,na neki sastanak ili obred,znas njih, da imaju na srpsku ng uvijek onaj parti pod maskama.
« Poslednja izmena: 14.01.2008. 16:48:13 explorer »

Van mreže zid

• Urednik
  • Extra član
  • *
  • Ugled: +51/-46
  • Pol: Muškarac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #212 poslato: 14.01.2008. 18:48:15 »
--.-...-  .-. -...
....-.-.--. .-.
.--.--.-.---
evo ti troice najozloglasenijih masona iz Bilece.
Danas su imali sastanak u kafe Formuli,i donijeli vazne odluke da ukinu sve televizije koje ne prenose latinoamericke serije,i na kojima nema turbo folka.Cilj ovoga projekta je da se stanovnistvo sto vise zaglupi,pa je onda lako upravljati sa njima.E nece moci,jer udruzenje <Kasandra je kurva> vec preduzima korake kako bi sprijecila ovaj zulum koji nam se sprema.
SKANDAL: Masoni pobjegli iz Formule,a nisu platili tri kave.
U bjezaniji ispo im hard disk i sestar.
Radnica kaze da su razgulili kad je u kaficu zapaljen tamjan,do tada su navodno mirno sjedali i prcali na nekom cudnom jeziku ili u siframa,ona ne potvrdjuje da je rijec o masonima.Ali jesu sto posto.
Ne posustajmo! Otkrice velike tajne je blizu

Kvadratura kruga je pojam vezan za jedan, od tri, najpoznatija antička matematička problema. To je skraćeni naziv za problem koji se najčešće opisuje rečenicom:
Konstruisati kvadrat iste površine kao dati krug.
Pošto je površina kvadrata Pkvadrat = a2 a površina kruga Pkrug = r2π tada iz jednakosti površina a2 = r2π proizilazi da je  . Još su Grci umeli da geometrijski pomnože dva broja, tj dve duži, odnosno da geometrijski nađu kvadratni koren broja, ali je za rešavanje ovog problema potrebno geometrijski konstruisati broj π. Geometrijska konstrukcija broja π je nemoguća, a to je tek 1882. godine pokazao Lindeman dokazujući da π nije algebarski već transcedentan broj.
Dakle izraz kvadratura kruga je metafora i označava nerešiv problem, mada je neki koriste za opis beznadežnog ili besmislenog. Pretpostavlja se da je na ovaj problem tokom ljudske istorije potrošeno više intelektualnog napora nego za slanje čoveka na Mesec.
U stvari, postoje egzaktna rešenja, ali ako se ne poštuju pravila konstrukcije lenjirom i šestarom. Lenjirom i šestarom je moguće uraditi približnu konstrukciju, sa izvesnim stepenom aproksimacije.
Ovo važi za euklidsku geometriju.U neeuklidskoj geometriji je formula za površinu kruga drugačija pa je i kvadratura kruga moguća u nekim slučajevima.
Ne treba poistovećivati ovaj problem sa problemom kvadrature kruga Tarskog.

3.1.Problem kvadrature kruga
Problem kvadrature kruga je jedan od tri velika matematička problema (preostala dva su problem udvostručenja kocke i problem trisekcije ugla) , ali onaj koji je najduže zadržao fascinantnost za matematičare. Problemi vezani za broj π  još i danas zanimaju kako profesionalne, tako i matematičare amatere. Po starogrčkom shvatanju ovaj se problem sastoji u konstrukciji (lenjirom i šestarom) kvadrata koji ima istu površinu kao zadati krug. Usprkos priznavanja samo tog načina kao matematički pravilnog, Grci su korstili i razne mehaničke konstrukcije (npr. pomoću konika) koje probleme rješavaju bar u praktičnim situacijama.

Ako VAm ovaj tekst nije pomogao onda samo mogu jos da kazem:

K=1.3806505(24)X10 na minus dvajestrecu
= \ 8,617 343(15) \cdot 10^{-5}  eV/K

Toliko!

Van mreže explorer

• Globalni moderator
  • Extra član
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #213 poslato: 15.01.2008. 01:03:01 »
Jeste, stvarno,otkrice velike tajne je blizu.
Bilecki masoni u svome gradjevinarstvu koriste matematiku koja za osnov ima da kroz dvije tacke prolazi bezbroj paralelnih pravih.
Ali evo jos nekih tajni vezanih za Bilecke masone.
I ako su iz Bilece oni ipak poticu iz drevne ATLANTIDE,ali ne direktno jer je znanje putovalo kroz vrijeme pa cak i do njih,masona.Sva znanja su iz MRACNOG CRNOG HRAMA Atlantide, i tamo je gorio skriveni plamen GNOZE.
A Atlantida je kontinent sacinjen od sedam ostrva i naselila su ga bica iz drugog suncevog sistema,slicnog nasem,taj dogadjaj se odigrao prije 3000 god.Atlantida je prije 1200 god potonula u more poslije vladavine od 1800 god.,to je bila posljedica katastrofe na kosmickom nivou, koja je zadesila citavu galaksiju. Mali broj je prezivio i trudio se da odrzi drevno znanje i donese ga nama u Bilecu,i u tome su uspjeli.Zapravo ti stanovnici Atlantide(Sikimici,Hrnjezi,Zvijeti,Batinici.....)su INICIJATI koji su zauzimali sistem iznad BEZDANA,to su bogovi istorije,a danas nevidljivi majstori.
Ovih vladara iz sjenke ima 12,i kada je potrebno oni se inakarniraju u materijalnom planu.
A sad jos malo o njihovim precima.
Na nasu planetu su pristigla bica iz druge galaksijei izradila civilizacije pod raznim imenima kao,ATLANTIDA,LEMURIJA,MU,HIPERBOREJA....medjutim te su civilizacije nestale i to bez vidljivog razloga.Od ovih civilizacija ostali su samo deformisani ostatci,ugradjeni u anticku kulturu INKA,KINEZA,EGIPCANA,HINDUSA... kao i sjecanje na te civilizacije kod tih naroda.
ILIMUNATI nisu uspjeli da prenesu znanje kako treba(sto se naravno i vidi) jer ljudi nisu bili spremni da prihvate,a i znanje je bilo preobimno.Nego drevne nauke nisu iskrivili svi INICIJATI,jedan je uspio da razjasni SIMBOLE u izvornom SISTEMU,i sa tim znanjem da pokusa da ozivi kult drevnih bogova.
To je bio Ankx af na Kxonsu(ipak sifrovano ime)svestenik Amonu Raa u Tebama koji je pokusao da ozivi drevne zvjezdane kultove koji su bili prisutni u Atlantidi.Znanje je proputovalo kroz vrijeme ali sa greskama jer je Ankx u svom radu pogrijesio,medjutim bar nesto je uspio da od Lunarnih kultura vrati iskonskom ZEZI.
Oni jos tvrde da je i kod Hriscanstva napravljena greska,pod hriscanstvom se misli na istoriju hriscanstva koj je suprotna iskonskoj inicijaciji OZIRISOVOG EONA,gnosticnog hriscanstva.Gnosticno hriscanstvo cine one vjere koje su vazile za jereticke jer su Hristove rijeci objasnjevale magicna znacenja.

I eto toliko od mene,vjerovatno je ovo moj zadnji post,jer znate kakvi su oni(nalet ih bilo)ali sta cu kad je ovo jace od mene,ali neka jebes zrtve,vazno je da se ovome zlu kod nas stane u kraj i vise jednom prekina njihova dominacija i tajna upetljanost u sve zivotne pore.Sjtite se samo kad je postavljan spomenik SV. SAVI i kad su odlomili komad noge,jer su htjeli da ga preprave u Vuka Karadzica(koji je bio jedan od njih).
« Poslednja izmena: 15.01.2008. 13:46:26 explorer »

Van mreže ivke

• Iskusan
  • *
  • Ugled: +12/-19
    • Pogledaj profil
« Odgovor #214 poslato: 15.01.2008. 14:21:56 »
OOOOOOOOOOOO  Zidu        dje si da se bleji        nisi zardjo brate     
u se, na se i poda se

Van mreže zid

• Urednik
  • Extra član
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #215 poslato: 15.01.2008. 16:35:42 »
ooooo domacine! PA dobro doso u ovom odsutnom trenutku kad se vodi presudna bitka za spas bilecke slobodne misli.
Drug Explora je evo kao sto vidis vec preuzeo ulogu zrtve i sada ga vjerovatno muce najcrnjim mukama, ali izdrzace on! A maakay je se na izgled povukao, medjutim to je samo taktika da im se zavuce s ledja i da ojaca nase pozicije kod medjunarodnog faktora.

Dosta je vise bilo masonskog zuluma, digla se kuka i motika!
No pasaran!!!

Van mreže prinudna uprava

• Start moderator
  • Super član
  • *
  • Ugled: +63/-70
    • Pogledaj profil
« Odgovor #216 poslato: 15.01.2008. 20:34:33 »
ama nisam se povuko,no doso sa odmora,pa ko da nista nisu radili,nego mene cekali,evo me jos na poso!
ma boje se ovi moji u firmi radi trikotaze,kazu rekli im rusi da ce gtrdna muva bit ove godine.
a vi vidim napali ove masone,a ja sputan,jer imam dobrog druga koji je mason pa ne mogu bajat.
ALI ZATO SE PRIJAVLJUJEM DOBROVOLJNO DA IZJEBEM HADZIBEGA NA SRED OFANZIVAMA,I TO POSLE SESTOG CASA OKO 13 i 10.KAD JE SPIC U GRADU!!!

P.S.  izvinjavam se clanovima na vulgarnosti,ali sve za dobrobit BILECE!!!
Ne bojim se tudjinskog nakota,no se bojim od zla domaćega!!!

Van mreže zid

• Urednik
  • Extra član
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #217 poslato: 16.01.2008. 21:10:33 »
Predlazem da se ova tema samounisti! DA se sprzi na maticnoj ploci servera u znak protesta i nerazumjevanja. I da se otvori nova tema (kako je expl. jedne prilike predlozio)
BILECKO BAJANJE!!!
Cjenim da bi tu mnogo vise uzeli ucesca svi clanovi foruma u novoj i neponovljivoj temi vrhunskog traca, tudjeposlarenja, opanjkavanja, ispiranja usta, senzacionalnosti,  iznosenja licnih animoziteta i empatija, kategorizacije odredjenih likova itd.
Pa onda mozemo otvarati podteme:

Srozavanje ugleda i morala
Ko se izblejo u gradu?
Ko je kome duzan i koliko?
Zakuvavanje novih svadja i odrzavanje postojecih
Ko je koga zajebo uz detaljne opise situacija
Kome je zao da plati pice?
i mnoge druge
I naravno pikanterije
Komentari o seksualnom zivotu nasih gradjana sa posebnim osvrtom na djevojke

Sta kazete?

Van mreže ivke

• Iskusan
  • *
  • Ugled: +12/-19
    • Pogledaj profil
« Odgovor #218 poslato: 16.01.2008. 21:26:46 »
pa to je prosto ideja koja ne moze ostati nerealizovana, njena suptilnost bi sigurno povecala ugled cijelog sajta , neka se zove UZ KAFU
u se, na se i poda se

Van mreže explorer

• Globalni moderator
  • Extra član
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #219 poslato: 17.01.2008. 00:22:02 »
Moze,UZ KAFU-Tursku,jer espreso kafa nije bas nesto da upotpuni u cjelini tu nirvanu,onda ne bi bilo gatanja,ne bi bilo onoga uvoda,dok se melje kafa na mlin i trazi se tema,pa od jednom,
Znas moja, ko se slagiro? Eto vec razbijena pocetna trema i moze se pristupiti ispijanju kafe i socnom bajanju.
« Poslednja izmena: 17.01.2008. 00:27:30 explorer »

Van mreže TOBDZIJA

• Novi na forumu
  • *
  • Ugled: +2/-1
    • Pogledaj profil
« Odgovor #220 poslato: 17.01.2008. 11:46:26 »
Kaaaaaaaaaaaaaako je! Za Makaja: "Srecan bozic i praznici od eks polaznika!" Zid neka pozdravi kuma slobodana ;) Evo i ja da se prikljucim blejanju vidim da je spika skroz kvalitetna!

Van mreže TOBDZIJA

• Novi na forumu
  • *
  • Ugled: +2/-1
    • Pogledaj profil
« Odgovor #221 poslato: 17.01.2008. 12:19:41 »
Ja kavu popih al sam, pa nova saznanja ne pribavih, al kontam da se u XXXXXL-u sad kvalitetno ogovara. Sumnjam da se i kod Ceda Sarenca  na srpskom caktara samo tako. Ja vjerujem da ga od vas malo ko mrzi ko ja, ko mu ladu na ciglama ostavi ima dupli stok i kolu flasiranu od mene kad oce! Morete zamislit samo bjes u meni

Van mreže prinudna uprava

• Start moderator
  • Super član
  • *
  • Ugled: +63/-70
    • Pogledaj profil
« Odgovor #222 poslato: 17.01.2008. 16:49:34 »
pa naso sam ti adekvatnu zamjenu,Nina Lera,jos je ekonomican,posto je nogu slomio samo sam mu moro jednu carapu dat.Vizijo!
Ne bojim se tudjinskog nakota,no se bojim od zla domaćega!!!

Van mreže zid

• Urednik
  • Extra član
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #223 poslato: 17.01.2008. 17:32:08 »
 "Chush shta cemo sad kad je Mourinho otishao!? Sasvim je jednostavno. TOPDZIJE OSVAJAJU TITULU!!!!"

Topdzija, mislim stvarno si nenormalan!  Izgleda da je manitluk opet odnio prevagu nad racionalnim misljenjem. "Manitluk je neunistiv, isto kao i materija, tako mi manitua, moja dobra Mileva!"
KAo sto to Einstain jedne prilike rece svojoj supruzi uz popodnevnu kafu i rahatlokum.
Slozio bi se sa njim za ovaj manitluk, ali za ovu materiju... Opet nekako, 'ta ja znam? Mislim jes da je on veliki naucnik i to, ali eto, opet, ipak, nekako, 'ta ja znam...

Van mreže hugo chaves

• Iskusan
  • *
  • Ugled: +7/-2
    • Pogledaj profil
« Odgovor #224 poslato: 17.01.2008. 18:06:16 »
Oglasi licne prirode i obavjestenja...

Moli se S.D da mi vrati 40 maraka !