sad sam skonto neke stvari u vezi svega!! mislim da lova i u cs preovladava! Serem se ja onda na cs! ne igra mi se vise!! e tugo zalosna..
Kad sam doasao na server da vidim sta je bilo i pisao ti tamo na aim_map ti si sutao?
Na koliko sati ste vi dobili admina?
Jesam rekao da cu srediti?
U cemu je problem?
Ma kad si ti dosao? Da si dosa kad sam ja bio na serveru,skontao bi jer je stalno bilo prepucavanje na admin_say,prema tome...bleyanje
E pa ja sam dobio admina kad sam imao preko 100 sati i skor preko 1/min...
svi vi vidite gdje je problem,samo onako pricate,stalo se neko zalio na njega ali niko ne obraca paznju...
Imo si skor iznad 1 k'o sto i sada imas!
pitanje je bilo koliko se sjecam koliko sam imao kad sam dobio admina!? sad nebitno koliko imam,to svi mogu da vide,ali imam veci sigurno od ovih sto se ovde nesto izivljavaju!!!
Vid' druze, sporova je bilo i biche ih dok je servera, i svadajli su se mnogi admini, pa ja nisam sudio ni presudjivo, prijetili jedni drugima i to mene zabolje nek se poubijaju, ako ne mogu ko ljudi.
Sto se mene tiche samo okaci SS jer stvarno nisam viovit da bi vidio sta se desava na serveru kad nisam tu, sto se tiche Ganija i bilo kog admina ja nisam ni jednom pokleknu niti imam namjeru pa taman nikad vihe ja i ne uso na CS, al dok sam ja glavni moja ce biti zadnja to da rascistimo.
I vi se nemate sta da svadjate na serveru, fino uslikate i okacite, a ne ovako kad se dobro pocastite liijepim rjecima onda na forum ide rasprava...i neki kontraverzni zakljuci...