Ja cu dati svoju ruku u vatru i dalje tvrditi da ima nesto, jer onaj put ga nisam banovao bezveze. Nisam ni ja s kruske pao da ne znam kako se prepoznaje wh ili aim.
Gledao sam ga na inferno. Prelazi nisanom preko zida i ostane na ESP SVAKOM po 2-4 sekunde, i nastavi kretati nisan. Slusam mu korake, ne igra na slusalice garant. Upalim luciju par puta naglo skrene nsian u nju i opali 3 metka i vrati nisan skonta da je varka. Na luciju se nikad nisam oslanjao jer je moje oko 20x ostrije od nekog plugina, a ja i alkazar cemo veceras testirati luciju, to smo se dogovorili.
To da ljudi lete po mapi to se desava, medjutim lucija se krece kroz zidove, podove, i kroz "nebo", jer je modifikovana da prati nisan, ne direktno nego oko njega.
Sad cu bas otvoriti temu kako prepoznati citera. Konobar CUNE je objasnio tu u Novom uputstvu za admine, ali dok neko dodje do tog dijela moze umrijeti, pa cu dopuniti malo

JA nisam vise toliko siguran da je citer, desi se da se igraci DIGNU u vazduh, tj. pokazuje da su u vazduhu a ustvari je to njihova projekcija gore, a oni se nalaze tacno ispod. lose sam totalno objasnio al ovako nekako : Lik stoji ispred tebe, a POKAZUJE DA JE NEGDJE U VAZDUHU, kada pucas u vazduh nista mu ne mozes, a kada pucas u prazan prostor ispred tebe pravis DMG. tj ubijas ga! je li se ovo ikom desvalo?
Nemoj Cune o projekcijama je*ala te nacrtna preko glave mi je