Autor Tema: Ban/Unban  (Pročitano 354615 puta)

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže CHECK IT OUT NOW !

• Iskusan
  • *
  • Ugled: +5/-36
  • Pol: Muškarac
  • funk soul brother !
    • Pogledaj profil
Odg: Ban/Unban
« Odgovor #675 poslato: 22.06.2011. 10:51:14 »
Zato sam i napisao ko igra iz ove igraonice !
A ssban koristim i kad je najofirniji citer u pitanju
zajecar-hq.com  !

Van mreže radic_

• Novi na forumu
  • *
  • Ugled: +0/-0
  • Bileća
    • Pogledaj profil
« Odgovor #676 poslato: 22.06.2011. 17:17:14 »
Dobio ban razlog aim  :D :D :D
DEMO:
http://www13.zippyshare.com/v/87343705/file.html

edit:

ADMIN desert eagle: ban Radic for 999 min (reason: aim)
« Poslednja izmena: 22.06.2011. 17:24:10 radic_ »

Van mreže Homer Simpson

• Novi na forumu
  • *
  • Bileća
    • Pogledaj profil
« Odgovor #677 poslato: 22.06.2011. 20:01:59 »
I got Banned donno by who, reason WH >.> playing this game for over 10 years and i hate cheaters, i've been admin on several servers and i'm playing on this server now for over 9 mothns, played here with 3 names, Lange Frans - Zing Voor Me| Skilled Olifant | Homer Simpson
I even had immunity from Ivan Pervan, and i will never cheat. people say alot that i cheat.

but i wont and i will NEVER! i know sometimes i kill people lucky sometimes with skills, and mostly when i play with sound people saying that i cheat. but srsly pls unban me. Bileca is a really good server and i LOOOOVEEEEE to play here but sometimes there are just moments that people are soo rude banning me :(  pls unban me Bileca is a part of my live.

Van mreže miRolu

• Iskusan
  • *
  • Ugled: +10/-7
  • Bileća
    • Pogledaj profil
« Odgovor #678 poslato: 22.06.2011. 20:18:00 »
cune da sam te ja ban bio bi ti ss ali posto nisam sta cu ja  :( :( i otkrivljujes me zbog onoga sto nisam uradio tako da  :P :P :P :P jbga a ono sto si pisao i spamao malo sam bio i nervozna pa sam ti morao tako i odg :D

Van mreže miRolu

• Iskusan
  • *
  • Ugled: +10/-7
  • Bileća
    • Pogledaj profil
« Odgovor #679 poslato: 22.06.2011. 20:24:05 »
Nista!!!!! prijedlog svi dobri igraci ni u kojem slucaju da ne mijenjaju nick samo rln nick :D i da sto losije igraju ako hocete da igrate na bl2 cccc :D :D :D

Van mreže Masja

• Poznat lik
  • *
  • Ugled: +2/-1
  • Bileća
    • Pogledaj profil
« Odgovor #680 poslato: 22.06.2011. 20:32:50 »
Bakula ne spamuj dosado
Ovaj homer ima wh ..dzaba mu sad prica za bug :D
a i ti si duzan neki demo ...:P

Van mreže Konobar CUNE

• Urednik
  • Iskusan
  • *
  • Ugled: +27/-7
  • Bileća
    • Pogledaj profil
« Odgovor #681 poslato: 22.06.2011. 23:48:49 »
JA nisam vise toliko siguran da je citer, desi se da se igraci DIGNU u vazduh, tj. pokazuje da su u vazduhu a ustvari je to njihova projekcija gore, a oni se nalaze tacno ispod. lose sam totalno objasnio al ovako nekako : Lik stoji ispred tebe, a POKAZUJE DA JE NEGDJE U VAZDUHU, kada pucas u vazduh nista mu ne mozes, a kada pucas u prazan prostor ispred tebe pravis DMG. tj  ubijas ga! je li se ovo ikom desvalo?

Van mreže Nick Praskaton

• Urednik za Kombiniranje
  • Urednik
  • Extra član
  • *
  • Ugled: +24/-7
  • Kombiniram
    • Pogledaj profil
« Odgovor #682 poslato: 23.06.2011. 00:01:35 »
JA nisam vise toliko siguran da je citer, desi se da se igraci DIGNU u vazduh, tj. pokazuje da su u vazduhu a ustvari je to njihova projekcija gore, a oni se nalaze tacno ispod. lose sam totalno objasnio al ovako nekako : Lik stoji ispred tebe, a POKAZUJE DA JE NEGDJE U VAZDUHU, kada pucas u vazduh nista mu ne mozes, a kada pucas u prazan prostor ispred tebe pravis DMG. tj  ubijas ga! je li se ovo ikom desvalo?

desilo mi se 100x pogotovo kad se na pocetku tek konektujem, mislim da imam cak negdje demo kad mi se desilo, najvise se desavalo na fy_snow mapi na pocetku. Uglavnom da skratim pricu i dalje mislim da Thomas nije citer vise o bugu sa lucijom na ovoj stranici pa bih zamolio admine da procitaju, ako sam ja imao vremena da procitam i vi cete: 
https://forums.alliedmods.net/archive/index.php/t-95574.html
imate tu vise manje objasnjeno. Jos jedna stvar, ne igram ali pretpostavljam sta radite: pokrenete luciju ako igrac ne puca vi smatrate da nema cit i nastavite sa igrom, pa ne mora znaciti nije citer ako nije pucao :S, ono sto hocu da kazem da se vjerovatno previse oslanjate na luciju, i ona moze zabug. Ugl. sta je sa skriptama, aimovima. Uvijek trazite ss od wh, nikad od aima ili neki drugi razlog bana? Ako hocete najbolji nacin da provjerite citera ili spec par mapa ili se stekajte tako da vas samo citer sa wh-om moze naci, tj. uvijek zna gdje ste iako niste pucali niti vas je vidio ili cuo. Pametni citeri nece nikad pucati u luciju to hocu da vam kazem jer pretpostavljam da se malo previse oslanjate na nju. Ugl. stajem na stranu ovog stranca posto sam igrao s njim u vise navrata i nije imao cit. Pustite ga nek igra, ali ga strogo provjeravajte, pa ako bude imao rijesiti cu ja s njim. Imunitet nece imati, ako ga netko ban nek trazi demo ili ss. Ban bez razloga kazna adminu.
« Poslednja izmena: 23.06.2011. 00:21:48 Nick Praskaton »
This Kingdom Shall Fall.

Van mreže Masja

• Poznat lik
  • *
  • Ugled: +2/-1
  • Bileća
    • Pogledaj profil
« Odgovor #683 poslato: 23.06.2011. 01:47:44 »
da znam o cemu pricate i meni se desavalo ..samo ne znam jel spitza uhvatio SS kako puca u luciju il u igraca ??
nek on kaze i onda odlucite o cemu se radi ..ja sam ga ban zbog one slike jbg ..proglasiste ga citerom prije vremena :S

Van mreže guzonja

• Novi na forumu
  • *
  • Ugled: +3/-1
  • Bileća
    • Pogledaj profil
« Odgovor #684 poslato: 23.06.2011. 01:48:59 »

desilo mi se 100x pogotovo kad se na pocetku tek konektujem, mislim da imam cak negdje demo kad mi se desilo, najvise se desavalo na fy_snow mapi na pocetku. Uglavnom da skratim pricu i dalje mislim da Thomas nije citer vise o bugu sa lucijom na ovoj stranici pa bih zamolio admine da procitaju, ako sam ja imao vremena da procitam i vi cete: 
https://forums.alliedmods.net/archive/index.php/t-95574.html
imate tu vise manje objasnjeno. Jos jedna stvar, ne igram ali pretpostavljam sta radite: pokrenete luciju ako igrac ne puca vi smatrate da nema cit i nastavite sa igrom, pa ne mora znaciti nije citer ako nije pucao :S, ono sto hocu da kazem da se vjerovatno previse oslanjate na luciju, i ona moze zabug. Ugl. sta je sa skriptama, aimovima. Uvijek trazite ss od wh, nikad od aima ili neki drugi razlog bana? Ako hocete najbolji nacin da provjerite citera ili spec par mapa ili se stekajte tako da vas samo citer sa wh-om moze naci, tj. uvijek zna gdje ste iako niste pucali niti vas je vidio ili cuo. Pametni citeri nece nikad pucati u luciju to hocu da vam kazem jer pretpostavljam da se malo previse oslanjate na nju. Ugl. stajem na stranu ovog stranca posto sam igrao s njim u vise navrata i nije imao cit. Pustite ga nek igra, ali ga strogo provjeravajte, pa ako bude imao rijesiti cu ja s njim. Imunitet nece imati, ako ga netko ban nek trazi demo ili ss. Ban bez razloga kazna adminu.

slazem se sa svime... ali u vezi homera danas...

dok sam ga ja provjerava... dva puta u bazi nakon respawna, opalim mu luciju dok je u pod  gleda i lik se pocne vrtit ka blesav... ajd jednom bi proguta da mu se miš sjeba, al dva puta i to na luciju... cisto sumnjam...

tako da bi moga imat u pozadini neki silent... a o tome kolko je silent tesko za prepoznat, govori da je jedan lik u norveskoj pobjedia na turniru (2000$) i nisu ga skuzili, tek kasnije kad su isli provjeravat detaljno...

Van mreže Adrenaline [Vladan]

• Urednik
  • Extra član
  • *
  • Ugled: +42/-31
  • 46.4.76.142:27300
    • Pogledaj profil
« Odgovor #685 poslato: 23.06.2011. 09:41:42 »
Ja cu dati svoju ruku u vatru i dalje tvrditi da ima nesto, jer onaj put ga nisam banovao bezveze. Nisam ni ja s kruske pao da ne znam kako se prepoznaje wh ili aim.
Gledao sam ga na inferno. Prelazi nisanom preko zida i ostane na ESP SVAKOM po 2-4 sekunde, i nastavi kretati nisan. Slusam mu korake, ne igra na slusalice garant. Upalim luciju par puta naglo skrene nsian u nju i opali 3 metka i vrati nisan skonta da je varka. Na luciju se nikad nisam oslanjao jer je moje oko 20x ostrije od nekog plugina, a ja i alkazar cemo veceras testirati luciju, to smo se dogovorili.
To da ljudi lete po mapi to se desava, medjutim lucija se krece kroz zidove, podove, i kroz "nebo", jer je modifikovana da prati nisan, ne direktno nego oko njega.
Sad cu bas otvoriti temu kako prepoznati citera. Konobar CUNE je objasnio tu u Novom uputstvu za admine, ali dok neko dodje do tog dijela moze umrijeti, pa cu dopuniti malo  :zvizduk:

Nemoj Cune o projekcijama je*ala te nacrtna preko glave mi je :D

Van mreže Homer Simpson

• Novi na forumu
  • *
  • Bileća
    • Pogledaj profil
« Odgovor #686 poslato: 23.06.2011. 10:09:06 »
Ja cu dati svoju ruku u vatru i dalje tvrditi da ima nesto, jer onaj put ga nisam banovao bezveze. Nisam ni ja s kruske pao da ne znam kako se prepoznaje wh ili aim.
Gledao sam ga na inferno. Prelazi nisanom preko zida i ostane na ESP SVAKOM po 2-4 sekunde, i nastavi kretati nisan. Slusam mu korake, ne igra na slusalice garant. Upalim luciju par puta naglo skrene nsian u nju i opali 3 metka i vrati nisan skonta da je varka. Na luciju se nikad nisam oslanjao jer je moje oko 20x ostrije od nekog plugina, a ja i alkazar cemo veceras testirati luciju, to smo se dogovorili.
To da ljudi lete po mapi to se desava, medjutim lucija se krece kroz zidove, podove, i kroz "nebo", jer je modifikovana da prati nisan, ne direktno nego oko njega.
Sad cu bas otvoriti temu kako prepoznati citera. Konobar CUNE je objasnio tu u Novom uputstvu za admine, ali dok neko dodje do tog dijela moze umrijeti, pa cu dopuniti malo  :zvizduk:

Nemoj Cune o projekcijama je*ala te nacrtna preko glave mi je :D

ali ja stvarno ne varati, imam dosta brz odgovor kapaciteta, tako da se može u toj mapi inferno, znam da se ponekad čini da sam prevariti, ja i samo strah zid, gdje ja mogu, pa ako mi netko ubiti uglavnom sreća ili samo sreća da sam trenutno glava im pucati dobro.

(google translate)

Van mreže Konobar CUNE

• Urednik
  • Iskusan
  • *
  • Ugled: +27/-7
  • Bileća
    • Pogledaj profil
« Odgovor #687 poslato: 23.06.2011. 10:32:42 »
Hommer dont use translate :( Now I have biger problem with this! :) Sub. on eng :) Who understund he will answer you :)

Van mreže Homer Simpson

• Novi na forumu
  • *
  • Bileća
    • Pogledaj profil
« Odgovor #688 poslato: 23.06.2011. 10:50:44 »
Hommer dont use translate :( Now I have biger problem with this! :) Sub. on eng :) Who understund he will answer you :)

haha okay :p

Van mreže stallone

• Novi na forumu
  • *
  • Ugled: +2/-3
  • Live for nothing or die for something
    • Pogledaj profil
« Odgovor #689 poslato: 23.06.2011. 13:43:07 »
ali ja stvarno ne varati, imam dosta brz odgovor kapaciteta, tako da se može u toj mapi inferno, znam da se ponekad čini da sam prevariti, ja i samo strah zid, gdje ja mogu, pa ako mi netko ubiti uglavnom sreća ili samo sreća da sam trenutno glava im pucati dobro.

(google translate)
[/quote]
Ahahahahahhahahahahahaha  :D :D :D :D :D :D
Jebo nadrealiste :D  :D :D
Play Hard.Go Pro