Autor Tema: MALA MUSAVA RADNJICA  (Pročitano 45784 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže VLADIX

• BILEĆAinfo founder
  • Administrator
  • Urednik
  • *
  • Ugled: +121/-17
  • Pol: Muškarac
  • Vladimir Duka
    • Pogledaj profil
    • VLADIX.NET site
Odg: MALA MUSAVA RADNJICA
« Odgovor #45 poslato: 02.01.2008. 13:51:15 »
Neko je klinac i sa 50 godina, a neko nije ni sa 12.

Van mreže mi_loske

• Extra član
  • *
  • Ugled: +13/-11
    • Pogledaj profil
« Odgovor #46 poslato: 02.01.2008. 14:02:07 »
Mudro zboris! ;D

Van mreže kuksi

• Iskusan
  • *
  • Ugled: +16/-4
    • Pogledaj profil
« Odgovor #47 poslato: 02.01.2008. 19:08:26 »
U knjizevnosti je dozvoljeno da se prave svakojake greske, ali u nazivu neke prodavnice nije.
A i uopste mi nije simpaticno.Taj pokusaj neke posebnosti je totalni promasaj.
E ljudi ova ili ovaj NO NAME mi najvise lici na onu staru babu (jel moze baba biti mlada?, nek mi neko odgovori) iz filma Lepa sela lepo gore, kad "butik" otvaraju Dragan Bjelogrlic i Nikola Pejakovic, pa postave tablu sa nazivom malo ukrivo, a baba dodje pa ko iz topa veli:"Ova tabla vam malo ukrivo!", a oni njoj:" DAj stara ne kvari premijere".
Povlacim paralelu, pa tako i ti NO NAME ne kvari premijere!
Zivot je kao pepeljara: dok je cist i lep, dotle je prazan i nema smisla !

Van mreže no name

• Poznat lik
  • *
  • Ugled: +5/-9
  • Pol: Žena
    • Pogledaj profil
« Odgovor #48 poslato: 03.01.2008. 00:00:18 »
Ova NO NAME, izgleda da imas malih problema sa vidom.To je moje misljenje i ti se tu lijepo poklopi.

Van mreže kuksi

• Iskusan
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #49 poslato: 03.01.2008. 18:19:45 »
Ova NO NAME, izgleda da imas malih problema sa vidom.To je moje misljenje i ti se tu lijepo poklopi.

Znas kad neko ima problema sa vidom onda on ode ocnog i rijesi se problem za par trenutaka,ali kad je osoba oskudna neuronima u izrazitoj mjeri onda joj sva svjetska medicina ne moze pomoci.
I ponavljam: Ne kvari premijere, tabla jes ukrivo, al nema veze. Kriva i pogresna su tvoja razmisljanja i gledaj da tu "tablu" ispravis.

Van mreže no name

• Poznat lik
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #50 poslato: 04.01.2008. 01:41:07 »
Ti si prije mene oskudan neuronima, i pod hitno pomozi sebi(ako ti nije kasno).Upustas se u rasprav sa srednjoskolkom, i spustas se na nizi nivo, iako je ta srednjoskolka inteligentnija od tebe.
Ko ti je kriv kada si klasicni bilecki seljak.Idoli su ti neki glupi ljudi, a njihove gluposti prosto te ocaravaju.

Van mreže Zdravko

• Extra član
  • *
  • Ugled: +15/-15
    • Pogledaj profil
« Odgovor #51 poslato: 04.01.2008. 08:37:30 »
dosta rasprave pokvariste temu a radnjica je tako dobra

Van mreže Mare

• Globalni moderator
  • Mega star
  • *
  • Ugled: +60/-52
  • ...pamti me k'o prijatelja-cuvaj me u dusi...
    • Pogledaj profil
« Odgovor #52 poslato: 04.01.2008. 11:08:37 »
 >:(  >:( E no name i kuksi odoste vi off topic pazite malo... ::)
Zasto se sve to desava,
da l' covek ista resava?!
Il' smo samo tu
zbog ravnoteze medju zvezdama?! ...

Van mreže kuksi

• Iskusan
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #53 poslato: 04.01.2008. 17:01:38 »
Ti si prije mene oskudan neuronima, i pod hitno pomozi sebi(ako ti nije kasno).Upustas se u rasprav sa srednjoskolkom, i spustas se na nizi nivo, iako je ta srednjoskolka inteligentnija od tebe.
Ko ti je kriv kada si klasicni bilecki seljak.Idoli su ti neki glupi ljudi, a njihove gluposti prosto te ocaravaju.
Hahahahahahhaha
Pa, ovo da nije smijesno bilo bi zalosno, al` stvarno.
Prvo, ko je u kolikoj mjeri oskudan neuronima vidi se iz postova, kako tvojih, tako i mojih. Jer nije tesko dokuciti cija su razmisljanja povrsna i plitkoumna, ako se moze reci da se radi o razmisljanjima uopste. Ja sam misljenja da su neki tvoji stavovi posledica kombinacije isfrustriranog ponasanja, konzumiranja prevelike doze spanskih serija i lokalnog tracanja.
Drugo, nije mi nikad bilo tesko da se upustim zdravu diskusiju i polemiku, a ne raspravu (kako ti kazes), i da sve one koji su tebi slicni vratim sa stranputice na pravi put. Ali izgleda da je u nekim slucajevima, konkretno tvoj slucaj, to ekvivalentno Sizifovom poslu.To sto ti mislis da se na hijerarhijskoj ljestvici inteligencije kotiras visoko je preveliki problem za tebe, koliko si ti inteligentna neka kazu drugi, i krajnje je neumjesno poredjenje koje ti vrsis  i nameces. Ako vec zagovaras takav stil repliciranja na ovom forumu onda ti mogu reci da si izraziti primjer koji pokazuje da se tocak evolucije moze okretati i u suprotnom smjeru.
Trece, ne znam otkud ti ideja da ja imam idole, malo to pojasni. A sto se gluposti tice, onda jedina glupost kojoj sam se zadivio i koja mi je zagolicala mastu u poslednje vrijeme je glupost koja je sadrzana u prethodnih nekoliko tvojih postova u okviru ovog podforuma.
I zato ponavljam, Ne kvari premijere!!!!!!!!!!!!

Van mreže bilecanin

• Poznat lik
  • *
  • Ugled: +2/-2
    • Pogledaj profil
« Odgovor #54 poslato: 04.01.2008. 20:26:01 »
kako joj je to momak kulturno odgovorijo
svaka cast ::)
imas pozdrav

Van mreže no name

• Poznat lik
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #55 poslato: 04.01.2008. 20:29:37 »
Ne mozes cak ni sebe da izvedes na pravi put, a da ne pomisljamo o nekome drugom.Misljenje ti nije ispravno!Ja ne pratim spanske serije(jer su dosadne, kao ti) i ne bavim se lokalnim tracevima(imam ja zanimljivije teme za razgovor).A tvoji stavovi su mozda prouzrokovani velikim besposlicarenjem po kladionicama i raznim kafanama(kafici su veliki poduhvat za tebe).A sto se tice oskudnosti neuronima, ti da ih imas dovoljno ne bi gubio vrijeme sa nekim za koga kazes da je "oskudan neuronima".I ne bi sada bio u Bileci, nego bi studirao, sto je normalno za "pametne"(kao ti, ha, ha, ...).
Bilecaninu ne kaze se odgovorijo nego odgovorio, pa normalan zaklucak iz ovoga odgovora je, da ce ti se svidjati prije njegov stav nego moj.
Ne zelim kuksi vise da se spustam na tvoj nivo, ovo mi je vec veliko ponizenje.Poslusacu OBICNU DJEVOJKU.
« Poslednja izmena: 04.01.2008. 20:55:00 no name »

Van mreže VLADIX

• BILEĆAinfo founder
  • Administrator
  • Urednik
  • *
  • Ugled: +121/-17
  • Vladimir Duka
    • Pogledaj profil
    • VLADIX.NET site
« Odgovor #56 poslato: 04.01.2008. 23:26:02 »
KRAJ

Van mreže Mare

• Globalni moderator
  • Mega star
  • *
  • Ugled: +60/-52
  • ...pamti me k'o prijatelja-cuvaj me u dusi...
    • Pogledaj profil
« Odgovor #57 poslato: 04.01.2008. 23:36:12 »
Samo da ne prenesu svadju u neku drugu temu.... ;)
« Poslednja izmena: 05.01.2008. 12:43:18 Mare »
Zasto se sve to desava,
da l' covek ista resava?!
Il' smo samo tu
zbog ravnoteze medju zvezdama?! ...

Van mreže kuksi

• Iskusan
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #58 poslato: 05.01.2008. 12:53:56 »
Ne mozes cak ni sebe da izvedes na pravi put, a da ne pomisljamo o nekome drugom.Misljenje ti nije ispravno!Ja ne pratim spanske serije(jer su dosadne, kao ti) i ne bavim se lokalnim tracevima(imam ja zanimljivije teme za razgovor).A tvoji stavovi su mozda prouzrokovani velikim besposlicarenjem po kladionicama i raznim kafanama(kafici su veliki poduhvat za tebe).A sto se tice oskudnosti neuronima, ti da ih imas dovoljno ne bi gubio vrijeme sa nekim za koga kazes da je "oskudan neuronima".I ne bi sada bio u Bileci, nego bi studirao, sto je normalno za "pametne"(kao ti, ha, ha, ...).
Bilecaninu ne kaze se odgovorijo nego odgovorio, pa normalan zaklucak iz ovoga odgovora je, da ce ti se svidjati prije njegov stav nego moj.
Ne zelim kuksi vise da se spustam na tvoj nivo, ovo mi je vec veliko ponizenje.Poslusacu OBICNU DJEVOJKU.

Lutko, ponovo greska u koracima. O cemu se radi, ti ili si mene sa nekim zamjenila ili si stvarno toliko isfrustrirana pa ne znas o cemu pricas. Naime samo za tebe da ti kazem, mozda ce da zvuci malo neskromno sa moje strane, ali ja sam vec zavrsio fakultet (znaci nema potrebe da idem ponovo na studije), i da si malo vise paznje obratila na ovom sajtu znala bi i koji. A ono sto tebi zelim kao i vecini drugih Bilecana srednjoskolskog uzrasta je da upises fakultet i da ga naravno zavrsis, pa ces onda kroz studije sigurno da se malo emancipujes i poboljsas kvalitet tvojih razmisljanja i stavova. I zapamti nema ovdje nikakvog spustanja na ovaj ili onaj nivo, ovo je lutko forum, gdje se razmjenjuju misljenja, i to je nesto sto je normalno, bez obzira da li se misljenja dvoje ili vise ljudi razlikuju ili poklapaju. Nikoga pa ni tebe ja nisam na forumu nazvao budalom, kao sto ti radis, niti bilo kojim drugim pogrdnim imenom ili nadimkom. Ja repliciram cinjenicama i argumentima, a ne vrijedjanjem.
I ponavljam po n-ti put: Ne kvari premijere!
« Poslednja izmena: 05.01.2008. 12:55:04 Mare »

Van mreže error

• Globalni moderator
  • Super član
  • *
  • Ugled: +47/-40
    • Pogledaj profil
« Odgovor #59 poslato: 07.01.2008. 18:38:34 »
Ja mislim da ovaj kuksi i ova no_name treba da otvore neku temu za njih i da se tamo nastave prepucavat.Mozda ce u toj temi koju otvore naci zajednicki jezik.
« Poslednja izmena: 07.01.2008. 18:40:25 error »
Hua,hua