Ti si prije mene oskudan neuronima, i pod hitno pomozi sebi(ako ti nije kasno).Upustas se u rasprav sa srednjoskolkom, i spustas se na nizi nivo, iako je ta srednjoskolka inteligentnija od tebe.
Ko ti je kriv kada si klasicni bilecki seljak.Idoli su ti neki glupi ljudi, a njihove gluposti prosto te ocaravaju.
Hahahahahahhaha
Pa, ovo da nije smijesno bilo bi zalosno, al` stvarno.
Prvo, ko je u kolikoj mjeri oskudan neuronima vidi se iz postova, kako tvojih, tako i mojih. Jer nije tesko dokuciti cija su razmisljanja povrsna i plitkoumna, ako se moze reci da se radi o razmisljanjima uopste. Ja sam misljenja da su neki tvoji stavovi posledica kombinacije isfrustriranog ponasanja, konzumiranja prevelike doze spanskih serija i lokalnog tracanja.
Drugo, nije mi nikad bilo tesko da se upustim zdravu diskusiju i polemiku, a ne raspravu (kako ti kazes), i da sve one koji su tebi slicni vratim sa stranputice na pravi put. Ali izgleda da je u nekim slucajevima, konkretno tvoj slucaj, to ekvivalentno Sizifovom poslu.To sto ti mislis da se na hijerarhijskoj ljestvici inteligencije kotiras visoko je preveliki problem za tebe, koliko si ti inteligentna neka kazu drugi, i krajnje je neumjesno poredjenje koje ti vrsis i nameces. Ako vec zagovaras takav stil repliciranja na ovom forumu onda ti mogu reci da si izraziti primjer koji pokazuje da se tocak evolucije moze okretati i u suprotnom smjeru.
Trece, ne znam otkud ti ideja da ja imam idole, malo to pojasni. A sto se gluposti tice, onda jedina glupost kojoj sam se zadivio i koja mi je zagolicala mastu u poslednje vrijeme je glupost koja je sadrzana u prethodnih nekoliko tvojih postova u okviru ovog podforuma.
I zato ponavljam, Ne kvari premijere!!!!!!!!!!!!